Jaycob 537 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu The Witcher 4 Map Size Will Be “More Or Less The Same” As The Witcher 3 2 2
Roman_PCMR 115 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu A to dobra wiadomosc. Inna droga, dlaczego CDPR nie zamknie dostepu do informacjii? R* nie gada o gta. Gra wyjdzie za 3 lata pewnie i sie ludzie przechajpuja 1
tgolik 87 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu (edytowane) 24 minuty temu, Roman_PCMR napisał(a): A to dobra wiadomosc. Inna droga, dlaczego CDPR nie zamknie dostepu do informacjii? R* nie gada o gta. Gra wyjdzie za 3 lata pewnie i sie ludzie przechajpuja Nie ucz Redów marketingu. Chcesz Wiedźmina 4 porównywalnego z trójką, to daj im zebrać 15 mln chętnych jeszcze przed premierą. Edytowane 19 godzin temu przez tgolik 1 4
Roman_PCMR 115 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu @tgolik sami mowili ze dali ciala z marketingiem cp77 Za wczesnie oglosili i nie wykorzystali momentum 2
ryba 194 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 7 godzin temu, lukadd napisał(a): GTA 6 na 6090, W4 na 6090. Jaki z tego morał? Ukryj zawartość 5090 można pominąć No i wreszcie znalazl sie jeden co rozpracowal moj niecny plan z pominieciem RTX 50x0
Kris194 545 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu 5 godzin temu, Tankietka napisał(a): Wersja PC-towa zaś nie będzie "inną grą". Nie może i nie będzie przedstawiać przeskoku generacyjnego względem konsol. Nie ma na to nawet mocy, podbij rozdziałkę, FPS i na tym koniec, mityczna moc topowych GPU rozpływa się w szarej rzeczywistości. 1
tgolik 87 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu (edytowane) To fakt, że mierzyli w inny moment rynkowy. Redzi rozróżniają jednak działania informacyjne, z którymi mamy do czynienia teraz - te planowali rozpocząć ok. 2 lat przed premierą. Od działń marketingowych. Te planują rozpocząć rok przed premierą. Ich głównym elementem ma być ogłoszenie daty premiery i rozpoczęcie zbierania preorderów. A także różnego rodzaju cross-promocje z innymi markami handlowymi (buty, pady, dedykowane konsole itp.). I właśnie w tej części nie trafili z Cyberpunkiem - nadmierne przesunięcie daty premiery sprawiło, że część produktów (merchu) trafiło na rynek grubo przed premierą gry. @Kris194 Chyba przesadzasz. RTX4090 ma moc realną min. 5 razy większą niż PS5. Tzn. pozwala na 4 x wyższe fps (120 zamiast 30 w trybie jakościowym) oraz wyższą jakość ustawień graficznych, dużo lepszy RT w tym PT i wyższą rozdzielczość (przed downscalingiem). A za kwartał będziesz miał kolejną generację kart, gdzie wydajność dzisiejszych RTX 4080 i 4090 trafi do przystępniejszych cenowo kart. A tak w ogóle, to ja kupuję nową kartę głównie po to, żeby podnieść fps, najlepiej przy wyższej rozdziałce oczywiście "wszystko na ultra". Czy są jakieś inne znaczące powody? Edytowane 18 godzin temu przez tgolik 1
Zas 68 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu 3 godziny temu, Tankietka napisał(a): Ja nie kupuje tego, że Ciri stała się true wiedźminką. To takie lame i prostackie. Po linii najmniejszego oporu i wpasowanie się w obecną modę na wciskanie wszędzie kobiet jako big madafaków. No wiesz, biorąc pod uwagę, że zrobienie z niej wiedźminki to chyba jest mocne je znerfienie i odebranie mocy, to akurat nie była to chyba zła decyzja. Bez tego dopiero byśmy dostali wonder woman...
Phoenix. 483 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu https://www.ppe.pl/news/359524/wiedzmin-4-jest-juz-testowany-na-konsolach-cd-projekt-red-nie-chce-popelnic-bledu-cyberpunka-2077.html
Kris194 545 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) Dzisiejszy artykuł z wyborczej https://wyborcza.pl/7,75410,31549965,wiedzmin-iv-awantura-o-twarz-ciri-wyglada-jak-transseksualna.html Edytowane 6 godzin temu przez Kris194 4
skypan 69 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) Wiadomo, że taka była by lepsza Istne średniowiecze. No i ma najlepszy pancerz. Z największą wytrzymałością. Generalnie najlepsze statystyki. Edytowane 5 godzin temu przez skypan 2
ODIN85 594 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 26 minut temu, Kris194 napisał(a): Dzisiejszy artykuł z wyborczej https://wyborcza.pl/7,75410,31549965,wiedzmin-iv-awantura-o-twarz-ciri-wyglada-jak-transseksualna.html No i już jest podstawa do wydłużenia czasu produkcji. Lepiej na tym wyjdą bo niby słuchają graczy a nie że dłużej muszą dłubać w kodzie ot tak
tgolik 87 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 9 minut temu, ODIN85 napisał(a): No i już jest podstawa do wydłużenia czasu produkcji. Lepiej na tym wyjdą bo niby słuchają graczy a nie że dłużej muszą dłubać w kodzie ot tak A może to jest twarz transa? - autor artykułu w wyborczej, te loki i puce. (Pojechali ostro z tytułem linku artykułu). xxx Dobra, powisiał sobie minutę na tablicy, starczy mu. Zdejmuję. Edytowane 5 godzin temu przez tgolik
Jaycob 537 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 8 minut temu, ODIN85 napisał(a): No i już jest podstawa do wydłużenia czasu produkcji. Lepiej na tym wyjdą bo niby słuchają graczy a nie że dłużej muszą dłubać w kodzie ot tak Nic nie muszą. Nowa twarz Ciri przyjęła się. Aktualnie jest 247k do 24k łapek w dół pod trailerem. 1
skypan 69 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Ja tam nie widzę w niej nic niepokojącego. 2
tgolik 87 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Bo Ty widziałeś żywą babę. Natomiast ludkowie z neta nie i przeżywają dysonans poznawczy. Teraz śni im się po nocach Ciri ze zwiastuna i moczą się ze strachu. 1 2
Jaycob 537 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu CD Projekt knows why we're all really here: Gwent is coming back in The Witcher 4, and the devs 'don't think anyone will be disappointed' Graliście w Gwenta? Jakoś mnie nigdy nie ciągnęło i zawsze omijałem tą minigierkę. 1
lukadd 481 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Kilka razy próbowałem, ale to nie moja bajka. 2
tgolik 87 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu W Wiedźminie 3 omijałem wszystkie aktywności związane z Gwintem. Natomiast w tego online nabiłem 700 wspaniałych godzin. Żałuję, że projekt upadł. 1
tuhmunud 98 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Ja w W3 wszystkie karty zebrałem, oba turnieje wygrane W samodzielnego też grałem, ale to była moja pierwsza przygoda z PvP karciankami i mi nie siadł 1
Jaycob 537 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 1 minutę temu, tuhmunud napisał(a): Ja w W3 wszystkie karty zebrałem Ja w Wieśku 1 karty zbierałem. 1 1
wrobel_krk 399 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 6 minut temu, tgolik napisał(a): Natomiast w tego online nabiłem 700 wspaniałych godzin. Żałuję, że projekt upadł. Ja 550 i też żałuje ale to już 10 lat od powstania i tak długo się utrzymało:) 1
bbandi 136 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 1 godzinę temu, skypan napisał(a): Wiadomo, że taka była by lepsza Istne średniowiecze. No i ma najlepszy pancerz. Z największą wytrzymałością. Generalnie najlepsze statystyki. Taka lepsza, bardziej słowiańska
caleb59 330 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu 100x lepsze niż Sabak w Star Wars Outlaws, którego zasad nie załapałem. Kiedy grałem 1x w Wiedźmina 3 też ominąłem ale przy drugim podejściu rozkminiłem co i jak, zwiększona uwaga na tutoriale i najprostsza moim zdaniem talia do gry to Królestwa Północy. Oczywiście na początku nie jest tak, że ogrywasz każdego bo nie masz mocnej talii ale z biegiem gry i odblokowywaniem kolejnych kart kosisz wszystkich znając podstawowe zagrywki, to nie poker. 1
Rekomendowane odpowiedzi