AudRob 347 Opublikowano Piątek o 13:16 Opublikowano Piątek o 13:16 @Phoenix.To mało wiesz, bo akurat byłem ostatnio w rtv euro patrzyliśmy ze znajomym co mają na stanie w dobrych przecenach i akurat była 4080 była 4090 Gigabyte GeForce Aorus XTREME WATERFORCE z dużym rabatem i były też fajne procesory. Tego na półkach nie zobaczysz ale jak poprosisz i sprzedający wejdzie w system sprawdzi co mają na stanie , to się ciekawe promki i karty znajdą.
Kadajo 8 944 Opublikowano Piątek o 13:17 Opublikowano Piątek o 13:17 A ja przedwczoraj ściszałem telewizor... 1 2
Phoenix. 6 089 Opublikowano Piątek o 13:25 Opublikowano Piątek o 13:25 8 minut temu, AudRob napisał(a): @Phoenix.To mało wiesz, bo akurat byłem ostatnio w rtv euro patrzyliśmy ze znajomym co mają na stanie w dobrych przecenach i akurat była 4080 była 4090 Gigabyte GeForce Aorus XTREME WATERFORCE z dużym rabatem i były też fajne procesory. Tego na półkach nie zobaczysz ale jak poprosisz i sprzedający wejdzie w system sprawdzi co mają na stanie , to się ciekawe promki i karty znajdą. Skoncz z tymi bajkami chlopie Masz tam gdzies w polsce jakiegos lezaka i to by było na tyle. 10 minut temu, AudRob napisał(a): sprzedający wejdzie w system sprawdzi co mają na stanie , to się ciekawe promki i karty znajdą napewno! Sprzedajacy ma tam tyle do gadania i promek ze takie bajeczki to sobie mozesz wciskac komu innemu Co najwyuzej moze ci doradzic i nabic to co ma w sytemie, tyle ma tam do gadania
AudRob 347 Opublikowano Piątek o 13:31 Opublikowano Piątek o 13:31 3 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Skoncz z tymi bajkami chlopie Masz tam gdzies w polsce jakiegos lezaka i to by było na tyle. Chłopie za tyle w RTV EURO AGD to jest 4090 , więc co mi tu pokazujesz 🤣
Phoenix. 6 089 Opublikowano Piątek o 13:34 Opublikowano Piątek o 13:34 (edytowane) Ja tylko weryfikuje twoje bajki, ktore sobie mozesz komu innemu wciskac, a nie mi Bo ty nawet nie masz pojecia jak to wyglada w rtv euro, tym bardziej twoje kity o rabatowani... Edytowane Piątek o 13:34 przez Phoenix.
AudRob 347 Opublikowano Piątek o 13:37 Opublikowano Piątek o 13:37 Masz trochę taniej https://www.amazon.pl/dp/B0BVKYRPQ4/?tag=ceneo0c-21&creative=380333&creativeASIN=B0BVKYRPQ4&linkCode=asn&utm_source=ceneo&utm_medium=referral&ascSubtag=97228af9-b6d6-3f06-67f0-bb130c0d602f 3 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Bo ty nawet nie masz pojecia jak to wyglada w rtv euro, tym bardziej twoje kity o rabatowani... No akurat wiem jak to wygląda mam kolegę który tam pracuje i jak pisałem wyżej sobie przeglądaliśmy ceny i jakie rabaty można dostać . Więc nie mierz wszystkich swoją miarą.
Phoenix. 6 089 Opublikowano Piątek o 13:52 Opublikowano Piątek o 13:52 13 minut temu, AudRob napisał(a): No akurat wiem jak to wygląda mam kolegę który tam pracuje i jak pisałem wyżej sobie przeglądaliśmy ceny i jakie rabaty można dostać . I wlasnie dlatego, ze tam znajomy pracuje wiem ze po prostu, ze kłamiesz i tyle. Z mojej stony to wszystko I wysylanie linkow z amazona niczegu tu nie wniesie w kwesti twojej wairygodnosci no ale lac wode trzeba
AudRob 347 Opublikowano Piątek o 13:58 Opublikowano Piątek o 13:58 2 minuty temu, Phoenix. napisał(a): I wysylanie linkow z amazona niczegu tu nie wniesie w kwesti twojej wairygodnosci no ale lac wode trzeba Nie interesuje mnie w co wierzysz , to jest twoja sprawa. Tak samo jak ja tobie nie wierzę bo wiarygodność jest znikoma. Robisz po prostu z kropli deszczu wielką burzę. Więc zakończmy tę jałową dyskusję ponieważ to nie ma żadnego sensu.
Luki_ 37 Opublikowano Piątek o 17:08 Opublikowano Piątek o 17:08 (edytowane) 6 godzin temu, Kadajo napisał(a): Nie ma znaczenia po ile były 4080 tylko ile on zapłacił. Dokładnie. No to chyba logiczne , jak widzimy nie dla wszystkich tutaj to jest oczywiste..xd Ja dałem za tego 4080 - 4850zł . @Phoenix. w 2024. ps przyszedł mi nowy 5080 ten gigius. Z amazonu właśnie (: Edytowane Piątek o 17:09 przez Luki_
JohnyWol 133 Opublikowano Piątek o 17:18 Opublikowano Piątek o 17:18 4 godziny temu, Phoenix. napisał(a): Tak juz widze jak w rtv euro leza te karty na wymiane gdzie juz dawno ich nie ma i nie sprzedaja Ale to nie sklep wymienia tylko producent. Zwłaszcza, że karta poszła do serwisu producenta. Wymiana karty na nowszy model lub zwrot płatności wchodzą w grę jeśli inne możliwości się wyczerpały 1
Luki_ 37 Opublikowano Piątek o 17:23 Opublikowano Piątek o 17:23 4 minuty temu, JohnyWol napisał(a): Ale to nie sklep wymienia tylko producent. Zwłaszcza, że karta poszła do serwisu producenta. Wymiana karty na nowszy model lub zwrot płatności wchodzą w grę jeśli inne możliwości się wyczerpały wiadomo ale oni mówią o skrajnych przypadkach. Nikt nie mówi ze tak będzie.
Phoenix. 6 089 Opublikowano Piątek o 17:33 Opublikowano Piątek o 17:33 15 minut temu, JohnyWol napisał(a): Wymiana karty na nowszy model lub zwrot płatności wchodzą w grę jeśli inne możliwości się wyczerpały Wow ameryke odkryles jak dziala gwarancja 1
JohnyWol 133 Opublikowano Piątek o 18:17 Opublikowano Piątek o 18:17 40 minut temu, Phoenix. napisał(a): Wow ameryke odkryles jak dziala gwarancja Nie odkryłem Ameryki tylko się odniosłem tylko do tego co ty napisałeś w odpowiedzi na mój post, że cytuję "juz widze jak w rtv euro leza te karty na wymiane". To, że Euro RTV nie ma karty na stanie nie ma nic do rzeczy i wciąż jest realna wymiana karty na nowy egzemplarz. Więc nie wiem kto tu odkrył Amerykę 1
Phoenix. 6 089 Opublikowano Piątek o 18:21 Opublikowano Piątek o 18:21 Jasne masz racje ale ja sie odnosilem do przypadku wymiany przez sklep, a nie producenta 1
Kadajo 8 944 Opublikowano wczoraj o 07:43 Opublikowano wczoraj o 07:43 Gdzieś mi mignęło na redit ze greencurve w wersji eksperymentalnej obsługuje ADA. Edit A nie to chyba inny program... ale jest: 1
Rekomendowane odpowiedzi