Raytracing w grach - Przyszłość rozwoju gier czy tylko kolejna ciekawostka?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez skypan · Opublikowano
Ja dokładnie pisałem o devie. Doda DLSS+FG i mamy optymalizację. To jest obecna optymalizacja. Gdzieś już pisałem, że jak DLSS wchodziło to naiwnie myślałem, że to po prostu przedłuży żywotność karty graficznej. O wychodzi nowy tytuł, karta ledwo wyrabia to włączę sobie DLSS. Ale ta technologia stała się teraz koniecznością a nie dodatkową opcją. -
Przez Dade Murphy · Opublikowano
2 lata temu kupiłem laptopa Lenovo z Windowsem 11 w formie partycji Recovery Kilka miesięcy temu postanowiłem w końcu utworzyć klucz odzyskiwania systemu w formie nośnika USB za pomocą oprogramowania Lenovo USB Recovery Creator W związku z tym chciałbym wiedzieć czy powyższą procedurę należy raz na jakiś czas powtarzać aby mieć jak najbardziej aktualną wersję Windowsa czy też partycja Recovery zawsze zawiera Windowsa w pierwotnej wersji która była aktualna na dzień zakupu laptopa, niezależnie od tego kiedy takowy klucz się utworzy? Innymi słowy, czy jeżeli w momencie gdy kupiłem tego laptopa aktualną wersją Windowsa 11 była bodajże wersja 22H2, natomiast obecnie mam system zaktualizowany do wersji 24H2 to jaką wersję Windowsa miałbym na kluczu odzyskiwania gdybym go teraz utworzył? -
Przez michaelius33 · Opublikowano
No 5080 będzie potrzebował chłodzenia wielkości tego z 4090 by być chłodny przy sensownym poziomie hałasu, a 5090 to tak ze slot więcej powinien zajmować teraz -
Przez Reddzik · Opublikowano
Ile dacie za rtx 5080? Dacie za niego 1800$? Bo widzę leak, że Asus ma MSRP po 2800$ australijskich, a to ok 1800$. -
Przez Badalamann · Opublikowano
Działać może chcieć, ale nie ma za bardzo jak. Dania go zwyczjanie wyśmiała, tak wcześniej jak teraz. Kanada w sumie też. Raczej znowu będą liczyć na przypływ "uchodźców" z USA. Bo sa dużo liberlaniejsi niż większa cześć stanów.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi