Film - co warto obejrzeć?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez serwal4 · Opublikowano
Kwestią wizualną nie przejmuje się z racji tras urlopowych; Jasnę, rdzę ogarnę, lakier zdarty do podkładu zabezpieczę itd, bo szkoda żeby zgniło... Także tutaj niestety dokładka oberwała (choć klejenie poprzednika zaczyna wychodzić to zmuszę się to profi zespawać i pomalować), tam próg przerysowany... O odpryskach na lakierze przez jazdę po szutrach czy śladach od gałęzi / krzaków jak dukt leśny okazał się węższy to już tylko wspomnę pro forma Do dzisiaj mam w pamięci wzrok patrolu Straży Granicznej litewskiej jak mnie rzuciło w lasy gdzieś ~1.5-2km w linii prostej do granicy z Białorusią A wybrałem się akurat we wrześniu 25' jak mieli te wspólne ćwiczenia wojskowe z RUS -
Przez Ryszawy · Opublikowano
Uznałem je za pomocne, nie tylko dla mnie... -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
Ten system to skok na kasę biednego Polaka - dzisiaj to już nie podlega wątpliwości. W cywilizowanym kraju to za taki numer jest kryminał. -
Przez nozownikzberlina · Opublikowano
hej, jak coś to możesz coś konstruktywnego napisać, zamiast rzygać jak twoi kumple. Ja tu jestem najbardziej banowaną osobą więc kto tu kogo chce usunąć hipokrytko Donald T. już chyba rozgrzewa wrotki do ewakuacji. Przyklepać sejfa i posadka będzie załatwiona -
Przez Tomik83 · Opublikowano
Jest katoland na wsiach i małych miastach w większych już kler nie ma takiego poważania.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi