Skocz do zawartości

Film - co warto obejrzeć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Keeper (2025) 5,9/10

To najsłabszy film Perkinsa. Nie jest zły ale to obraz dla amatorów dziwactwa. Film od początku wprowadzania niepokój, jest dziwny (aż za bardzo). Końcówka to już pełen odjazd. Ma się wrażenie jakby reżyser na siłę wprowadzał dziwactwa oraz niezrozumiałą symbolikę. Ja lubię takie filmy ale ten obraz jest klasę niżej niż np.  Longlegs.

Opublikowano

Smashing Machine 2025, najlepsza rola The Rocka w całej jego karierze, film biograficzny zawodnika mieszanych sztuk walki który praktycznie stworzył UFC Marka Kerra, Emyli Blunt też całkiem nieźle zagrała bardzo denerwująca postać i żonę głównej postaci. 7,5/10.

• Thanks 1
Opublikowano

Siedem z 1995 :thumbup:

Atomic Blonde z Charlize Theron i Sofia Boutella jako dodatek a do tego James McAvoy. Drugi raz to widziałem bo nie miałem co robić. Obejrzałem głównie dla Charlize :lovin:

Alfa/Apex nowy film z Charlize i Taronem Egertonem. Latają materiały promocyjne na Youtube i zaciekawił mnie ten film. Film 8/10, ładne widoczki i dobra gra. Niby tylko 1,5 godziny a treści jak w 2h i nie ma wrażenia pośpiechu w akcji. Charlize jak wino.

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Ponieważ dostałem raporty dotyczące linków, w Polsce oglądanie pirackich filmów w internecie nie jest zabronione, nie jest też zabronione bezpośrednie ich pobieranie.

Jedyne co jest karalne to UDOSTĘPNIANIE, pod co podlega też pobieranie filmów z torrenta, ponieważ pobierając jednocześnie również udostępniamy.

Tak więc dajcie spokój, najpierw sprawdźcie przepisy.

@GordonLameman potwierdź.  :P 

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Z grami sytuacja wygląda inaczej? Bo nie wymieniłeś.

A chodzi legenda, że ktoś dostał bana za samo dopytywanie o piraty na PC... :hihot:

Edytowane przez j4z
Opublikowano (edytowane)

obejrzany wczoraj 28 lat później cz2: Świątynia kości

świetny, chyba lepszy od części 1, tu zombie są tylko tłem, a ludzie najgorszymi potworami

Ralph Finnes, ja pierdziele, scena z muzyką Iron Maiden klasyk

Naprawdę obie te nowe części dają radę

https://www.filmweb.pl/film/28+lat+później+Część+2%3A+Świątynia+kości-2026-10068169

Edytowane przez miro
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Mar_s napisał(a):

Ponieważ dostałem raporty dotyczące linków, w Polsce oglądanie pirackich filmów w internecie nie jest zabronione, nie jest też zabronione bezpośrednie ich pobieranie.

Jedyne co jest karalne to UDOSTĘPNIANIE, pod co podlega też pobieranie filmów z torrenta, ponieważ pobierając jednocześnie również udostępniamy.

Tak więc dajcie spokój, najpierw sprawdźcie przepisy.

@GordonLameman potwierdź.  :P 

Nie wolno mi udostępniać linków do CDA ? 

https://www.cda.pl/video/24833537f4

Dla dorosłych, nie chłystków pokroju: GordonLameman

Won do polityki.

https://www.cda.pl/video/2868208323

Edytowane przez leven