Send1N 680 Opublikowano 25 Listopada Opublikowano 25 Listopada 1 mocna, ta druga część też warta uwagi mówisz? bo ostatnio czytałem że lipa
Badalamann 185 Opublikowano 25 Listopada Opublikowano 25 Listopada @Send1N Oceniam nie gorzej niż część 1. Fajna scena początkowa, dziejąca się 6 dni po finale z części 1, wyjaśniająca dalsze losy policjanta. A potem nowa historia, oczywiście z tym samym "wrogiem". 1
ghostdog 120 Opublikowano 25 Listopada Opublikowano 25 Listopada Longlegs (2024) 6,66/10 Całkiem niezły film o diabelskich mocach i opętaniu. Bardziej detektywistyczny niż typowy horror. Film utrzymany w stylistyce produkcji A24 (czyli dziwnych i specyficznych). Nie każdemu może podpasować. Ciekawa rola Nicolasa C. 1
Send1N 680 Opublikowano 25 Listopada Opublikowano 25 Listopada (edytowane) Longlegs bardzo dobry aż byłem w szoku po tym w jakich filmach przez ostatnie lata grał Nicolas to spodziewałem się gniota a tu proszę chociaż muszę przyznać że zadałem kumplowi pytanie za 100% punktów: Gdzie w tym filmie wystąpił Cage bo widziałem że jest w obsadzie a ten odpowiedział że też nie wie Edytowane 25 Listopada przez Send1N
Katystopej 64 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada Dogman na Amazonie, świetny dramat.
Stjepan 496 Opublikowano 26 Listopada Opublikowano 26 Listopada Gladiator II, całkiem udana kontynuacja, podszedłem do oglądania tego filmu bez żadnych wymagań, fajnie poprowadzone wątki Lucilli, Luciusa, Denzel Washington, antagonistą, muzyka trochę przeszła recycling z jedynki, ale nie jest źle. 8/10.
JacekRTX 25 Opublikowano 27 Listopada Opublikowano 27 Listopada (edytowane) Czerwona jedynka - Dwayne Johnson i spółka dają rade 7/10 Edytowane 27 Listopada przez JacekRTX 1
Send1N 680 Opublikowano 28 Listopada Opublikowano 28 Listopada Mówisz poważnie czy zostałeś zmuszony do kina FAMILIJNEGO?
JacekRTX 25 Opublikowano 28 Listopada Opublikowano 28 Listopada @Send1N to raczej nie było kino familijne, za dużo przemocy 1
Umpero 265 Opublikowano 28 Listopada Opublikowano 28 Listopada Wczoraj na Prime obejrzałem sobie Monkey Man. Jak na kino hinduskie i oklepany motyw (zemsta) bardzo dobrze się go oglądało. Bardzo dobrze zrealizowane mordobicie bez groteskowych zachowań azjatów. Jest kilka małych nonsensów i jeden większy. Poza tym polecam do obejrzenia w ramach wieczornego seansu.
miro 164 Opublikowano 30 Listopada Opublikowano 30 Listopada W dniu 28.11.2024 o 20:31, Umpero napisał(a): e Monkey Man. Jak na kino hinduskie o tak, taki Johny Wick po Indyjsku kino Indyjskie to nie tylko roztańczony Bollywood, kopiują wszystko, a przy nieograniczonych budżetach czasem nieźle im to wychodzi. Proponuję zobaczyć : https://www.filmweb.pl/film/Kill-2023-10042459 Taki Raid w pociągu
Send1N 680 Opublikowano 1 Grudnia Opublikowano 1 Grudnia Oglądałem chwile temu monkey'a, całkiem całkiem chociaż do Johna wicka podjazdu nie ma
johny11 45 Opublikowano 2 Grudnia Opublikowano 2 Grudnia Ostatnio co oglądałem i mogę polecić od 7/10 w górę to Przesilenie zimowe Bękart Godzilla minus One Pokój nauczycielski - świetne kino Anatomia upadku - polecam
Targaryen 2 Opublikowano 2 Grudnia Opublikowano 2 Grudnia (edytowane) Z ostatnich co widzialem i mi sie podobały to:| - Substance (2024) - Hrabia Monte Christo (2024) - PI (1998) - Bastarden (2024) - Mars Express (2023) - PRIMER (2004) Ale trzeba miec 200+ IQ albo robic notatki na kazdej scenie Edytowane 2 Grudnia przez Targaryen 1
Send1N 680 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia 15 godzin temu, johny11 napisał(a): Godzilla minus One Najlepsza godzilla ever 1 1
Umpero 265 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia @Send1N o ile film wykonany ciekawie to ta groteskowość Japończyków mi totalnie nie leży. 1
miro 164 Opublikowano 3 Grudnia Opublikowano 3 Grudnia 16 godzin temu, johny11 napisał(a): Przesilenie zimowe Bękart Godzilla minus One Pokój nauczycielski - świetne kino Anatomia upadku - polecam zgadzam się prawie całkowicie, anatomia.. mi totalnie nie podeszła 1 godzinę temu, Send1N napisał(a): Najlepsza godzilla ever Zgadzam się w całej rozciągłości. Mam tyle filmów nieobejrzanych na dysku, tyle zaległości, ani Obcego nowego jeszcze nie oglądałem, od roku mi leży Oppeinheimer, Horyzont cz1, wczoraj wjechał Juror#2 Eastwooda, o takich pomniejszych nie wspominam, bo często tylko przeglądam i po 15min wywalam...
AndrzejTrg 385 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia To ta godzilla gdzie oni ją chcą utopić czy tam na dno wciągnąć? Jak tak, to jest to najgorsza godzilla ever ale wiadomo są gusta i guściki.
Wodzu 32 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia W dniu 2.12.2024 o 17:58, johny11 napisał(a): Bękart Też ostatnio obejrzałem i również polecam, ciekawa historia i dobre aktorstwo. Lubię Mikkelsena i tutaj nie zawiódł. Kolejne z Twojej listy czekają do obejrzenia.
johny11 45 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia Polecam Substance. Film budzi wszystkie emocje od grozy po gorzki śmiech. Dobre kino. W dniu 3.12.2024 o 11:02, miro napisał(a): zgadzam się prawie całkowicie, anatomia.. mi totalnie nie podeszła Mi przypomniała filmy Kieślowskiego, którego uwielbiam. 1
Wodzu 32 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia Substance na razie nie ma na żadnym VOD, ale na pewno obejrzę bo pamiętam trailer z kina, który mnie mocno zaintrygował.
miro 164 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia Substance wjeżdża w takim razie następny, kończę " Caddo Lake " bardzo dobry...
Klakier1984 122 Opublikowano 5 Grudnia Opublikowano 5 Grudnia 4 godziny temu, Wodzu napisał(a): Substance na razie nie ma na żadnym VOD, ale na pewno obejrzę bo pamiętam trailer z kina, który mnie mocno zaintrygował. Momentami może zbyt przerysowany ale generalnie warto. Zawsze to jakiś powiew świeżości w zalewie "identycznych" produkcji.
Rekomendowane odpowiedzi