Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 4.03.2025 o 18:24, skunRace napisał(a):

Mayor of Kingstown

Zassał, 6 odcinków od razu ;) Padłby cały, ale późno już było a rano do roboty 

W dniu 30.03.2025 o 21:07, Wu70 napisał(a):

Ostatnio dla odmiany włączyłem niemiecki Cassandra i od razu czarny gej....

Nie wiem jak to się stało, ale obejrzałem z babą cały !!! :boink: Po wszystkim śmialiśmy się sami z siebie :E Szmira taka że szkoda gadać 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
15 godzin temu, Pentium D napisał(a):

10 lat przerwy między sezonami :E Ja nadal czekam na kontynuację TTSCC, ale to już 16 lat i się chyba niedoczekam.

A z X-Files jak było ;) 15 lat przerwy po 9 sezonie do 10 i 11 które swoją drogą były już znacznie znacznie słabsze, nie da się podrobić klimatu lat 90 i tego sentymentu z dzieciństwa :thumbup:

• Upvote 2
Opublikowano

Skończyłem ostatnio trzeci sezon Reachera - imo straszne dziadostwo. Jestem również po pierwszym sezonie Jujutsu Kaisen i generalnie mnie to nie porwało niemniej prawdopodobnie dokończę. Dzisiaj skończyłem również 2 sezon White Lotus i muszę przyznać, że bawię się dobrze (powiedziałbym nawet, że bardzo dobrze) - z pewnością w bliskim czasie wezmę się za sezon 3. Powoli będę się również brał za najnowszy sezon Koła czasu bo tam chyba już 5 czy 6 odcinków jest (z 8).

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Send1N napisał(a):

A z X-Files jak było ;) 15 lat przerwy po 9 sezonie do 10 i 11 które swoją drogą były już znacznie znacznie słabsze, nie da się podrobić klimatu lat 90 i tego sentymentu z dzieciństwa :thumbup:

Nie powinno to nikogo dziwić. Szmat czasu, inni ludzie...

Edit:

A propos Z Archiwum X, nie wiem czy już tu pisałem, ale stosunkowo niedawno chciałem sobie odświeżyć i na drugim odcinku odpadłem, a kiedyś był to jeden z ulubionych, jak nie ulubiony. 😬 

Edytowane przez J4Z66
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

ja za małolata nigdy nie oglądałem xfilsów, kojarzyłem tylko odcinek z Pikokami :) (jak widzę te wędliny z lidla chyba, to od razu mam przed oczami że to z takich mutantów robią :D ) jakies chyba 10 lat temu zobaczyłem całość i już to wtedy lekko trąciło tandetą, teraz bym chyba też szybko odpadł.  

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, J4Z66 napisał(a):

A propos Z Archiwum X, nie wiem czy już tu pisałem, ale stosunkowo niedawno chciałem sobie odświeżyć i na drugim odcinku odpadłem, a kiedyś był to jeden z ulubionych, jak nie ulubiony. 😬 

Nie potrafisz widocznie żyć przeszłością xD (i dobrze) ja natomiast cały czas żyję przeszłością  stara muzyka i stare filmy mi lepiej siadają nawet w obecnych czasach :E x-files walnąłem całość w miesiąc 3 lata temu, w latach 90tych jak to leciało w tv to pamiętam tylko urywki z dzieciństwa jak rodzice oglądali ;) 

Edytowane przez Send1N
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
14 godzin temu, maras2574 napisał(a):

Ok, pierwszy sezon Burmistrza skończony :)  Fajnie się to oglądało :glodny:  Teraz 2,3 i kiedy czwarty, w tym roku tak ?  

Możesz sobie darować, 1 sezon w miare fajny, pozostałe strasznie słabe, nie ma napiecia, nie ma pomysłu, flaki z olejem

10 godzin temu, Harddrinkingman napisał(a):

Skończyłem ostatnio trzeci sezon Reachera - imo straszne dziadostwo.

1 sezon był w miare okej, drugi był okrutnie słaby nudny i głupi (ale obejrzałem do końca bo łudzilem sie ze może za chwile sie poprawi (przeciez 1 s był spoko) i tak łudząc sie obejrzałem do końca, przy trzecim sezonie juz nie dałem sie nabrać, obejrzałem "kontrolnie" dwa odcinki i poszło do kosza z szumem wodospadu.

Edytowane przez Oldman
  • Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano

no no, rtl7

jeszcze Medium było i oczywiście Supernatural , choć sam tego nigdy nie oglądałem to znam wiele osób które ciągnęły 15 sezonów do końca

a z horrorów to american hooror story, fajne było to że każdy sezon zupełnie inny, choć niektórzy aktorzy ci sami, np Jesssica Lange, fajne to było

• Like 1
Opublikowano
49 minut temu, miro napisał(a):

z tych starych seriali tasiemców to jeszcze Fringe, tak jak w x-files, paranormal

Fringe to jest całkiem nowy w porónaniu do reszty;)

12 minut temu, miro napisał(a):

no no, rtl7

jeszcze Medium było i oczywiście Supernatural , choć sam tego nigdy nie oglądałem to znam wiele osób które ciągnęły 15 sezonów do końca

a z horrorów to american hooror story, fajne było to że każdy sezon zupełnie inny, choć niektórzy aktorzy ci sami, np Jesssica Lange, fajne to było

Z klasyki to jeszcze Tajemnice Smallvile:lovin:

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, miro napisał(a):

no no, rtl7

akurat mediuma i supernaturala w ogóle nie oglądałem, to już chyba było jak wjechały Prison Brejki i tym podobne. 

Jeszcze z takiej nadnaturalnej tematyki dorzucę Seaquesta, ale ten serial uwielbiałem, choć pamiętam odcinek albo to nawet c.d.n było jak tam jakiś diabeł/duch grasował na statku. Jest to w ogóle jakimś steamingu, bo bym sobie z chęcią odświeżył :D 

AHS to oglądałem kiedyś na bieżąco i wwuj się jarałem, ale chyba po cyrku odpuściłem bo co raz głupsze się to robiło. 

Edytowane przez AndrzejTrg
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Oldman napisał(a):

Możesz sobie darować, 1 sezon w miare fajny, pozostałe strasznie słabe, nie ma napiecia, nie ma pomysłu, flaki z olejem

Dzięki 👍 

Edytowane przez maras2574
Opublikowano
4 godziny temu, Send1N napisał(a):

Nie potrafisz widocznie żyć przeszłością xD (i dobrze) ja natomiast cały czas żyję przeszłością  stara muzyka i stare filmy mi lepiej siadają nawet w obecnych czasach :E x-files walnąłem całość w miesiąc 3 lata temu, w latach 90tych jak to leciało w tv to pamiętam tylko urywki z dzieciństwa jak rodzice oglądali ;) 

Identycznie u mnie, oczywiście oglądam nowe seriale/filmy itp, ale często wracam do staroci sprzed 20-30 lat. Tak samo z muzyką, mam jakieś tam swoje ulubione zespoły (Rock, Metal) ale jakoś ciężko mi zacząć słuchać ich nowych płyt, a jeszcze ciężej zacząć słuchać nowych zespołów, nawet jeżeli są jakieś "mainstreamowe". 

Co do Z Archiwum X, próbowałem się z tym zmierzyć ponownie jakoś kilka lat temu, jak wyszła wersja chyba 1080p, taki remaster, na Disney+ z tego co pamiętam, ale po 3 sezonie + kilku odcinkach z późniejszych sezonów dałem sobie spokój, to nie na moje schorowane nerwy i serce :E Ale na pewno oglądając się nie nudziłem, chociaż to zupełnie inny styl niż obecne filmy czy seriale

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, AndrzejTrg napisał(a):

Kto nie oglądał Czynnika PSI ten nie zna starych seriali :P 

Oglądałem! Ale zupełnie nie pamiętałem o tym serialu, dopóki nie napisałeś.  

Edytowane przez J4Z66