Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 11.02.2026 o 18:11, Sidr napisał(a):

Jes tszacunek dla inteligencji widza - od strony dialogów i hisatorii jest dobrze

Spoiler

Zwłaszcza ze Szponami Śmierci. Na początku jeden się prostuje i rozwala bez problemu futrynę budynku a jednak bramy na łańcuch nie są wstanie rozwalić - to jest ten szacunek do inteligencji widza? Do tego potem kilka szponów rozwalanych jednym strzałem czy cięciem.

Edytowane przez Kabor
Opublikowano
5 godzin temu, Kabor napisał(a):
  Ukryj zawartość

Zwłaszcza ze Szponami Śmierci. Na początku jeden się prostuje i rozwala bez problemu futrynę budynku a jednak bramy na łańcuch nie są wstanie rozwalić - to jest ten szacunek do inteligencji widza? Do tego potem kilka szponów rozwalanych jednym strzałem czy cięciem.

Gwarantuje Ci, że w każdym serialu, nawet najlepszym i najwyżej ocenianym znajdziesz jakieś bzdury. Kwestia jeszcze co i jakąmiarą oceniamy.

Opublikowano

Pół-serial (?) dokumentalny o ujawnieniu.. The Age of Disclosure (2025), który przedstawia rozmowy z byłymi i obecnymi urzędnikami wojskowymi oraz wywiadowczymi, którzy twierdzą, że rządy USA ukrywają dowody na istnienie pozaziemskich zjawisk i technologie z nimi powiązane.

Opublikowano
19 godzin temu, Oldman napisał(a):

Rycerz 7 królestw

Widziałem gdzieś posty, że jest tam sporo ciemnoskórych postaci, niekoniecznie pierwszo czy drugoplanowych, co według znawców uniwersum nie powinno mieć miejsca. Zgadzasz się z tą opinią?

• Haha 1
Opublikowano
3 godziny temu, j4z napisał(a):

Widziałem gdzieś posty, że jest tam sporo ciemnoskórych postaci, niekoniecznie pierwszo czy drugoplanowych, co według znawców uniwersum nie powinno mieć miejsca. Zgadzasz się z tą opinią?

Jesli faktycznie ktoś sie dopatrzył w tym serialu jakiejs większej ilosci ciemnoskórych postaci :D:D (ja nie zauważyłem ale moze sie mylę) to musiałybyć postacie czwartoplanowe albo nawet piątoplanowe, bo jesli chodzi o główną obsadę to jest wyjątkowo "po staremu zrobiony" serial :gordon:

Z aktorów którzy mogą sie potencjalnie łapać do takiej klasyfikacji znalazłem dwóch:

Tanzyn Crawford jako Tanselle
Youssef Kerkour jako Steely Pate

Opublikowano

Ja to bym  chciał sobie przypomnieć serial z danych lat - "Gdzie diabeł mówi dobranoc" (Picket Fences). Za małolata chyba nie za bardzo ogarniałem fabułę, pamiętam tylko że ruda mi się podobała.

• Thanks 1