wrobel_krk 991 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Yellowstone w sumie jak większość seriali spoko parę pierwszych sezonów. Chyba tylko "Przyjaciele" to serial wielosezonowy co obejrzałem wszystkie odcinki:) @KatystopejA te 1883,1923 trzymaj poziom chociaż s2/s3 yellowstone?
tgolik 733 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Przyjaciele do niczego, natomiast Yellowstone, wszystkie sezony, to absolutny Top.
j4z 1 873 Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Jeden i drugi są dobrymi produkcjami. W sensie Przyjaciele i Yellowstone 1
Katystopej 2 046 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia 8 godzin temu, wrobel_krk napisał(a): Yellowstone w sumie jak większość seriali spoko parę pierwszych sezonów. Chyba tylko "Przyjaciele" to serial wielosezonowy co obejrzałem wszystkie odcinki:) @KatystopejA te 1883,1923 trzymaj poziom chociaż s2/s3 yellowstone? 1883 to bardzo mocno opowiedziana podróż pierwszych osadników, 1923 znowu to walka ich rodziny od zajętą ziemię, przy czym 1923 już momentami jest ckliwym romansem, całościowo jest słabszy niż 1883 czy Yellow, a drugi sezon 1923 jest słabszy niż pierwszy, to bardziej taki melodramat się zrobił. Przy czym trzeba obejrzeć wszystko po kolei, jeśli chce się dobrze zrozumieć Yellow.
j4z 1 873 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia Melodramat, romansidło ale świetnie podane. Mi się bardzo podobał. Na Filmweb drugi sezon jest lepiej oceniany. 1
miro 1 244 Opublikowano 26 Kwietnia Opublikowano 26 Kwietnia W dniu 24.04.2026 o 15:27, Katystopej napisał(a): Znajomi i sąsiedzi, fajnie się to ogląda bardzo fajny, trochę przypomina gotowe na wszystko, sekreciki, pieniądze, wyższe sfery, każdy z każdym, trupy w szafie... 7 godzin temu, j4z napisał(a): Melodramat, romansidło ale świetnie podane. Mi się bardzo podobał. dokładnie Yellowstone to może 1883 co najwyżej buty czyścić, nie umniejszając, ale od 3 seonu czym dalej w las tym gorzej, tylko z sentymentu, ale już pisałem tu nei raz i nei dwa, wszystko od Sheridana biorę w ciemno 1923 całość genialna Madison się skończył, trzeba oblukać
Oldman 579 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja MAN ON FIRE (2026) https://www.imdb.com/title/tt27331527/ serial luzno inspirowany fabułą z klimatycznego filmu z Denzelem W. pod tym samym tytułem. niestety dałem radę obejrzeć tylko do pewnego momentu (i to też na siłę), do oryginału sie nie umywa, jest wiele durnych scen, nieprzekonujące (i czasami popadające w groteskę sceny akcji), nie polecam.
ODIN85 4 926 Opublikowano 2 Maja Opublikowano 2 Maja Niezła młucka w finale Monarcha. Szkoda że fabuła głupia jak but
Pentium D 2 003 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja Finał Monarcha dobry i zapowiada się, że w kolejnym sezonie będzie więcej nowych stworów a wątek młodego Lee i młodego Randy już zostanie spłycony i nie będzie tych retrospekcji. Szczerze, po tym finale obejrzę pierwsze odcinki 3 sezonu 1
Katystopej 2 046 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja Dobry finał Monarcha, nowy bebok wygląda zacnie, tu już Godzilla nie będzie miała tak łatwo, Kong to raczej podejścia nie będzie miał do niego w walce 1vs1 1
hubio 1 345 Opublikowano 3 Maja Opublikowano 3 Maja Strefa Mroku na SKY. Na pewno nie jest tak dobry jak Czarne Lustro z Netflixa, ale i ten fanów powinien zadowolić. Zacząłem oglądać sezon 2 i widać, że jest większy rozmach. Szczególnie polecam odc 3 "Który z Was". Nie spodziewałem się tak fajnej fabuły. Serial znaleziony przez przypadek, dlatego piszę.
GordonLameman 10 200 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca przez GordonLameman
j4z 1 873 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Kurna ja 4 nie dałem rady, choć do trzeciego włącznie bawiłem się świetnie. Pierwszy sezon spin-offu też mi się podobał. Trochę szkoda mi tego serialu, ale czy opłaca się wracać?
GordonLameman 10 200 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Ja się bawię bardzo dobrze. fabularnych głupot jest niestety więcej, ale mogę to wybaczyć przy tak wyraźnym wyśmiewaniu MAGA
ODIN85 4 926 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja 2 godziny temu, j4z napisał(a): Kurna ja 4 nie dałem rady, choć do trzeciego włącznie bawiłem się świetnie. Pierwszy sezon spin-offu też mi się podobał. Trochę szkoda mi tego serialu, ale czy opłaca się wracać? Jak uwielbiałeś Supernaturala to S5 jest obowiązkowy 1
j4z 1 873 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja (edytowane) Uwielbiałem, ale całego nie dałem rady. Coś kiedyś gadaliśmy żebym chociaż finał obejrzał? To z Tobą gadałem w temacie na forum? Edytowane 6 Maja przez j4z
Send1N 5 961 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja W dniu 3.05.2026 o 03:42, Pentium D napisał(a): Finał Monarcha dobry i zapowiada się, że w kolejnym sezonie będzie więcej nowych stworów a wątek młodego Lee i młodego Randy już zostanie spłycony i nie będzie tych retrospekcji. Szczerze, po tym finale obejrzę pierwsze odcinki 3 sezonu Oglądając finał pomyślałem o tobie ciekawe czy Pentiakowi w końcu siadł odcinek no i proszę, wszedłem po kilku dniach i widzę że na plus 10 był naprawdę dobry więcej akcji niż w 9 poprzednich razem wziętych, szkoda że nie mogli tak od razu... Teraz czekam na nowy film: Godzilla x Kong: Supernova i Japońską godzillę minus zero 3 sezon Monarch to pewnie najwcześniej w 2028 1
ODIN85 4 926 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja Już bez przesady aż tak nudno nie było jak pisaliście. Generalnie dużo lepiej niż S1 ale dużo do poprawienia. 1
Send1N 5 961 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja Fakt, lepszy niż 1 sezon ale obiecywali jednak coś innego, dużo więcej tytanów i starć między nimi a wyszło na to że w ostatnim odcinku było tego więcej niż w całym sezonie
miro 1 244 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja ja odpadłem po dwóch odcinkach, nie dałem rady ale jak tu pisali że końcówka super, to obejrzałem na przewijce 7 i 8 , i prawie że bez 9 i 10, dobre
ODIN85 4 926 Opublikowano 13 Maja Opublikowano 13 Maja Punisher Odcinek specjalny Połowa odcinka to gadanie. Potem 15min akcji i znow gadanie. Powiedzmy że to wprowadzenie do Spidermena ale dzieci tego nie obejrzą bo jest pełno krwi i przemocy. Jatka dobra a tak to można olać.
Rekomendowane odpowiedzi