Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Wodzu napisał(a):

Wymyśliłem sobie obejrzenie dla odmiany jakiegoś serialu sci-fi i padło na Expanse. 3/4 pierwszego sezonu średnio mnie przekonywało, serial idealnie wpisał się w konwencję tanio wyglądających space oper, ale już ostatnie 3 odcinki były o tyle lepsze, że aż miałem podejrzenia o jakieś radykalne zmiany w reżyserii. :E Wątki zaczęły wciągać i poszczególne postaci nabrały więcej charakteru i sensu. Jak będzie tak dalej to będzie nieźle.

Ja obejrzałem chyba 3 sezony The Expanse. Już nie pamiętam ile ich było. Generalnie chyba najlepszy serial w kosmosie. Niestety nie skończyłem.. Pewnie wrócę jak ogram Mass Effecta jak zwykle na święta :) 

Opublikowano

Jestem fanem star wars i widzialem prkatycznie wszystko ale Akolita... doszedlem jedynie do polowy sezonu, moze za jakis czas odzyskam sily i dokoncze 
Tego nowego troche sie boje zaczynac 

Opublikowano

SW Załoga Rozbitków to ma być serial młodzieżowy. Ma przyciągnąć młode pokolenie do SW.

Choć z czasem pewnie sam też obejrzę. Obi Wana nawet jakoś strawiłem.

Było wyżej o Expanse. Genialny serial SF, będący wierną ekranizacją książek. Przy czym serial przedstawia fabułę pierwszych 6 książek. Są jeszcze 3 oraz tom z zebranymi opowiadaniami. Zdecydowanie polecam doczytać.