Send1N 4 153 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca (edytowane) Czuby nie? ogólnie główne wątki NV od lat to jeden wielki rak.... na labie lepiej nie było oni to już chyba na siłę udają że mają po tylu stronach o czym rozmawiać jakiś dziwny wyścig o ilość postów Edytowane 28 Marca przez Send1N 1
Wu70 739 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca Za bardzo przeżywasz i bota denerwujesz Ludzie od lat traktują główny wątek nv jako temat śmietnikowo-rozrywkowy, można czasami wejsc wrzucić jakiegoś mema albo poczytać o aktualnych dramach Ruch w tych tematach pokazuje że też są potrzebne, w motoryzacji też jest taki temat o wszystkim
Send1N 4 153 Opublikowano 28 Marca Opublikowano 28 Marca (edytowane) Może przestanie mnie śledzić jak będę go denerwował jeszcze jakby w tych tematach było pisane na temat to może i byłyby ok ale tam połowa jest o czymś innym zawsze + śmietnik taki że nawet jak ktoś cos napisze to za godzinę tego nie znajdziesz bo sensowne posty są skutecznie przykrywane memami Edytowane 28 Marca przez Send1N 1
j4z 936 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca Bo internet to już nie to co kiedyś. Jest więcej jadu, mniej życzliwości. Dużo więcej OT, dużo mniej akcji moderacyjnych Taki to serial xd 2
Katystopej 984 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca https://www.filmweb.pl/serial/Słaby+bohater-2022-10024281 Słaby Bohater na Netflixie, nieprzewidywalny, bardzo dobry, wczoraj włączone z ciekawości i 6 odcinków pękło, nawet się nie zorientowaliśmy kiedy.
j4z 936 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca Skończyłem American Primeval. Takie 6-7/10. Były dobre momenty, ale głównie jatka i trzęsąca się kamera. Miałem nadzieję na więcej.
Katystopej 984 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca (edytowane) 13 godzin temu, Katystopej napisał(a): https://www.filmweb.pl/serial/Słaby+bohater-2022-10024281 Słaby Bohater na Netflixie, nieprzewidywalny, bardzo dobry, wczoraj włączone z ciekawości i 6 odcinków pękło, nawet się nie zorientowaliśmy kiedy. Skończone. Europejskie czy amerykańskie seriale to jest jakiś pierd z dupy przy kinie z Korei, jedynie skandynawskie jeszcze trzymają poziom. Słaby bohater - miazga. Wybitny, piekielnie mocny serial. Edytowane 29 Marca przez Katystopej 1
Vulc 2 191 Opublikowano 29 Marca Opublikowano 29 Marca (edytowane) Severance S02 ukończone. Były 2-3 nieco słabsze odcinki, ale ostatecznie to top 5 seriali jakie oglądałem. Może nawet top 3. Zdjęcia, montaż, gra aktorska, muzyka i nieprawdopodobna atmosfera, nie ma tutaj elementu źle zrealizowanego. Nie jest to produkcja dla wszystkich jak Breaking Bad czy Gra o Tron, ale jeśli siądzie to długo nie opuszcza pamięci. Paradise z odcinka na odcinek coraz słabsze, niestety. Sporo fabularnych luk, których twórcy nie potrafią załatać. No i szybko wypada z gry jedna z ciekawszych postaci. Edytowane 29 Marca przez Vulc 1
ODIN85 3 500 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca (edytowane) No ale i tak dobrze to się ogląda a 7 odcinek mimo godziny szybko idzie. No i ten główny motyw muzyczny robi robotę. Szkoda że kolejny sezon już będzie o czymś co widzieliśmy setki razy. Edytowane 30 Marca przez ODIN85
zgreg 4 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca Dziś ostatni dzień promocji na Disney+, i tak samo jak przy Spotify mimo, ze wybieram formę płatności PayPal to na koniec też chce kartę - to normalne ??? Podobno Spotify i tak nie łyka kart przedpłaconych (odrzuca), chciałem zamówić w banku Mastercard Prepaid.
Wu70 739 Opublikowano 30 Marca Opublikowano 30 Marca 22 godziny temu, Katystopej napisał(a): Skończone. Europejskie czy amerykańskie seriale to jest jakiś pierd z dupy przy kinie z Korei, jedynie skandynawskie jeszcze trzymają poziom. Słaby bohater - miazga. Wybitny, piekielnie mocny serial. Dokładnie u mnie tak samo, od dłuższego czasu leci głównie Korea Ostatnio dla odmiany włączyłem niemiecki Cassandra i od razu czarny gej.... Słabego ostatnio miałem zacząć, na dniach poleci
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca (edytowane) jako że zostałem "oszukany"(żarcik :P) przez @Element Wojny i musiałem nabyć sobie primevideo to jakie filmy i seriale polecacie? Edytowane 31 Marca przez AndrzejTrg
Gret 550 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca 21 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): jako że zostałem "oszukany"(żarcik :P) przez @Element Wojny i musiałem nabyć sobie primevideo to jakie filmy i seriale polecacie? Człowiek z wysokiego zamku 1 1
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca No nie powiem, ale opis wydaje się dość ciekawy i intrygujący 1
Badalamann 979 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca Z Prima polecam: Carnival Row, The Boys, Gen V, Reacher, jack Ryan, Lista Śmierci, Koło Czasu, Fallout, Good Omens, Those about to die. 1 1
larry.bigl 451 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca 29 minut temu, Gret napisał(a): Człowiek z wysokiego zamku Jeden z ciekawszych seriali... mnie wciągnął bardzo. Taki klimacik wolfensteina czułem 2
j4z 936 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca Jak nie oglądałeś, oczywiście legendarny, jeden z najlepszych seriali komediowych w historii: The Office (US) A tak to: https://www.filmweb.pl/ranking/vod/amazon/serial Wybierz sobie.
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca Dość często się ten Office przewijał(Polski chyba też jest) ale jakoś nigdy do tego nie zasiadłem i właśnie dość sceptycznie do tego pochodziłem, ale jak mam to z ciekawości obadam sobie, a nawet się nie orientuję tego Offica na flixie nie ma?
j4z 936 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca https://upflix.pl/serial/zobacz/the-office-2006 Aktualnie sky, prime, n
chrumcio 69 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca Red Dwarf / Czerwony karzeł -> https://www.filmweb.pl/serial/Czerwony+Karzeł-1988-142465 Skoro udało mi się dorwać zaległe sezony ( 9-13 ) to jest okazja by wrócić do tego serialu. Ale teraz od początku cisnę bo nie pamiętam wszystkiego 1
j4z 936 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca 8 minut temu, chrumcio napisał(a): Red Dwarf / Czerwony karzeł -> https://www.filmweb.pl/serial/Czerwony+Karzeł-1988-142465 Skoro udało mi się dorwać zaległe sezony ( 9-13 ) to jest okazja by wrócić do tego serialu. Ale teraz od początku cisnę bo nie pamiętam wszystkiego 1988 - 2020? Nice. Dałem na listę. Kiedyś się zainteresuje. 1
chrumcio 69 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca 6 minut temu, J4Z66 napisał(a): 1988 - 2020? Nice. Dałem na listę. Kiedyś się zainteresuje. Jak lubisz Brytyjskie poczucie humoru i Monty Pythona, to powinien spodobać ci się serial No i serial wyłącznie z napisami jest
Send1N 4 153 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 6 godzin temu, J4Z66 napisał(a): 1988 - 2020? Nice. Moda na sukces w kosmosie
Pentium D 1 158 Opublikowano 1 Kwietnia Opublikowano 1 Kwietnia 10 lat przerwy między sezonami Ja nadal czekam na kontynuację TTSCC, ale to już 16 lat i się chyba niedoczekam. 1
Rekomendowane odpowiedzi