Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czuby nie? ogólnie główne wątki NV od lat to jeden wielki rak.... :/ na labie lepiej nie było oni to już chyba na siłę udają że mają po tylu stronach o czym rozmawiać :E jakiś dziwny wyścig o ilość postów :hahaha:

Edytowane przez Send1N
  • Confused 1
Opublikowano

Za bardzo przeżywasz i bota denerwujesz  :D

Ludzie od lat traktują główny wątek nv jako temat śmietnikowo-rozrywkowy, można czasami wejsc wrzucić jakiegoś mema albo poczytać o aktualnych dramach  :D

Ruch w tych tematach pokazuje że też są potrzebne, w motoryzacji też jest taki temat o wszystkim

Opublikowano (edytowane)

Może przestanie mnie śledzić jak będę go denerwował :E jeszcze jakby w tych tematach było pisane na temat to może i byłyby ok ale tam połowa jest o czymś innym zawsze + śmietnik taki że nawet jak ktoś cos napisze to za godzinę tego nie znajdziesz bo sensowne posty są skutecznie przykrywane memami :E 

Edytowane przez Send1N
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
13 godzin temu, Katystopej napisał(a):

https://www.filmweb.pl/serial/Słaby+bohater-2022-10024281

Słaby Bohater na Netflixie, nieprzewidywalny, bardzo dobry, wczoraj włączone z ciekawości i 6 odcinków pękło, nawet się nie zorientowaliśmy kiedy.

Skończone. Europejskie czy amerykańskie seriale to jest jakiś pierd z dupy przy kinie z Korei, jedynie skandynawskie jeszcze trzymają poziom. 

Słaby bohater - miazga. Wybitny, piekielnie mocny serial.

Edytowane przez Katystopej
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Severance S02 ukończone. Były 2-3 nieco słabsze odcinki, ale ostatecznie to top 5 seriali jakie oglądałem. Może nawet top 3. Zdjęcia, montaż, gra aktorska, muzyka i nieprawdopodobna atmosfera, nie ma tutaj elementu źle zrealizowanego. Nie jest to produkcja dla wszystkich jak Breaking Bad czy Gra o Tron, ale jeśli siądzie to długo nie opuszcza pamięci.

Paradise z odcinka na odcinek coraz słabsze, niestety. Sporo fabularnych luk, których twórcy nie potrafią załatać. No i szybko wypada z gry jedna z ciekawszych postaci. 

Edytowane przez Vulc
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

No ale i tak dobrze to się ogląda a 7 odcinek mimo godziny szybko idzie. No i ten główny motyw muzyczny robi robotę.

Szkoda że kolejny sezon już będzie o czymś co widzieliśmy setki razy.

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano

Dziś ostatni dzień promocji na Disney+, i tak samo jak przy Spotify mimo, ze wybieram formę płatności PayPal to na koniec też chce kartę - to normalne ??? Podobno Spotify i tak nie łyka kart przedpłaconych (odrzuca), chciałem zamówić w banku Mastercard Prepaid.

Opublikowano
22 godziny temu, Katystopej napisał(a):

Skończone. Europejskie czy amerykańskie seriale to jest jakiś pierd z dupy przy kinie z Korei, jedynie skandynawskie jeszcze trzymają poziom. 

Słaby bohater - miazga. Wybitny, piekielnie mocny serial.

Dokładnie u mnie tak samo, od dłuższego czasu leci głównie Korea :D Ostatnio dla odmiany włączyłem niemiecki Cassandra i od razu czarny gej....

Słabego ostatnio miałem zacząć, na dniach poleci :D

Opublikowano

Dość często się ten Office przewijał(Polski chyba też jest) ale jakoś nigdy do tego nie zasiadłem i właśnie dość sceptycznie do tego pochodziłem, ale jak mam to z ciekawości obadam sobie, a nawet się nie orientuję tego Offica na flixie nie ma?

Opublikowano
6 minut temu, J4Z66 napisał(a):

1988 - 2020? :D Nice. Dałem na listę. Kiedyś się zainteresuje. 

Jak lubisz Brytyjskie poczucie humoru i Monty Pythona, to powinien spodobać ci się serial :)

No i serial wyłącznie z napisami jest :)