Doamdor 3 117 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września (edytowane) 5 godzin temu, galakty napisał(a): Taaaa ale co ludzie robią przed TV... To co na chomiku. Edytowane 7 Września przez Doamdor
Wu70 1 077 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września Ostro, a tu połowa na 42" od LG.. Pewnie niedługo wyjdzie że cała branża TV tak robi.
Doamdor 3 117 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września (edytowane) @Wu70 Tesla od zawsze inwigiluje, a ludzie nadal kupują ich samochody. W przypadku innych producentów samochodów jest to samo. Obecnie każde urządzenie posiadające mikrofon będące połączone z siecią, może cię inwigilować np. żarówka. Lecz daleko szukać nie trzeba, smartfony nas inwigilują 24/7. Edytowane 8 Września przez Doamdor 1
ODIN85 5 304 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 5 godzin temu, Wu70 napisał(a): Ostro, a tu połowa na 42" od LG.. Pewnie niedługo wyjdzie że cała branża TV tak robi. Nie mam ich pod netem nawet.
some1 740 Opublikowano 8 Września Opublikowano 8 Września 9 godzin temu, Wu70 napisał(a): Pewnie niedługo wyjdzie że cała branża TV tak robi Oczywiście że tak. To jest dobry obrazek. No ciekawe czemu tak tanio
azgan 2 150 Opublikowano 12 Września Autor Opublikowano 12 Września Bez oglądania obstawiam że LG wygrało w tym roku A Wy jak obstawiacie 🙄🤔?
Kadajo 10 732 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września LG wygrało bo podsłuchiwało i na bieżąco zmieniało ustawienia TV żeby wypaść lepiej. 1
ODIN85 5 304 Opublikowano 12 Września Opublikowano 12 Września Samsung pierwszy podsłuchiwał a to dalej najpopularniejsza marka u nas 1
Sidr 289 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Ja tam od razu wylaczylem mikrofon i zablokowałem ip tv w routerze. Nawet gdyby szpiegowanka nie dalo sie wyal;czyc, to bym tego LG 42 nie wymienic na nic innego. Uber sprzęt.
Kadajo 10 732 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Wyłączenie mikrofonu nic nie daje A jak IP zablokowales to jak Smart TV dziala ? Chyba ze nie korzystasz.
Dimazz 846 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września @Kadajojeżeli używa się tego telewizora jako monitora to jedyne co daje połączenie z internetem to aktualizacja softu nic więcej się nie używa. Żadnego smart tv i apek
Kadajo 10 732 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Czyli nadal nie możesz blokować IP jeśli chcesz aktualizować Nawet jeśli tylko na chwilę zdejmiesz blokadę IP dla aktualizacji, to TV, zanim się zaktualizuje, to prześle wszystkie dane na serwery LG.
sideband 3 386 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Update można robić offline z pendriva. 1
sideband 3 386 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września A to nawet nie wiedziałem to prosty temat rozebrać i wylutować Ja tam nie ma nic do ukrycia mogą mnie podsłuchiwać
Sidr 289 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września 5 godzin temu, Aruuus77 napisał(a): A jak ten mikrofon wyłączyć ? Na dole/pod spodem (pod ta dioda zasilania i obok przycisku laczania) masz fizyczny przełacznik mikrofonu. Na default jest wlaczony. 1
Aruuus77 14 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Godzinę temu, sideband napisał(a): A to nawet nie wiedziałem to prosty temat rozebrać i wylutować Ja tam nie ma nic do ukrycia mogą mnie podsłuchiwać Mnie też😀 a może dzięki tej aferce ceny poleca szybciej 😀
sideband 3 386 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Szczerze wątpię poza tym nie wiem co oni tam podsłuchują, ale non stop pojawią te same reklamy jeżeli chodzi o ten aspekt.
skunRace 985 Opublikowano 13 Września Opublikowano 13 Września Ja przy goleniu śpiewam Koreańczykom do pilota 2
Doamdor 3 117 Opublikowano 17 Września Opublikowano 17 Września Właściciel LG G6 OLED wylutował mikrofony.
Krystian03 39 Opublikowano 18 Września Opublikowano 18 Września Na szczęście jeszcze nie trzeba wgrywać customowych oprogramowań gdyby system się na stałe zablokował ze względu na "źle" działający mikrofon którego nagle nie ma.
Rekomendowane odpowiedzi