userKAMIL 856 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września 2 godziny temu, SylwesterI. napisał(a): @userKAMIL Rozumiem, że grałeś dłużej. Warto ? Dłużej zamierzam pograć dzisiaj. Ma za sobą 3h i chce mi się grać dalej mimo tego średniego początku. 1
samsung70 210 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września i kolejna gierka, która lata na zatokach przed premierą, 2 godziny temu, userKAMIL napisał(a): Dłużej zamierzam pograć dzisiaj. Ma za sobą 3h i chce mi się grać dalej mimo tego średniego początku. hej, nie chce się grać z powodu ułomności gry, czy czynniki jak dom i życie weszły w drogę?
userKAMIL 856 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września 15 minut temu, samsung70 napisał(a): i kolejna gierka, która lata na zatokach przed premierą, Myślę, że są tu spore braki w Twojej wiedzy nawet o piractwie.... Nic nie lata ''wcześniej'' tylko wersja Deluxe umożliwiała granie wcześniej więc oczywiste jest, że gra bez Denuvo pojawi się w zatoce minutę po premierze. 17 minut temu, samsung70 napisał(a): hej, nie chce się grać z powodu ułomności gry, czy czynniki jak dom i życie weszły w drogę? Zwyczajnie do pracy musiałem akurat wyjątkowo wstać więc są rzeczy ważne i ważniejsze. Naprawdę im dalej tym lepiej! Cały problem z celowaniem znikł po kolejnych ulepszeniach broni. Tępo dalej jest powolne wręcz ociężałe ale tego oczekiwałem i się nie zawiodłem. Zaglądam w każdy kąt i pod każdy kamień... Nie spieszę się nigdzie i krok po kroku chłonę ten klimat polskiego PRLu
DITMD 787 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września Jak scena była aktywna i w swoim prime, to gry potrafiły się pojawiać na miesiąc przed premierą, kiedy osiągały status gold i trafiały do tłoczni Denuvo tanie nie jest, a kto ma kupić to i tak kupi. 1
userKAMIL 856 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września (edytowane) Godzinę temu, DITMD napisał(a): Jak scena była aktywna i w swoim prime, to gry potrafiły się pojawiać na miesiąc przed premierą, kiedy osiągały status gold i trafiały do tłoczni To dawne czasy gdzie pliki ''exe'' były na płytach CD\DVD Pamiętam CS.RIN.RU czy coś takiego chłopaki robili ''cracki'' na kilka dni przed oficjalną ''sceną'' cuda tam się działy. Gry Ubi faktycznie wyciekały miesiąc przed premierą... Edytowane 4 Września przez userKAMIL
AndrzejTrg 2 741 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września (edytowane) 19 minut temu, userKAMIL napisał(a): Pamiętam CS.RIN.RU czy coś takiego chłopaki robili ''cracki'' na kilka dni przed oficjalną ''sceną'' cuda tam się działy. I dalej się dzieją pamiętne assety czy jak to zwali do AC2 możesz grać ale misji nie zrobisz jak nie aktywuje "triggera" ktoś z oryginałem. Edytowane 4 Września przez AndrzejTrg 1
DITMD 787 Opublikowano 4 Września Opublikowano 4 Września 24 minuty temu, userKAMIL napisał(a): To dawne czasy gdzie pliki ''exe'' były na płytach CD\DVD Pamiętam CS.RIN.RU czy coś takiego chłopaki robili ''cracki'' na kilka dni przed oficjalną ''sceną'' cuda tam się działy. To były jeszcze wcześniejsze czasy, przed torrentami, kiedy p2p ograniczało się do programów typu Kazaa, eMule, DC+ czy IRC. Bardziej ogarnięci korzystali wtedy z FXP boardów. Czasy CS.RIN to już jest zmierzch sceny, tak naprawdę to torrent się trochę do tego przyczynił, powstały prywatne trackery, o ograniczonym dostępie, gdzie ludzie, często scenowi kurierzy, racerzy działający na dwa fronty wrzucali releasy kilkanaście sekund po ich wydaniu przez grupę. Przez co posiadanie axx, i utrzymanie go, straciło swój sens, bo wszystko można było szybko ściągnąć z trackera, z praktycznie zerowym wkładem własnym. 1
samsung70 210 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września 8 godzin temu, userKAMIL napisał(a): Myślę, że są tu spore braki w Twojej wiedzy nawet o piractwie.... co ma znaczyć ten komnetarz/docinka?
dawidoxx 975 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września (edytowane) A ja sądze wręcz na odwrót.. samsung ma wiedze i doświadczenie, bo pamiętam jak na labie miał problem z grą... pozniej się okazalo ze jechał na piracie Edytowane 5 Września przez dawidoxx 1
Frog67 389 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września Cronos można powiedzieć taki Dead Space jakim chcial być Calisto Protocol.
ODIN85 3 502 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września A wiecie co jest najlepsze? Mam wrażenie że niektórzy aktorzy to polacy gadający po angielsku 1
Frog67 389 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września Slyszałem że Blooberzy dali takie info: Mogą dodać pełną polską lokalizacje w przyszłości ale uzależniają to od sprzedaży Cronosa w kraju.
tgolik 547 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września (edytowane) Koszt dubbingu zrobionego po taniości to odpowiednik zysku z 2-3 tys. kopii. Jest szansa na 5-10 tys. kopii w Polsce, jeśli gra przekroczy 200 tys. egz. na świecie. Tak było w przypadku Thaumaturge - dubbing pojawił się parę miesięcy po premierze, możliwe, że wtedy zainteresowanie grą było już zbyt niskie. To w sumie gorsze od preordera - gra jest na raz, mało kto z tych, którzy kupią na premierę zagra jeszcze raz, tym razem po polsku. A z kolei czekanie z już kupioną grą nie wiadomo jak długo na polskie audio byłoby ponad siły większości. A czekanie na zakup aż zrobią polonizację nie spełni z kolei warunku Bloobera. Edytowane 5 Września przez tgolik
Frog67 389 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września https://www.nexusmods.com/cronosthenewdawn/mods/24?tab=posts Polecam te małą poprawke i od razu czarny wygląda jak czary 1
ODIN85 3 502 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września Im dalej tym trudniej. Każda potyczka to walka o życie. Klimat też gęstnieje. W fabule dalej nie wiadomo o co chodzi 1
Frog67 389 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września Najważniejsze to być zydziurą i kombinowac kiedy tylko się da widzisz butle to zagoń do niej jak najwięcej przeciwników i wykończ wszystkich jedną kulą
ODIN85 3 502 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września No i miałem buga że mi przedmioty do sprzedania i rdzeń wyparowały z ekwipunku po filmiku 1
aureumchaos 440 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września Ściąga się... Hell is us musi poczekac... 1
Crew 900 1 000 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września Zwróciłem bo praktycznie nie chodzi na rtx 3070ti. 1
dawidoxx 975 Opublikowano 5 Września Opublikowano 5 Września Jak ja nie trawie tej wytatuowanej piz..y z głosem jak u dziewczynki.. Niech zgadnę znowu narzeka? 3 2
Rekomendowane odpowiedzi