Camis 6 149 Opublikowano 13 Września 2025 Autor Opublikowano 13 Września 2025 To jak policja i państwo ma w p*** prawo
Dimazz 651 Opublikowano 14 Września 2025 Opublikowano 14 Września 2025 (edytowane) 19 godzin temu, Camis napisał(a): To jak policja i państwo ma w p*** prawo Nie ma. Cytat Radna po użyciu gazu trafiła na szpitalny oddział ratunkowy. Co ciekawe, jak dowiadujemy się od mundurowych - sprawy na policję sama nie zgłosiła. - Funkcjonariusze z Komendy Miejskiej Policji w Gdańsku sami skontaktowali się z nią po tym, jak informacje o tym zdarzeniu pojawiły się w mediach społecznościowych. Policjanci już zajmują się sprawą - słyszymy od pomorskich policjantów. Czytaj więcej na: https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Radna-Gdanska-Sylwia-Cison-wulgarnie-obraza-kierowce-taksowki-Nagranie-z-rejestratora-n208090.html Edytowane 14 Września 2025 przez Dimazz
Crew 900 1 046 Opublikowano 14 Września 2025 Opublikowano 14 Września 2025 (edytowane) Poczytałem więcej artykułów o tej radnej i to jest po prostu bezczelna suka z wysokim mniemaniem i jest potężną hipokrytką która promuje wartości które popiera ale w rzeczywistości jest w drugą stronę... Powinna zostać szybko spuszczona z wodą. "Zawieszenie w klubie nie oznacza utraty mandatu radnej - tego musiałaby się zrzec sama. Cisoń nadal jest więc radną i może brać udział w sesjach rady miasta i obradach komisji, do których należy, m.in. Komisji Kultury oraz Komisji Polityki Społecznej, Zdrowia i Praw Człowieka. " Super co nie? Edytowane 14 Września 2025 przez Crew 900
Kadajo 7 932 Opublikowano 14 Września 2025 Opublikowano 14 Września 2025 Zobaczę tu jakieś polityczne pitolenie i od razu będzie koniec danego delikwenta. 2 1 1
Camis 6 149 Opublikowano 15 Września 2025 Autor Opublikowano 15 Września 2025 Nadal słabo ale jest spory progres: Każdy kierowca powinien dostać po 1500zł.
Boldwyn 136 Opublikowano 16 Września 2025 Opublikowano 16 Września 2025 @Camis taka różnica chyba dlatego, że przepisach jest tylko zakaz jazdy wzdłuż po chodniku (przejechać przez chodnik w poprzek można - wszystkie wjazdy do bram czy na teren prywatny są nadal chodnikiem).
Camis 6 149 Opublikowano 16 Września 2025 Autor Opublikowano 16 Września 2025 Volvo: Reszta też wjechała wzdłuż po chodniku tylko policja tego nie widziała...
ryba 1 247 Opublikowano 16 Września 2025 Opublikowano 16 Września 2025 Godzinę temu, Boldwyn napisał(a): @Camis taka różnica chyba dlatego, że przepisach jest tylko zakaz jazdy wzdłuż po chodniku (przejechać przez chodnik w poprzek można - wszystkie wjazdy do bram czy na teren prywatny są nadal chodnikiem). A co innego robia te baranki ze stolicy na jego filmach glownie? Wlasnie jest wjazd w takim miejscu przed brama i po chodniku na trawnik -> patrz filmy z bazarku.
Boldwyn 136 Opublikowano 16 Września 2025 Opublikowano 16 Września 2025 Ale ja się z tym zgadzam, komentuję tylko dlaczego policjanci to mogą różnie traktować (w zgodzie z przepisami).
bbandi 487 Opublikowano 16 Września 2025 Opublikowano 16 Września 2025 Ładnie się drzwi w Volvie odcinają kolorem od reszty
Camis 6 149 Opublikowano 16 Września 2025 Autor Opublikowano 16 Września 2025 Ładnie to przedstawiła paszport bezkarności: ja jestem w ciąży!!11
Camis 6 149 Opublikowano 18 Września 2025 Autor Opublikowano 18 Września 2025 I cyk pouczonko, pora na CS. Cytat „Wszyscy pouczeni kierowcy wyrazili żal i skruchę” https://www.youtube.com/post/UgkxqMLkKD7WQ4Wa3IZ3oyyaoRnbYFYRUbQD 1
Camis 6 149 Opublikowano 24 Września 2025 Autor Opublikowano 24 Września 2025 (edytowane) To Joasie Kwaśniewska z Kanady wygrała "królowa przetrwania", jako że "Osoba publiczna" to chyba można podać jej dane: https://www.instagram.com/josiekwasniewska/ Edytowane 24 Września 2025 przez Camis
oldfashioned 602 Opublikowano 24 Września 2025 Opublikowano 24 Września 2025 Najlepszy i tak przyglup w telefonie. PODJECHAC *** ZARAZ DO CIEBIE? 1
Camis 6 149 Opublikowano 25 Września 2025 Autor Opublikowano 25 Września 2025 21 godzin temu, oldfashioned napisał(a): Najlepszy i tak przyglup w telefonie. Już jego profil lata po necie
Crew 900 1 046 Opublikowano 25 Września 2025 Opublikowano 25 Września 2025 10 godzin temu, Camis napisał(a): Już jego profil lata po necie Co za pajac ? Jadą go ? W dniu 24.09.2025 o 13:13, Camis napisał(a): To Joasie Kwaśniewska z Kanady wygrała "królowa przetrwania", jako że "Osoba publiczna" to chyba można podać jej dane: https://www.instagram.com/josiekwasniewska/ O jak mi przykro nie jest dostępna strona
Camis 6 149 Opublikowano 26 Września 2025 Autor Opublikowano 26 Września 2025 13 godzin temu, Crew 900 napisał(a): O jak mi przykro nie jest dostępna strona Działa: 13 godzin temu, Crew 900 napisał(a): Co za pajac ? Jadą go ? Tutaj jest: https://wykop.pl/link/7798543/krolowa-parkowania Chyba jadą
Camis 6 149 Opublikowano 30 Września 2025 Autor Opublikowano 30 Września 2025 https://www.youtube.com/post/UgkxR5AM8ifbC-L0v-JofsA9uFAJI3YdHu4D Szykanują kierowców 1
hubio 1 280 Opublikowano 1 Października 2025 Opublikowano 1 Października 2025 (edytowane) Nie jestem specem od prawa ruchu drogowego, ale czy za uporczywe, powtarzam słowo: uporczywe popełnianie prostych wykroczeń nie powinno być eskalacji kary? Czy niewłaściwie parkowanie czy jazda po chodniku? Za pierwsze pouczenie. Za 2 drobny mandat aż tak do 10 gdzie 10 to byłaby kara pozbawienia wolności np. na miesiąc? Wtedy może by się odechciało wielu kierowcom i Paniom kierującym pojazd (kierowczyniom? ) ciągłe popełnianie wykroczeń? Tak to mamy państwo z tektury (zresztą nie tylko w aspekcie ruchu drogowego ale też. np. puszczania psów luzem bez kagańca co jest zabronione, niesprzątaniem po psach itp, zaśmiecaniem itp) bo to Panieee Polska właśnie... A taki konfitura wychodzi na oszołoma choć ma 100% racji. Edytowane 9 Października 2025 przez hubio 2
Camis 6 149 Opublikowano 1 Października 2025 Autor Opublikowano 1 Października 2025 Godzinę temu, hubio napisał(a): A taki konfitura wychodzi na oszołoma choć ma 100% racji. Czy ty czasem jeszcze na labie nie jechałeś po konfiturze i audytorze?. 2
ODIN85 3 693 Opublikowano 1 Października 2025 Opublikowano 1 Października 2025 Po Audytorze tylko a Konfiturę chwalił 2
hubio 1 280 Opublikowano 1 Października 2025 Opublikowano 1 Października 2025 (edytowane) @Camis a co to znaczy dokładnie "jechać po kimś"? Uważasz, że świat jest zero-jedynkowy? Musisz być za lub przeciw? Więc tak: - Konfitura - zawsze popierałem chłopa, także na labie. Czasami tylko zwracałem uwagę na idiotyczną infrastrukturę, ale on z reguły chodzi tam gdzie parking jest w odległości do 100m - Audytor - tak - tu miałem obiekcje, że może inspirować inne osoby (zwykłe), które sobie nie poradzą z agresją służb i czekają ich traumatyczne przeżycia. Do tego wskazywałem na fakt, że niemal każdy kto ma w PL cokolwiek do służb traktuje audytora jak Boga, co szczególnie widać po komentarzach na YT. Nieważne już czy ma rację czy nie. Czy prowokuje czy nie. Ważne, że "jedzie" po nich. Każda osoba która miała problemy ze służbami czuje się pomszczona Ja natomiast wskazywałem na fakt, że są obszary o wiele gorsze niż "znaki zakazu fotografowania" gdzie mógłby wykazać więcej odwagi i z pożytkiem dla społeczeństwa. U audytora mocno propsowałem materiał o naciąganiu ludzi na garnki lub tą aferę na dworcu gdzie dojechali chłopaka. Czyli reasumując - u audytora proposuję wszystko co nie dotyczy znaków. Edytowane 1 Października 2025 przez hubio
Suchy211 1 393 Opublikowano 1 Października 2025 Opublikowano 1 Października 2025 Dla mnie każdy materiał audytora w którym próbuje wyprowadzić kogoś z równowagi to pajacowanie dla zasiegów a nie żaden użyteczny content. Czyli w praktyce przytłaczająca większość wrzucanych tutaj tego materialów.
Rekomendowane odpowiedzi