GordonLameman 8 432 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca 3 minuty temu, jagular napisał(a): No cóż, takie czasy nastały... Czyli ich rozmowy są równie monotematyczne, nudne co kiedyś. Nawiasem mówiąc, czy to nie jest przerażające że jakiś koleś nie dość że oczekuje od nieznajomych lasek żeby rodziły dzieci, ale także żeby dyskutowały jedynie o dzieciach i chce kontrolować to, co wrzucają na social media, bo je stalkuje w poszukiwaniu kontrowersyjnych materiałów (a i pewnie w nadziei że zobaczy kawał cycka na fotce z wakacji :>)? Creepy. Do tego sam nie ma dzieci 2
trepek 1 345 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Przynajmniej rozmowy facetów od zawsze są takie same i zawsze są o dupach: samochód do dupy, komputer do dupy, gra reprezentacji do dupy, zarobki do dupy, czasy do dupy, tylko papier toaletowy... 5
huudyy 2 837 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Godzinę temu, galakty napisał(a): Może w tym że nie traktują piłki jako dziecka? bo traktują to na zdecydowanie bardziej prymitywnym poziomie? https://tvn24.pl/lodz/piotrkow-trybunalski-chcieli-zrobic-ustawke-na-srodku-autostrady-a1-nagranie-st8502675 piłka nożna, wcale nie serious busines dla rzeszy troglodytów. 15 minut temu, jagular napisał(a): Nawiasem mówiąc, czy to nie jest przerażające że jakiś koleś nie dość że oczekuje od nieznajomych lasek żeby rodziły dzieci, ale także żeby dyskutowały jedynie o dzieciach i chce kontrolować to, co wrzucają na social media, bo je stalkuje w poszukiwaniu kontrowersyjnych materiałów (a i pewnie w nadziei że zobaczy kawał cycka na fotce z wakacji :>)? Creepy. jak to szło? Grupa ludzi narzucająca innym styl życia, jaki sami by chcieli prowadzić? 4
jagular 669 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca 13 minut temu, GordonLameman napisał(a): Do tego sam nie ma dzieci No, nie chciałem kopać leżącego Teraz, huudyy napisał(a): jak to szło? Grupa ludzi narzucająca innym styl życia, jaki sami by chcieli prowadzić? Heheh, coś w tym stylu. 1 1
crush 3 575 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Godzinę temu, huudyy napisał(a): jak to szło? Grupa ludzi narzucająca innym styl życia, Zabawne, że to pasuje również do liberalnych kmiotów. 🤭
Decus 81 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca 7 godzin temu, jagular napisał(a): No cóż, takie czasy nastały... Czyli ich rozmowy są równie monotematyczne, nudne co kiedyś. Nawiasem mówiąc, czy to nie jest przerażające że jakiś koleś nie dość że oczekuje od nieznajomych lasek żeby rodziły dzieci, ale także żeby dyskutowały jedynie o dzieciach i chce kontrolować to, co wrzucają na social media, bo je stalkuje w poszukiwaniu kontrowersyjnych materiałów (a i pewnie w nadziei że zobaczy kawał cycka na fotce z wakacji :>)? Creepy. omg jaki wyraz bialorycerstwa chłop po prostu wyraził swoją opinie na temat tego co zauważa ale oczywiście nie wolno bo być może stawia polki w zlym świetle. Może ogólnie zaprzestańmy badan socjologicznych itd. żeby nie urażać pięknych dam 1
Kamiyanx 1 244 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca 28 minut temu, Decus napisał(a): omg jaki wyraz bialorycerstwa chłop po prostu wyraził swoją opinie na temat tego co zauważa ale oczywiście nie wolno bo być może stawia polki w zlym świetle. Może ogólnie zaprzestańmy badan socjologicznych itd. żeby nie urażać pięknych dam Te badania mają polegać na tym, że laski gadają o kotkach i pieskach? Wy sobie chyba jaja robicie 1
jagular 669 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Godzinę temu, Decus napisał(a): omg jaki wyraz bialorycerstwa chłop po prostu wyraził swoją opinie na temat tego co zauważa ale oczywiście nie wolno bo być może stawia polki w zlym świetle. Może ogólnie zaprzestańmy badan socjologicznych itd. żeby nie urażać pięknych dam Mówisz że koleś, który próbuje nieproszony ratować gatunek, a dokładnie jego dzietność poprzez krytykę tych, którzy nie chcą mieć dzieci, jest białorycerzem? Mówisz też, że stalkowanie lasek po fejsach i podsłuchiwanie ich dyskusji na kantynie to są badania socjologiczne itd.? Ciekawe spostrzeżenia milordzie! 2 2
Badalamann 982 Opublikowano 30 Czerwca Opublikowano 30 Czerwca Widzę dalej ciągniecie temat o kobietach nie rozmawiających o dzieciach. To podpowiem że mężczyźni też o dzieciach nie rozmawiają
Decus 81 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca 10 godzin temu, jagular napisał(a): Mówisz że koleś, który próbuje nieproszony ratować gatunek, a dokładnie jego dzietność poprzez krytykę tych, którzy nie chcą mieć dzieci, jest białorycerzem? Mówisz też, że stalkowanie lasek po fejsach i podsłuchiwanie ich dyskusji na kantynie to są badania socjologiczne itd.? Ciekawe spostrzeżenia milordzie! a w którym miejscu stwierdziłem że to co on robi to badania socjologiczne? nazwałem to jedynie obserwacjami które według Ciebie są złe bo przedstawiają kobiety w negatywnym tonie Wychodzisz jedynie na hipokrytę bo on nie może oceniać tego co widzi ale Ty już tak i określasz go jako świra.
huudyy 2 837 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca 53 minuty temu, Decus napisał(a): a w którym miejscu stwierdziłem że to co on robi to badania socjologiczne? nazwałem to jedynie obserwacjami które według Ciebie są złe bo przedstawiają kobiety w negatywnym tonie Wychodzisz jedynie na hipokrytę bo on nie może oceniać tego co widzi ale Ty już tak i określasz go jako świra. On się dosral do babek, że gadają o kotkach a nie o dzieciach, gdy sam ich nie posiada. Kto tu jest hipokrytą? 1
Zdzisiu 373 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Bo rolą kobiet jest zajmowanie się dziećmi. Możecie krzyczeć lewicowe hasełka i tupać nóżkami ale odejście od patriarchatu jest chorobą społeczeństwa a objawem wymieranie w dłuższej perspektywie. 1
Vetch 19 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Chyba rolą rodziców jest zajmowanie się dziećmi. Ja mam z kolei wrażenie, że dodatkowym problemem jest izolacja informacyjna zarówno kobiet jak i mężczyzn. Z jednej strony: Kobiety chcą tylko Twojej kasy, na pewno się rozwiedzie i będzie Ci zabierała tysiące miesięcznie na alimenty. Z drugiej strony: Winny jest patriarchat, biali mężczyźni posiadają całe bogactwo tego świata i nie chcą się dzielić. A potem różne wykopki się nakręcają w tej narracji i nawet jeśli dojdzie do jakiegoś spotkania to jest ono naznaczone przez te powyższe twierdzenia.
galakty 3 312 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Wina leży po obydwu stronach. Trochę singlem byłem, trochę byłem w długim związku, znaleźć porządną partnerkę na całe życie to nie jest takie hop siup. Zresztą statystyki rozwodowe mówią same za siebie. Nie sztuka znaleźć, wziąć ślub, mieć dzieci. Sztuką jest wytrwać 10-15-20 lat 1
GordonLameman 8 432 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca 2 godziny temu, Zdzisiu napisał(a): Bo rolą kobiet jest zajmowanie się dziećmi. Możecie krzyczeć lewicowe hasełka i tupać nóżkami ale odejście od patriarchatu jest chorobą społeczeństwa a objawem wymieranie w dłuższej perspektywie. A rolą faceta jest polowanie. Ile zwierząt oprawiłeś w swoim smutnym żyćku? Będę zgadywał - mrówki i koniki polne tylko? 5
209458 268 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca W dniu 29.06.2025 o 10:46, Decus napisał(a): Z perspektywy meżczyzn podstawowy problem to samotnosć oraz strach że mogą na tym więcej stracić niż zyskać ( finansowo, alienacja rodzicielska) itd. W dniu 29.06.2025 o 22:48, Winter napisał(a): Na fejsbuku jeszcze lepiej. Laska wstawia fotkę pieska z napisem, że to najpiękniejsze stworzenie w jej życiu. A potem się dziwić, że nikt nie chce być z wariatkami. I weź tu dogódź facetom. Dziecko nie, bo za drogie i poziom życia spadnie. Piesek dużo tańszy, to też nie pasuje... 1
Suchy211 1 256 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Mężczyźni i kobiety grają w podobna grę, a kto wyciągnie z niej więcej korzyści wynika z obowiązujących w danej chwili norm prawnych. Stąd też jeśli jedna grupa staje się uprzywilejowane względem drugiej znaczy że tu coś nie gra. Zamiast rzucać się sobie do gardeł trzeba iść głosować na kogoś kto zaoferuje bardziej korzystne rozwiązania dla danej grupy. Ja jak się nie ma dość głosów, to trudno. Mimo wszystko "terror większości" jest lepszy niż "terror mniejszości". 1
Zdzisiu 373 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca 8 minut temu, GordonLameman napisał(a): A rolą faceta jest polowanie. Ile zwierząt oprawiłeś w swoim smutnym żyćku? Będę zgadywał - mrówki i koniki polne tylko? Nie polowanie a zdobywanie pożywienia. Sposób nie ma znaczenia. Liczy się efekt. Tak samo jak nie ma znaczenia sposób rodzenia i zajmowanie się dziećmi przez kobiety. Przestały to robić i efektem długoterminowym jest powolne wymieranie.
Zdzisiu 373 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca 6 minut temu, GordonLameman napisał(a): Ja jestem gotów pogodzić się z taką niepowetowaną stratą, że nie będzie małych Zdzisiów. Żadna kobieta nie powinna cierpieć życia z Tobą. W zamian za to będą cierpieć przyszłe pokolenia. Natura nie lubi próżni. Po prostu zastąpią nas muzułmanie i inni afrykanie. Efekty w Anglii i Francji już widać. Niedługo w sposób zupełnie demokratyczny staną się krajami muzułmańskimi wraz z prawem szariatu i załatwi to sama demografia. 1
Badalamann 982 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca @Suchy211 Wychodzi z tego co piszesz oraz inni w tym wątku że mężczyźni są uprzywilejowani życiowo-społecznie, na tyle że kobiety wolą nie wchodzić w tak poważne związki jak małżeństwo z dziećmi
GordonLameman 8 432 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca 3 minuty temu, Zdzisiu napisał(a): W zamian za to będą cierpieć przyszłe pokolenia. Natura nie lubi próżni. Po prostu zastąpią nas muzułmanie i inni afrykanie. Efekty w Anglii i Francji już widać. Niedługo w sposób zupełnie demokratyczny staną się krajami muzułmańskimi wraz z prawem szariatu i załatwi to sama demografia. Brak takich jak ty to raczej zaleta niż "cierpienie" 1
jagular 669 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca 3 godziny temu, Decus napisał(a): a w którym miejscu stwierdziłem że to co on robi to badania socjologiczne? nazwałem to jedynie obserwacjami które według Ciebie są złe bo przedstawiają kobiety w negatywnym tonie Wychodzisz jedynie na hipokrytę bo on nie może oceniać tego co widzi ale Ty już tak i określasz go jako świra. No to dlaczego wspominasz o badaniach socjologicznych? Koleś buduje sobie globalną opinię na temat płci żeńskiej na podstawie zasłyszanej dyskusji o kotkach i pieskach, oraz zauważonym zdjęciu na socialach. Moja opinia na jego temat jest już wynikiem tej hmm "obserwacji". 2 godziny temu, Zdzisiu napisał(a): Bo rolą kobiet jest zajmowanie się dziećmi. A co na ten temat mają do powiedzenia kobiety? 13 godzin temu, Winter napisał(a): Nkkt nikogo nie stalkuje. Wysrywy atencyjne lasek na fejsiuniach to wyższa szkoła jazdy. A wysrywy atencyjne na forach, np. komputerowych? Jak nie stalkuje, to po co oglądasz te, najwidoczniej bardzo denerwujące treści? Masz jakiś obowiązek śledzić to, co łaski wrzucają na fejsunie? 1
Zdzisiu 373 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca 36 minut temu, jagular napisał(a): A co na ten temat mają do powiedzenia kobiety? Nie będą robiły białych rycerzyków to za kilka pokoleń będą tu muzułmanie i afrykanie. Wtedy nie będą miały już nic do powiedzenia.
jagular 669 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Tak, oczywiście, njewjasty się powinny zawziąć i poświęcić swoje życie dla przyszłych pokoleń! Zdzisiu, a jakie poświęcenia ty osobiście zamierzasz wdrożyć w życie? :> No i wiesz, nie wiedziałem że jesteś taki ostry komunista. Te teksty śmierdzą jakimś Centralnym Instytutem Planowania Związków, czy innym Medalem Za Szczególne Wysokie Wyniki W Produkcji Obywateli. 6
GordonLameman 8 432 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca 1 godzinę temu, jagular napisał(a): Tak, oczywiście, njewjasty się powinny zawziąć i poświęcić swoje życie dla przyszłych pokoleń! Zdzisiu, a jakie poświęcenia ty osobiście zamierzasz wdrożyć w życie? :> No i wiesz, nie wiedziałem że jesteś taki ostry komunista. Te teksty śmierdzą jakimś Centralnym Instytutem Planowania Związków, czy innym Medalem Za Szczególne Wysokie Wyniki W Produkcji Obywateli. Przeszedł na ręczne zarządzanie chucią, a co 2
Rekomendowane odpowiedzi