Demografia Polski - System Emerytalny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez tomcug · Opublikowano
Czyli jakie? Bo ja jeszcze nie spotkałem gry, w której rozdzielczość miałaby istotny wpływ na wydajność procesora. -
Przez huudyy · Opublikowano
byś się chociaż dokształcił jak działa ICE... są już relacje ludzi z cywilizowanych krajów, którzy zostali przepuszczeni przez tą machinę do imigrantów -
Przez leven · Opublikowano
https://ithardware.pl/aktualnosci/zlodzieje_ram_z_komputer_markety_demontaz-48310.html -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
Na Pepperze też ktoś pisał, że domyślnie iChill na wentyle na 43% ustawione i jest to zbyt dużo przy tak dobrym chłodzeniu. -
Przez musichunter1x · Opublikowano
Wysyłałem, jest jako link komentarze wyżej..., trzeci od góry, mój pierwszy na tej stronie. Widać jak ręka funkcjonariusza odskakuje przez odrzut, gdy jest dźwięk strzału. Również można znaleźć model tej broni i dowiedzieć się jaka jest charakterystyka... Choć akurat powtarzam kwestię, że to model z częstym samowytrzałem przy złym "traktowaniu" / trzymaniu?, bo nie chciało mi się wpisywać w internet modelu... W sumie szybciej wpisałbym do AI, niż piszę ten komentarz. W moim "archiwum" zanotowałem sobie że był to sig p320... Właśnie wklepałem do przeglądarki i AI niby potwierdza, że ma liczne zgłoszenia samowystrzału.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi