nozownikzberlina 609 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu 12 godzin temu, Slayer napisał(a): "Problem" polega na tym, że ma on 163cm wzrostu i mówi mi, że zdecydowania większość kobiet go odrzuca właśnie z tego powodu. Musi obniżyć standardy. Powinien mieć jakieś szanse u samotnej 40-letniej matki trójki dzieci.
Kamiyanx Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) Albo podwyższyć. Ja jestem ledwo 10 cm wyższy, a byłem z kobietą wyższą o solidne pół głowy (12 cm) Ogólnie wysokie laski są tak ślepe na wzrost, że nie wiem Musisz być chyba z 30 cm niższy, żeby w ogóle wyłapała. Edytowane 7 godzin temu przez Kamiyanx
Suchy211 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) @KamiyanxTe 10 cm sprawia, że z określenia "mały karakan" awansujesz aż do "przeciętny facet". Jeszcze 10, i należał byś do "rasy panów". Krótko mówiac, kiedy jesteś średniego wzrostu, te 10 cm nie robi aż takiej różnicy niż wtedy kiedy jesteś po prostu niski jako meżczyzna. Edytowane 1 godzinę temu przez Suchy211
Rekomendowane odpowiedzi