Demografia Polski - System Emerytalny
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hubio · Opublikowano
Co ty tam @Camis odwalasz, że ci się takie komunikaty wyświetlają? Ja wyszukałem właśnie poprzez google bo ja nie mam nawet żadnego insta albo fejsbuka zainstalowanych. Wystarczy rzucić kamieniem w necie aby w ciągu 3sek znaleźć takie "niewiniątka" -
Przez Dikson · Opublikowano
Mowa wyżej o RMX 2024 względem GX V4 https://www.cybenetics.com/evaluations/psus/2568/ https://www.cybenetics.com/evaluations/psus/2396/ Akurat prąd rozruchowy i tłumienie szumów mają zbliżone, średnia sprawność całe 0,21% lepsza u Corsaira, wręcz pomijalna biorąc pod uwagę błąd pomiarowy przy kilku próbkach. Pytanie na jakiej zasadzie dokonywany jest pomiar prądu rozruchowego, dedykowana sonda prądowa kosztuje kilkukrotnie więcej niż sam oscyloskop i jest obarczona nawet 5% błędem. A teraz bez ściągawki, pod względem techincznym, jakie elementy wewnętrzne ma ten Corsair lepsze? Napiszę krótko, co jakiś czas wypisujesz jakieś dziwne rzeczy o zasilaczach nie mając o nich tak naprawdę pojęcia. Zwróciłem Ci grzecznie uwagę a Ty idziesz w jakąś śmieszną obronę swoich stwierdzeń przechodząc do prowokacji. Testy zasilaczy przeglądam na bieżąco, na cybenetics świat się nie kończy, są lepsze, nie ukierunkowane tak na masówkę i zysk. Jest niedziela po południu, rób swoje, składaj ludziom zestawy skoro to lubisz. Ja uciekam po kawę i deser, powodzenia . -
Przez sideband · Opublikowano
Zresetuj krzywą i sprawdź napięcie na 0.8V. Od tego napięcia taktu możesz dodać max +1000Mhz. Ty masz na tej krzywej jakiś nierealnie wysoki takt. Możesz masz jakaś starą wersje AF.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi