Roothar 3 Opublikowano 31 Października 2024 Opublikowano 31 Października 2024 Czekam na premierę i mam nadzieję, że gra (mimo całej fali komentarzy w związku z aktorką głosową bohaterki) okaże się godnym następcą jedynki ;). Po trailerze byłem prawie pewien, że będzie to jeden z niewielu preorderów jaki zrobię, ale coś czuję, że jednak trochę poczekam ;P.
JeanPepin 333 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego W dniu 3.02.2025 o 05:55, crush napisał(a): Jedna z moich ulubionych gier w ogole (top 5 na pewno) zostanie prze***a, walące się kakao samuraje, klany samurajskie z tęczowymi, trans flagami, nie rozumiem tego. Przeecież wystarczyło zostawić ludzi z pierwszej części, zarobili bardzo dobrze na tej grze, mają większy budżet, mogliby zrobić małe arcydzieło kontynuując historie Jina. Nie, po co.
voltq 1 372 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Podobno jest tworzona przez mistrzów którzy tworzyli dragon age the veilguard , wiec nie czekam
Phoenix. 4 712 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego 18 minut temu, voltq napisał(a): Podobno jest tworzona przez mistrzów którzy tworzyli dragon age the veilguard , wiec nie czekam No pewnie, a stary zespol sucker punch siedzi przywiazany w piwnicy
voltq 1 372 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego (edytowane) Nie tu Edytowane 4 Lutego przez voltq
Vulc 2 191 Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego W sumie nowa ekipa "weteranów" z tych growych padlin nie robi mi tutaj dużej różnicy, bo grą nie byłem zainteresowany od daty jej ogłoszenia. GoT dawało radę, ale miejscami było mocno nużące. Zadania główne i poboczne generalnie nie powalały na kolana. Dla mnie hard pass.
Kris194 4 714 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego W dniu 3.02.2025 o 05:55, crush napisał(a): Treści na IMDB może edytować chyba każdy także do takich rewelacji bym podchodził z ogromnym dystansem.
RTXnietylko4060tiUSER 450 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) W kazdej plotce jest ziarno prawdy, a to by tlumaczylo angaz takiej, a nie innej aktorki. W poprzedniej czesci to nijaka fabula, ktora niczym nie zaskakiwala, byla najslabszym elementem gry. Moze stwierdzili, ze zatrudnia kogos z zewnatrz do tego zadania. Edytowane 5 Lutego przez RTXnietylko4060tiUSER
crush 3 575 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) 16 minut temu, Kris194 napisał(a): Treści na IMDB może edytować chyba każdy także do takich rewelacji bym podchodził z ogromnym dystansem. Edytowane 5 Lutego przez crush
Kris194 4 714 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego Skwituję to w takim razie tak PS5 kupiłem dla exów a wyjdzie na to, że jedyne wartościowe exy to będą teraz tytuły 3rd party...
RTXnietylko4060tiUSER 450 Opublikowano 5 Lutego Opublikowano 5 Lutego (edytowane) @Kris194 PS5 do next-genowych bengerow na ktore czekasz od 5 lat? Jak to mowia, nadzieja umiera ostatnia. Edytowane 5 Lutego przez RTXnietylko4060tiUSER
Pavel87 703 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia (edytowane) @slafec Byłeś szybszy Edytowane 23 Kwietnia przez Pavel87
michaelius33 354 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia 6 minut temu, slafec napisał(a): Akurat przeglądałem yt Premiera w październiku lekko mnie zaskoczyła, bo wszędzie podwali, że wydawcy unikają tego terminu z uwagi na GTA6. Z tego wynika, że Sony już coś wie na temat premiery GTA 6
Phoenix. 4 712 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Wleci druga Platyna w zyciu na konsoli 8 minut temu, slafec napisał(a): że wydawcy unikają tego terminu z uwagi na GTA6. To takie niepotrzebne nakrecanie, wydanie gta nagle nie sprawi, ze nikt nie bdzie grał w inne gry
Qrdello 826 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Wygląda to wszystko bardzo dobrze w dodatku 2.10 - to w sumie nie daleko - gameplayowo będzie kilka nowinek, ale jak dla mnie więcej Tsushimy i nic nie potrzebuję :] 1
ODIN85 3 501 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Ale tylko dwa exy w tym roku? DS 2 i to?
Tomek1623 266 Opublikowano 23 Kwietnia Opublikowano 23 Kwietnia Uuu późno, szkoda że jednak nie ta wiosna. 1
Phoenix. 4 712 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Ktos sie orientuje kiedy kolekcjonerki beda dostepne w preorder?? Na direct sony idzie juz zamawiac w USA.
raiders 117 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja Jedynka weszła przyjemnie do tego stopnia ze calak zrobił się sam , a nie wiązałem z tą grą żadnych nadziei ,a gra się okazała podobnie jak swego czasu Days Gone świetną produkcją która wyszła bez zbędnego bicia piany i zaskoczyła mega klimatem i grywalnością . W dójkę również zagrał ,ale raczej nie na premiere poczekam ....
Roman_PCMR 866 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja (edytowane) Ja zagram pod warunkiem ze bedzie mozna grac murzynem albo jak glowna bohaterka bedzie lesbijka Edytowane 7 Maja przez Roman_PCMR
Rekomendowane odpowiedzi