Phoenix. 4 730 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja (edytowane) Ok ale to typ co potrafi tylko biadolić a i tak nie zagra i nie kupi. Typowy gość ci marnuje tylko czyiś czas. W temacie intela to samo 🤣 Gość pisze że gra za droga ale on nawet jej za 50zl nie kupi Będzie za 20zl to nadal będą wymówki. Edytowane 16 Maja przez Phoenix.
userKAMIL 857 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja 41 minut temu, Phoenix. napisał(a): Debil Chłopie jaki Ty co chwila jesteś wulgarny i agresywny w rozmowie. Weź może wyjdź na spacer i pooddychaj świeżym powietrzem. 43 minuty temu, Phoenix. napisał(a): I co biedkau, nawet etarnala nie kupisz za 10zl ? A tak mocno piszczales?? 🤦♂️
Tankietka 218 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Wyzywa za gierkę jakby mu na rodzinę wsiedli 2
Jaycob 1 934 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Fajny klasyczny avek można sobie zmienić: Ta gra jest tak świetnie zaprojektowana, że bez HUD-a można bez problemu grać.
userKAMIL 857 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja 7 minut temu, Jaycob napisał(a): Ta gra jest tak świetnie zaprojektowana, że bez HUD-a można bez problemu grać. W sumie faktycznie można tak zrobić i imersja +10 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja + FOV na max Kto tam gadał, że gra za wolna? Na Koszmarze zapierdzielam jak Messerschmitt na dopalaczach - jak stanę choć na pół sekundy, to leżę. Tu nie ma czasu na myślenie, tu się walczy o życie!
CryptTM 404 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja Ja tam czekam na promocję, jak w przypadku pozostałych części. Poczekam na bardziej dogłębne recenzje i się coś pogra... za rok 1
Kakarotto 730 Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja @JaycobFOV jest standardowo na 90, to po prostu ultrawide.
ODIN85 3 503 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja (edytowane) 9 godzin temu, Jaycob napisał(a): + FOV na max Kto tam gadał, że gra za wolna? Na Koszmarze zapierdzielam jak Messerschmitt na dopalaczach - jak stanę choć na pół sekundy, to leżę. Tu nie ma czasu na myślenie, tu się walczy o życie! Udostępnione gamepleye to głównie pierwsze misje. Pod koniec już jest masakra. Edytowane 17 Maja przez ODIN85 2 1
Phoenix. 4 730 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja (edytowane) 4 godziny temu, userKAMIL napisał(a): Chłopie jaki Ty co chwila jesteś wulgarny i agresywny w rozmowie. Weź może wyjdź na spacer i pooddychaj świeżym powietrzem. 🤦♂️ Będę kogoś nazywał jak będę chciał A to nie oznacza że muszę gdziekolwiek wychodzić, ja się nie denerwuje przy tym, a na wszechobecną głupotę jestem uczulony. Nt wychwalanego przez Ciebie zepsutego HDR nie pisnąłeś nawet słowa 🤣 Edytowane 17 Maja przez Phoenix. 1
leven 548 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 6 godzin temu, Phoenix. napisał(a): to samo jest w Dark Agea a nawet wiecej wiec nie rob z siebie debila nie majc pojecia o grze piszac o jakis obnizkach i czekaniu. I tak nic nie zmienisz wiec po co sie oszukujesz ?? Ten staroc nie ma podjazdu do dzisiejszych gier w kwesti szybkosci, to totalnie wolna gra. Kolejne bajki sobie wkrecasz. W quakem 3 sie wiecej skakalo, skad nagle ta nienawisc do skakania i chwalenia quake, a krytykowania doom ? Piekn hipokryta. Debil. I co biedkau, nawet etarnala nie kupisz za 10zl ? A tak mocno piszczales?? Demo nie jest dla takich biedakow. Ty bys zagral i tak nie kupil. Jesteś chamem Lecisz u mnie na fuj. 2 godziny temu, Phoenix. napisał(a): Będę kogoś nazywał jak będę chciał Za to masz nagrodę roku... ban na zawsze. 5
userKAMIL 857 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 5 godzin temu, Phoenix. napisał(a): Nt wychwalanego przez Ciebie zepsutego HDR nie pisnąłeś nawet słowa 🤣 Przecież odniosłem się do tego i tych Waszych pseudo ustawień z tyłka, które dla każdego TV są inne. Może zamiast wylewać ten jad co chwila zacznij czytać ze zrozumieniem. XD 5 godzin temu, Phoenix. napisał(a): ja się nie denerwuje przy tym Właśnie wszyscy to widzą… 😅 5 godzin temu, Phoenix. napisał(a): Będę kogoś nazywał jak będę chciał Taki pewny jesteś? Polemizowałbym raczej… @Kadajo 3
Jaycob 1 934 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 6 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Udostępnione gamepleye to głównie pierwsze misje. Pod koniec już jest masakra. To już przesada. Na razie zwiększyłem szybkość gry do 120 i przyspieszyłem animację lecących pocisków. Jest zdecydowanie lepiej.
Áltair 270 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja (edytowane) 10 godzin temu, CryptTM napisał(a): Ja tam czekam na promocję, jak w przypadku pozostałych części. Poczekam na bardziej dogłębne recenzje i się coś pogra... za rok Chyba do tego czasu cena nie spadnie do 99 zł. Rozgrywka w Eternalu mnie wkurzała (to jest Doom a nie symulator akrobatów w cyrku), z tego co widzę po komentarzach z Darkiem jest lepiej. Nie chcę jednak wydawać teraz kasy na grę, która być może porzucę z nudów w połowie Powiedźcie, błagam, że nie ma teraz tych drabinek. Edytowane 17 Maja przez Áltair
ODIN85 3 503 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 58 minut temu, Áltair napisał(a): Chyba do tego czasu cena nie spadnie do 99 zł. Rozgrywka w Eternalu mnie wkurzała (to jest Doom a nie symulator akrobatów w cyrku), z tego co widzę po komentarzach z Darkiem jest lepiej. Nie chcę jednak wydawać teraz kasy na grę, która być może porzucę z nudów w połowie Powiedźcie, błagam, że nie ma teraz tych drabinek. Skakanie jest tylko jak chcesz mieć masę golda na ulepszanie ale to i tak nie jest nawet minimalny poziom tego co było w Eternalnu. 1
Jaycob 1 934 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 57 minut temu, Áltair napisał(a): Rozgrywka w Eternalu mnie wkurzała (to jest Doom a nie symulator akrobatów w cyrku), Zaraz ktoś rzuci: "To jest Doom, a nie jakiś symulator Sekiro czy parowania." Platformówki praktycznie nie ma - wycięta na maksa. Jest z kilka momentów w jakichś sekretnych miejscówkach, gdzie trzeba albo ominąć, albo przyjąć na klatę tarczę:E jakieś ogniste kule, i to wszystko.
CryptTM 404 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Oby, bo faktycznie w Ethernalu było to na maksa wkurzające 1
Áltair 270 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 4 godziny temu, Jaycob napisał(a): Zaraz ktoś rzuci: "To jest Doom, a nie jakiś symulator Sekiro czy parowania." Platformówki praktycznie nie ma - wycięta na maksa. Jest z kilka momentów w jakichś sekretnych miejscówkach, gdzie trzeba albo ominąć, albo przyjąć na klatę tarczę:E jakieś ogniste kule, i to wszystko. To mnie uspokoiliście Mam tylko nadzieję, że sterowanie tymi robotami (skojarzenie z serią Quake) będzie znośne. Też to nie jest element charakterystyczny dla całej marki.
ODIN85 3 503 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Mech ujdzie bo to bardzo krótkie etapy. Smokiem jest gorzej bo są przeciągnięte.
Jaycob 1 934 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja 9 minut temu, Áltair napisał(a): To mnie uspokoiliście Mam tylko nadzieję, że sterowanie tymi robotami (skojarzenie z serią Quake) będzie znośne. Też to nie jest element charakterystyczny dla całej marki. Sekcje z mechami są efektowne i dają fajne poczucie potęgi, ale moim zdaniem zostały zbyt mocno uproszczone. Wyzwanie jest praktycznie żadne - powtarzalne i mało angażujące. Na szczęście nie ma ich zbyt wiele. Dla mnie to zdecydowanie najsłabszy element gry. 2
Henryk Nowak 1 929 Opublikowano 17 Maja Opublikowano 17 Maja Właśnie mam za sobą pierwszą sekcję z mechem i nie podobało mi się, jak kolega wyżej napisał, żadne wyzwanie.
Rekomendowane odpowiedzi