Skocz do zawartości

Gears of War: E-Day - XSX, PC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście woke i dei nie mogło zabraknąć. :E 

wkcEHv.jpeg

I wzorków dla chorych psychicznie także. 

Nic dziwnego, że potem na tym zgniłym Zachodzie gry kosztują po 300 baniek. Najpierw trzeba skonsultować się z ekipami od zaimków, zaprojektować pierdyliard wzorków dla każdej płci, żeby przypadkiem nikogo nie urazić.:E

• Haha 1
  • Sad 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Yyy czekaj już gdzieś to chyba było... Wolverine :D Myślałem że MS nie obierze drogi Sony... ale się myliłem. Albo tam mają sabotażystów z Sony albo są idiotami :E obydwie opcje się nie wykluczają. 

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano

Te Gearsy ponoc 400 baniek kosztowały xD Leżę i kisnę. Nic dziwnego, że "reżyser narracji" poleciał w pi*** dzień po tym, jak gra uzyskała status gold. Ten sam syf w Coalition zrobili co w HALO. Wujaszek Phill kompletnie nie miał kontroli nad wydatkami i treścią. Zobaczymy, czy cioteczka Asha poskłada to do kupy.  Tam już po Gears 4 powinni się srogo zastanowić, czy idą w dobrym kierunku.

Wracając do samej gry: od pierwszego trailera /pokazu gampeplaya MP czułem kupę do potęgi N. Co z tego, że strzelać się będzie spoko, jak pełno tryploidów kolorowych biega i psuje immersię? 

Kolejne hatfu. Branża AAA właśnie się uczy jak nie robić gier i jak nie zarządzać projektami.

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, ODIN85 napisał(a):

W Control 2 na ekranie głównym jest Wciśnij Enter ale jak dam LPM to też działa:hihot:

To nic nowego przecież. W wielu grach tak działa. 

28 minut temu, ODIN85 napisał(a):

No i jeszcze gra przechodzi się sama. Nawet nic nie trzeba wciskać jak są QtE.:E

To chyba nieprawda. Z tego, co wyczytałem od graczy, przeciwnik może nas powalić, a wtedy możemy mashować przycisk, żeby wydłużyć czas, dopóki kompan nie przybiegnie nam z pomocą. QTE samo się nie przechodzi. 

Opublikowano
15 godzin temu, Jaycob napisał(a):

Dziwnie liczy ten MC, albo ja czegoś tutaj nie rozumiem. 

Doczytałem - recenzenci nie mieli dostępu do trybu multiplayer i większość wystawi oceny w późniejszym terminie.

Opublikowano

Normalny gracz zwraca uwagę na nachalną propagandę i przejmuje się głupotami, bo wpływają one na finalny odbiór gry i wynik finansowy. COALITION skończy potencjalnie jak 343 - i dobrze, słabe gałęzie się podcina/usuwa :) 

• Upvote 2
Opublikowano
2 godziny temu, Jaycob napisał(a):

To nic nowego przecież. W wielu grach tak działa. 

To chyba nieprawda. Z tego, co wyczytałem od graczy, przeciwnik może nas powalić, a wtedy możemy mashować przycisk, żeby wydłużyć czas, dopóki kompan nie przybiegnie nam z pomocą. QTE samo się nie przechodzi. 

Gears of War: E-Day nie uniknęło wyreżyserowanych sekwencji. Jedziesz metrem lub kolejką i zewsząd strzelają przeciwnicy? Nic nie szkodzi. Wystarczy cierpliwie czekać za osłoną, aż dojedzie się do punktu docelowego. W czasie innego etapu podczas jazdy pociągiem nagle pojawia się przeciwnik, którego gra każe zabić. Wystarczy jednak poczekać, aż sam rozkwasi się o wjazd do tunelu…

Opublikowano
2 godziny temu, Kaczkofan napisał(a):

Normalny gracz zwraca uwagę na nachalną propagandę i przejmuje się głupotami, bo wpływają one na finalny odbiór gry i wynik finansowy. COALITION skończy potencjalnie jak 343 - i dobrze, słabe gałęzie się podcina/usuwa :) 

Ty to masz już tak w głowie 💩namieszane że ratunku nie ma żadnego. Nawet jak jest wybór zaimków to wybieram taki jaki mi pasuje i gram w grę i guzik mnie inne wybory interesują. 

No ale patrząc na twoje posty i całą historię i ile jadu wylewasz to śmiem twierdzić że tacy ludzie jak ty są jescze gorsi i toksyczni  niz ci co robią te zaimki ;) 

Już wolę te zaimki niż czytać takie Rakowisko jakie prezentujesz.

• Haha 1