Clair Obscur: Expedition 33
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez DarkeVo · Opublikowano
https://www.morele.net/obudowa-lian-li-lancool-iii-lancool-3-x-12208378/?_gl=1*hrzo46*_gcl_aw*R0NMLjE3Njk3MDAyMzMuQ2owS0NRaUFwLXpMQmhEa0FSSXNBQmNZYzZ2Yk9Dbm5TdE5jMFNpM2hKZVRvZm1uRWZQM2RtS0QtZ1lVaHF4OTBTeklVc2I1aVZ1TXk3b2FBdHgtRUFMd193Y0I.*_gcl_au*MTU2MzQzMjMzNi4xNzY0OTYyODMx*_ga*MTYwODAwODI4OS4xNzU3MTY1OTM1*_ga_Z6RQKBMET4*czE3NzAwOTI4NzgkbzI1MSRnMSR0MTc3MDA5MzMyOCRqMzUkbDAkaDIxMTA0MjQ4MDM.#promotion_id=9968&promotion_name=Graj+bez+limitu ja bym dorzucił jednak jeszcze te 60 zeta i brał tą obudowę od lian li. Według mnie półka wyżej od tej endorfy a chwilowo jest w promocji -
Przez ppibo1 · Opublikowano
Taki dobry oled to chyba dużo większy wydatek. Chyba gorzej wpływa na oczy. -
Przez Totek · Opublikowano
Tak średnio wychodzi, trochę faluje od -17 do -23 w zależności od miejsca. Potrafi spaść o 4 stopnie na odcinku niecałego kilometra. -
Przez Raiven · Opublikowano
Jeżeli chodzi o te 3 klatki to szukając informacji w tym samym temacie natrafiłem na taki wzór: Refresh - (Refresh x Refresh / 4096) = FPS Cap Przykładowo dla monitora 240Hz: 240 - (240 x 240 / 4096) = 226 FPS Cap Tutaj źródło i ciekawy wątek. Podobnych sporo się przewija. Są też proponowane ustawienia zarówno dla zielonych jak i czerwonych.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi