JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) Ale polskie :(. Bez jaj. Studio i gra, co kozie wypadły spod ogona? 3 mln to "żaden dobry wynik"? Z zerową promocją & zerowym marketingiem itd. Edytowane 27 Maja przez JeRRyF3D
Phoenix. 4 731 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja A jakie to ma znaczenie jakie studio ?? To chyba to jaka jest gra decuje o sprzedazy, nie mowiac juz o tym jaki rozlew zachwytow byl na premiere w internecie na kazdym portalu. Gra ci sie podoba to ok ale nie bron wyniku bo tego obronic sie nie da Zarobili? zarobili ale to zaden zachwycajacy wynik w kwesti liczb. Zreszta minal ponad msc i dopiero dobili do takiego wyniku. Gra roku i ponoc gra, ktora zawstydzila wszystkie studia, z takim rozglosem to po msc to powinno byc sporo wiecej.
JeRRyF3D 1 727 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Sporo spoilerow. https://youtu.be/lWd1QSLFDk0?si=8czEhUPbbmmXjog0 1
Phoenix. 4 731 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Grac nie bede wiec spolery nie straszne, znajde chwile to ogladne dzieki!
Vulc 2 195 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja (edytowane) 3 godziny temu, Phoenix. napisał(a): Jak na tak rzekomo dobra gre i ponoc GOTY oraz 33dni to nie jest zaden dobry wynik. Dorby wynik to jest 3mln w weekend To jest bardzo dobry wynik jak na pierwszą produkcję od nieznanego studia, wydaną day 1 w GP, bez praktycznie żadnej większej kampanii marketingowej. Nie wiem ile, w tym kontekście, oczekiwałeś. To, że sobie ludzie krzyczą GOTY, nic tutaj nie zmienia. I tak, studio ma znaczenie, sam tytuł ma znaczenie, bo sporo osób będzie wiedzieć czego się mniej więcej spodziewać. Nawet jak to nie jest sequel. Tutaj nawet tytuł wydaje się tak egzotyczny, że ludzie nie wiedzieli czy się tego tykać. Edytowane 27 Maja przez Vulc 3
Phoenix. 4 731 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja No dobrze, macie oboje racje, nie wiem na co liczylem z ta iloscia
Reddzik 2 777 Opublikowano 27 Maja Opublikowano 27 Maja Maelle performance & motion actress: Charlotte Hoepffner 2
GordonLameman 8 481 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Zagrałem 30 minut Jest spoko, ale muszę mieć dłuższą sesję (może w weekend). Pls powiedzcie, że artefakt "stary klucz do starych drzwi" się do czegoś przyda
Kabor 460 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Godzinę temu, GordonLameman napisał(a): Pls powiedzcie, że artefakt "stary klucz do starych drzwi" się do czegoś przyda Jak sama nazwa wskazuje aby otworzyć stare drzwi . 1
GordonLameman 8 481 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 7 minut temu, Kabor napisał(a): Jak sama nazwa wskazuje aby otworzyć stare drzwi . Kurła Podejrzewam że napotkam na swojej drodze więcej niż *jedne* stare drzwi 1
Kabor 460 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 2 minuty temu, GordonLameman napisał(a): Podejrzewam że napotkam na swojej drodze więcej niż *jedne* stare drzwi Ale klucz pasuje tylko do jednych .
GordonLameman 8 481 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja (edytowane) 1 minutę temu, Kabor napisał(a): Ale klucz pasuje tylko do jednych . Będzie zabawa z tym Bardzo ciekawy jest ten setting gry, a muzyka przygniotła mnie od samego początku. Nawet potem sobie nuciłem ją w trakcie prac w ogrodzie Edytowane 28 Maja przez GordonLameman 1 1
Slayer 253 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Przeszedłem clair obscur expedition 33, zrobiłem też wszystkie questy towarzyszy. Pytanie... co dalej!? : D Znacie może jakieś podobne gry? Bo to jak mi ta gra siadła to sam jestem mocno zdziwiony
GordonLameman 8 481 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Włączyłem dziś na kolejne 30 minut a pochłonęło mnie na 1,5h Jest dobrze. Dziwnie to wygląda ze zmianą perspektywy na kontynecie, ale powoli ogarniam temat. Mim ubity, fajny był
musichunter1x 1 325 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja (edytowane) 2 godziny temu, Slayer napisał(a): Przeszedłem clair obscur expedition 33, zrobiłem też wszystkie questy towarzyszy. Pytanie... co dalej!? : D Znacie może jakieś podobne gry? Bo to jak mi ta gra siadła to sam jestem mocno zdziwiony Chyba FF X jest prawie identyczne w zamyśle fabularnym (nie grałem), a Nier Automata przebije artystycznym podejściem do opowiadania historii... Rozgrywką niewiele gier będzie podobnych, bo turówki zazwyczaj nie mają nic dodatkowego, więc podaje gry podobne w odczuciu. Edytowane 28 Maja przez musichunter1x 1
Element Wojny 4 776 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja Czyli rozumiem że gra dosłownie wszystkim się podoba... trzeba będzie zagrać.
PaVLo 921 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja (edytowane) Na kluczykowni za 122zł, ale jeszcze się waham, bo kupka wstydu strasznie wysoka 🙄, a nie lubię rozpoczynać gry i ją po chwili porzucać, a zaś grać w kilka na raz, to klawiszologia potrafi się mieszać 😐 Edytowane 28 Maja przez PaVLo
Frog67 389 Opublikowano 28 Maja Opublikowano 28 Maja 4 godziny temu, Element Wojny napisał(a): Czyli rozumiem że gra dosłownie wszystkim się podoba... trzeba będzie zagrać. Fabularnie to najlepszy tytuł roku, bez cienia wątpliwościa zakończenia są piękne no i nawiązania do Replicant czy Automaty wyłapiesz z miejsca. Zresztą to były tytuły mocno ogrywane przez Broche'a i z inspiracjami nie kryje się wcale. 1
Phoenix. 4 731 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 11 godzin temu, Element Wojny napisał(a): Czyli rozumiem że gra dosłownie wszystkim się podoba... trzeba będzie zagrać. Mi nie więc nie wszystkim
Element Wojny 4 776 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja 53 minuty temu, Phoenix. napisał(a): Mi nie więc nie wszystkim Nie no skoro tak to nie gram. 4
Phoenix. 4 731 Opublikowano 29 Maja Opublikowano 29 Maja Gra tak jak piszą dobra ale po prostu nie dla każdego. Ale od zawsze powtarzam, że nawet gra 10/10 jak nie jest w czyimś typie to nie podejdzie. 1 2
Rekomendowane odpowiedzi