Element Wojny 5 618 Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia 6 minut temu, azgan napisał(a): wszystko pięknie będzie chodzić na HIGH
KamcioGF 192 Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia Przykre dla mnie, że playground musi zajmować się takimi pierdołami zamiast skupić się w pełni na Forza
Keller 887 Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia Gracze od dawna proszą i o port Fable 2 na PC i przywrócenie Fable 3 bo tam games for windows live i wywalili. Czwórka też oczekiwana. Ale to trzeba być fanem tego typu gier.
Keller 887 Opublikowano 30 Sierpnia Opublikowano 30 Sierpnia 8 godzin temu, ODIN85 napisał(a): A o remake 1? Nie widziałem. Jest anniversary edycja, czyli remaster i nawet są głosy, że straciła na kolorystyce bajkowej więc wcale nie jest dobrze zmieniać te stare gry. 1
ODIN85 5 175 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia Fabuła na 10h w moim przypadku. Trochę mało jak na grę tego typu
Keller 887 Opublikowano 31 Sierpnia Opublikowano 31 Sierpnia 2 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Fabuła na 10h w moim przypadku. Trochę mało jak na grę tego typu Nie wiem czy tak się da, ja tam robię zadania poboczne, mi z 30h wychodzi. Przynajmniej mocniejsza postać by szło w misjach głównych. Ale może da się i bez.
Rekomendowane odpowiedzi