Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, JeRRyF3D napisał(a):

:niegrzeczny:

A czego jeszcze może być mimika?

17 godzin temu, Baxter napisał(a):

Crimson jest tańszy więc wybór prosty. Death Starnding 2 szybko dostanie promkę.

U mnie pewnie też tak będzie to wyglądać 😉

14 godzin temu, DITMD napisał(a):

Embargo schodzi czwartego, a nie dzisiaj, pomerdało mi się :(

Normalnie jak MK momentami :lol2:

Screenshot-20260304-120503-Samsung-Inter

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

image.png.c54da8cd350c30f195c38a1c0646d393.png

image.png.db017db18de778cc4804740cc547a9ff.png

image.png.5e8907fdcf2a7be53fda3829782103d8.png

zauwazylem, ze na wszystkich filmach expozycja? tak to sie chyba nazywa, exposure jest tak ustawiona, ze sporo jest obrazu przeswietlonego i nic nie widac tylko biale plamy, czy to droga, czasem ludzie a tu np sciany budynkow, ciekawe czy da sie to tak ustawic, zeby tak nie przeswietlalo. 

Edytowane przez aureumchaos
Opublikowano (edytowane)

Jeśli oczekujesz od gry historii na miarę Expedition 33, Wiedźmina to tego tu nie otrzymasz- jej pierwsze zdanie o grze.
Zaś jeśli chcesz eksplorować, budować, rozwijać osady to być może jest to gra dla Ciebie. Grze bliżej do GTA5, Zelda BotW, Where Winds Meet. 

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano (edytowane)

Podsumowując preview: z tego, co widziałem to nie jest żaden "koreański Wiedźmin” (jak to PPE pisało :E ) - fabuła jest raczej tłem, a nie osią całej gry. Wygląda na czysty plac zabaw z mechanikami, eksploracją i wymagającą walką, bardzo w duchu Dragon’s Dogma 2 czy Zeldy BOTW

Optymalizacja:

Cytat

9700 XT, 32 GB RAM, 3440 x 1440 (native, no upscalers except AA)

Average FPS80+ (stable, no dips)

Gość jeszcze miał jakieś bugi z łamigłówkami. 

Mnie się nie podobają te particle effect. Ciekawe czy można je wyłączyć. 

Edytowane przez Jaycob
  • Like 1
Opublikowano
54 minuty temu, caleb59 napisał(a):

Gra ewidentnie będzie miała mnóstwo smaczków i mechanik, które praktycznie nigdzie indziej poza R* nie występują. Jak np tutaj, walka z rycerzem, ludzie są stłoczeni dookoła i reagują na wydarzenia, odsuwają się gdy potrzeba. Takie coś na pewno buduje immersję. 

16 minut temu, Jaycob napisał(a):

Podsumowując preview: z tego, co widziałem to nie jest żaden "koreański Wiedźmin” (jak to PPE pisało :E ) - fabuła jest raczej tłem, a nie osią całej gry. Wygląda na czysty plac zabaw z mechanikami, eksploracją i wymagającą walką, bardzo w duchu Dragon’s Dogma 2 czy Zeldy BOTW

Taa, Koreański Wiedźmin, całe PPE :) fabuła będzie jak w MMO, jakaś będzie, ale i tak przez ilość rzeczy dookoła ciężko się będzie na niej skupić a angażująca też raczej nie będzie. Będzie bo być musi, w końcu to single. 

• Like 1
Opublikowano

Taa, nie jestem przekonany. Straszny tu overload aktywności: można łowić ryby, polować, zbierać surowce, craftować, gotować, rozwijać i zarządzać własnym obozem, do tego zadania towarzyszy, mini gry, puzzle i inne aktywności. :D  Ktoś powie, że to opcjonalny content, ale nie do końca - bez craftingu i jedzenia nie masz regeneracji HP, więc gra i tak zmusza do grindu.

• Upvote 2
Opublikowano

No cóż, gra ewidentnie nie dla mnie. Za dużo tego wszystkiego a za mało tego co dla mnie w grach ważne :) Też na początku grałem w BDO, ale po jakimś czasie już mnie mocno znudziło, co za dużo to nie zdrowo :) 

• Like 1