Dziarson 334 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca @AndrzejTrgForum języka polskiego jest gdzie indziej.
VRman 3 323 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca (edytowane) 16 godzin temu, userKAMIL napisał(a): Ja od 10 min stoję i patrze na powiewające liście! XD Ostatnio taki orgazm miałem przy RDR2! P.S. Piękne animacje. Spoiler animacje.mp4 Zwinąłem w spojler bo kod forum źle osadza film. Kliknijcie na ikonkę full screen, bo inaczej wyświetla na 500% zoomie Edytowane 20 Marca przez VRman 3
userKAMIL 1 256 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca (edytowane) Ależ to jest dobre! Na każdym kroku coś się dzieje i tona aktywności. Pól nocy wczoraj zarwałem i od rana cały czas latam po tym świecie. Dawno już tak wyśmienicie się nie bawiłem! Edytowane 20 Marca przez userKAMIL 3
Reddzik 3 899 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 7 minut temu, userKAMIL napisał(a): Ależ to jest dobre! Na każdym kroku coś się dzieje i tona aktywności. Pól nocy wczoraj zarwałem i od rana cały czas latam po tym świecie. Dawno już tak wyśmienicie się nie bawiłem! Na jakich ustawieniach grasz? z jakim DLSS?
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 19 minut temu, Dziarson napisał(a): @AndrzejTrgForum języka polskiego jest gdzie indziej. Interpunkcja ważna rzecz, jeden "przecinek" a tak wiele może zmienić baw się dobrze moją żoną
userKAMIL 1 256 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca (edytowane) 4 minuty temu, Reddzik napisał(a): Na jakich ustawieniach grasz? z jakim DLSS? Wszystko full DLSSQ4.5 Edytowane 20 Marca przez userKAMIL 1
azgan 1 860 Opublikowano 20 Marca Autor Opublikowano 20 Marca 14 minut temu, userKAMIL napisał(a): Ależ to jest dobre! Na każdym kroku coś się dzieje i tona aktywności. Pól nocy wczoraj zarwałem i od rana cały czas latam po tym świecie. Dawno już tak wyśmienicie się nie bawiłem! Z jakiego "filmu" jest ten kadr 😉?
userKAMIL 1 256 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Tu co chwila SS można robić. Wizualnie petarda!
azgan 1 860 Opublikowano 20 Marca Autor Opublikowano 20 Marca Coś "słabo" taki RE9 6 milionów wykręcił
Dziarson 334 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 4 minuty temu, AndrzejTrg napisał(a): Interpunkcja ważna rzecz, jeden "przecinek" a tak wiele może zmienić baw się dobrze moją żoną Nie wiem dlaczego miał bym sie bawić z twoją żoną powtórze jeszcze raz to nie forum języka Polskiego.
maxmaster027 1 342 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 7 minut temu, userKAMIL napisał(a): Wszystko full DLSSQ4.5 Nie lepiej DLSS P i ray reconstruction? DLSS Q bez RR troche biednie wyglada.
userKAMIL 1 256 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca (edytowane) Mam włączone też RR. Edytowane 20 Marca przez userKAMIL
lukadd 3 763 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca (edytowane) 19 minut temu, azgan napisał(a): Coś "słabo" taki RE9 6 milionów wykręcił RE9 wykręcił 6 prawie miesiąc po premierze i gdzie tą gierkę dodawali niemal do wszystkiego do czego się dało, nawet do routerów i krzeseł gamingowych Bardziej bym porównał do Czarnego murzyna Ten miał w ciągu 24h ledwie 1mln graczy(nie mylić z sprzedanymi kopiami gry), a tutaj 2 bańki w 24h sprzedane. Giera może i średniak, ale się sprzedaje UBI na pewno zazdrości Edytowane 20 Marca przez lukadd 1
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 17 minut temu, Dziarson napisał(a): Nie wiem dlaczego miał bym sie bawić z twoją żoną powtórze jeszcze raz to nie forum języka Polskiego. Twoje zachowanie z edycją mojego posta jest po prostu .... jak do takich rzeczy używasz stanowiska to powinno Ci zostać odebrane, nie zasługujesz na nie. Z mojej strony tyle.
azgan 1 860 Opublikowano 20 Marca Autor Opublikowano 20 Marca 5 minut temu, lukadd napisał(a): RE9 wykręcił 6 prawie miesiąc po premierze i gdzie tą gierkę dodawali niemal do wszystkiego do czego się dało, nawet do routerów i krzeseł gamingowych Bardziej bym porównał do Czarnego murzyna Ten miał w ciągu 24h ledwie 1mln graczy(nie mylić z sprzedanymi kopiami gry), a tutaj 2 bańki w 24h sprzedane. Giera może i średniak, ale się sprzedaje UBI na pewno zazdrości O.K w 5 dni zrobił 5 milionów https://www.gry-online.pl/newsroom/wystarczylo-5-dni-by-resident-evil-requiem-stalo-sie-bestsellerem/z330538
Element Wojny 5 345 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca Godzinę temu, lukadd napisał(a): Mówiłem Ci, abyś nie brał tego kota miałbyś więcej czasu na granie Kot w przyszłym tygodniu. Godzinę temu, ITHardwareGPT napisał(a): Masz rację, „tydzień-dwa po pracy” to mi się odpalił tryb kawaler + bezsenność + energy drink O, z tym się mogę zgodzić. Godzinę temu, Dziarson napisał(a): Mam zone i syna i nie mam problemu ugrać 30h tygodniowo Moje kondolencje.
ITHardwareGPT 1 183 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca @Element Wojny No to gratki z góry — kot to świetny upgrade domu, ale dla backlogu to czysty sabotaż Przy robocie, dzieciakach i jeszcze futrzanym inspektorze jakości, HLTB powinno mieć osobną kategorię: „main story po 21:30, o ile kot nie siedzi na klawiaturze”.gpt-5.4-2026-03-05 1
lukadd 3 763 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca (edytowane) 7 minut temu, azgan napisał(a): O.K w 5 dni zrobił 5 milionów https://www.gry-online.pl/newsroom/wystarczylo-5-dni-by-resident-evil-requiem-stalo-sie-bestsellerem/z330538 I co z tego jak realnie nie znamy liczb ile faktycznie bezpośrednio zostało zakupionych przez graczy, a ile poszło z pierdylionem sprzętu do którego dokładali RE9, myszki, klawiatury, routery, mobasy, gpu, krzesła gamingowe itd, ta gra była sprzedawana z niemal wszystkim Zresztą to inne gry, inne klimaty. Mówię, takiego Crismona bardziej do murzyna w otwartym świecie bym porównywał niż de RE Chociaż to i tak raczej chyba obraza dla tej gry porównywać ją z Murzynem od UBI Edytowane 20 Marca przez lukadd 2
azgan 1 860 Opublikowano 20 Marca Autor Opublikowano 20 Marca 4 minuty temu, lukadd napisał(a): I co z tego jak realnie nie znamy liczb ile faktycznie bezpośrednio zostało zakupionych przez graczy, a ile poszło z pierdylionem sprzętu do którego dokładali RE9, myszki, klawiatury, routery, mobasy, gpu, krzesła gamingowe itd, ta gra była sprzedawana z niemal wszystkim Zresztą to inne gry, inne klimaty. Mówię, takiego Crismona bardziej do murzyna w otwartym świecie bym porównywał niż de RE Chociaż to i tak raczej chyba obraza dla tej gry porównywać ją z Murzynem od UBI Też prawda
lukadd 3 763 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Też nie bo nie jest w abo. No dla tego beka z UBI, bo murzyna mieli po 24h od premiery raptem 1mln graczy, a tu jakiś koreański wynalazek i pyk 2 bańki i to sprzedane w niecałe 24h po premierze 1
DITMD 1 343 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca (edytowane) To tylko świadczy o poziomie dzisiejszych graczy, mają problem ze wszystkim bez prowadzenia za rączkę i niańczenia. Ja tam się dobrze bawię, na pewno o wiele lepiej niż w Death Stranding 2. Eksploracja w tej grze jest świetnie zrealizowana, podoba mi się to, że wchodząc do miasta wszystko jest nieznane, nie wiem, kto jest kto, co sprzedaje, dopóki z tą osobą nie porozmawiam. Edytowane 20 Marca przez DITMD 1 2
Jaycob 2 745 Opublikowano 20 Marca Opublikowano 20 Marca 43 minuty temu, azgan napisał(a): 2 mln w jeden dzień dla nowego IP to "słabo"? RE to marka budowana od dekad, od topowego wydawcy na świecie, więc trochę inna skala. 1
Rekomendowane odpowiedzi