JeRRyF3D 2 115 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Przedostatni screen. Czyli jest głębia i volumtryka.
maxmaster027 1 342 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca Teraz, JeRRyF3D napisał(a): Przedostatni screen. Czyli jest głębia i volumtryka. W RDR2 też jest Volumetryka. Ta gra dopiero co wyszla, grafika raczej jeszcze sie poprawi
JeRRyF3D 2 115 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca No ale co ma rdr2? Rdr2 słynie wręcz i ocieka volumetryką.
tgolik 733 Opublikowano 21 Marca Opublikowano 21 Marca 1 godzinę temu, JeRRyF3D napisał(a): Do dziś nie tknąłem, a już za 44 pln można wyrwać. BTW bindów: https://www.nexusmods.com/crimsondesert/mods/45 Bardzo dobra gra. Wie godzin za mą. Pogubiłem się jednak pod koniec gry
samsung70 374 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca hej, ja jestem dopiero na samym początku gdzie poznałem Sebastiana. Ziomek gracz wyjadacz dzisiaj mi pomstował na grę, że około rozdziału 3 czy coś takiego gra nie zalicza jakichś misji, czy to info może ktoś potwierdzić?
Frog67 435 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca (edytowane) Ciekawe informacje od 13:56 i rzucają nieco światla dlaczego pewne mechaniki bądz elementy które nie do końća funkcjonują (jak choćby sterowanie na Pc) nie zostały poprawione, organizacja w studiu i jak wygląda decyzyjność widać miały w tym swój udział. W pewnym sensie można uznać za sukces że gra wyszła. Edytowane 22 Marca przez Frog67 1
ODIN85 4 926 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca No dobra dalej nic szczególnego ale chociaż bossowie wymagający
userKAMIL 1 256 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca 5 godzin temu, samsung70 napisał(a): hej, ja jestem dopiero na samym początku gdzie poznałem Sebastiana. Ziomek gracz wyjadacz dzisiaj mi pomstował na grę, że około rozdziału 3 czy coś takiego gra nie zalicza jakichś misji, czy to info może ktoś potwierdzić? Ja jestem w 3 rozdziale i odblokowałem drugą postać. Zero problemów z misjami do tej pory.
maxmaster027 1 342 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca 56 minut temu, Jaycob napisał(a): Jak w Boliwoodskich filmach, 2
Jaycob 2 745 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca Ja właśnie czytam, że to nie jest żaden bug, tylko normalna umiejętność konia, którą można odblokować wraz z jego poziomem.
JeRRyF3D 2 115 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca Drift koniem bardzo widowiskowy. Tylko, co na to koń? 1
maxmaster027 1 342 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca Jak go jajca swedza to pewnie nie ma nic przeciwko
AndrzejTrg 3 475 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca 6 minut temu, JeRRyF3D napisał(a): Tylko, co na to koń?
Phoenix. 7 022 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca https://www.ppe.pl/news/404796/ogromna-zmiana-w-crimson-desert-tworcy-sie-tlumacza.html
zozolek 405 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca Myślę że grę ogram, ale za kilka miesięcy - wtedy dopracują wiele rzeczy, pojawi się tona dobrych modów, dlss 5 czy promka 50%.
JeanPepin 489 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca Czy ktoś może tak zawędrował na południe że trafił w to miejsce? Nie mam pojęcia co zrobić z tą kulą w środku, gdzie ją przenieść i w sumie zastanawiam się czy dopiero później przy jakimś queście coś tam można zrobic? Btw jakie ustawienia żeby to najlepiej wyglądało , co włączyć a co wyłączyc? Dzisiaj odpalilem i jakieś mydło widze i dziwne tekstury na hełmie, wczoraj w nocy tego nie widzialem
Ig0r 6 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca Pytanie odnośnie kradzieży małych skrzynek w szafkach - tam są dwie skrzynki to jak ukraść te dwie naraz? Bo prompt pokazuje się przy jednej, kradnę ją a druga co jest obok ni cholery nie pokazuje się. Dopiero jak wyjdę z pomieszczenia i wrócę to ta skrzynka znajduje się na podłodze i mogę podnieść.
Jaycob 2 745 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca 4 minuty temu, JeanPepin napisał(a): Czy ktoś może tak zawędrował na południe że trafił w to miejsce? Nie mam pojęcia co zrobić z tą kulą w środku, gdzie ją przenieść i w sumie zastanawiam się czy dopiero później przy jakimś queście coś tam można zrobic? Btw jakie ustawienia żeby to najlepiej wyglądało , co włączyć a co wyłączyc? Dzisiaj odpalilem i jakieś mydło widze i dziwne tekstury na hełmie, wczoraj w nocy tego nie widzialem Co tam robili kula dyskotekowa w tym kościele (?)?
JeanPepin 489 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca 2 minuty temu, Jaycob napisał(a): Co tam robili kula dyskotekowa w tym kościele (?)? Panie tyle fisstechu poszło kiedyś tam to myślisz że dlaczego to zrujnowana kaplica? 1
ODIN85 4 926 Opublikowano 22 Marca Opublikowano 22 Marca 4 minuty temu, Jaycob napisał(a): Co tam robili kula dyskotekowa w tym kościele (?)? Wampiry tam dyskę mają 1
Rekomendowane odpowiedzi