Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, DITMD napisał(a):

Wy tak we wszystko wierzycie, co ktoś wrzuci do neta. Ktoś walnął posta na Reddit ze źródłem ‘trust me bro :lol2:

Tak podwyzszyli cene rtxow. Pierwsze newsy no name, pojawiajacy sie na troll kontach bez odnosnikow, potem odnosniki do tych troll wpisow, potem juz artykuły mowiace ze kraża pltoki i linki do tych newsów które brały newsy z troll kont i to takie koło sie tworzy od informacji z nikąd. Potem rynki reaguja i wszystko leci w gore.

• Upvote 2
  • Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
24 minuty temu, DITMD napisał(a):

Wy tak we wszystko wierzycie, co ktoś wrzuci do neta. Ktoś walnął posta na Reddit ze źródłem trust me bro :lol2:

Posts were shared in the Game Industry Lounge on Blind, an anonymous community accessible only to verified industry professionals. Users must verify their identity using their corporate email, which then displays their current workplace on their profile.

Jakieś pytania? 

Opublikowano
11 minut temu, MaxaM napisał(a):

Może fabuła zostanie dodana w DLC? :E

Raczej rozbudowana o to co maja. W sumie jest to mozliwe, nawet nie same DLC bo to byłoby płatne wiec mala ilosc ludziby to miala. Cos bardziej jak rozszerzenie i rozbudowanie grierki, albo free DLC. Pewnie za rok wyjdzie jakies DLC platne. Aczkolwiek zeby zachecic ludzi do kupna to wlasnie powinni nieco poprawic te pierwotna wersje.

Opublikowano

Ale macie wiedziane, że pomijając poboczne tracicie po pierwsze dostęp do rozszerzonego miejsca w ekwipunku a po drugie uciekają Wam artefakty do levelowania postaci przez co później będziecie mieli trudniej, znacznie trudniej z mocniejszymi bossami.

Opublikowano
13 minut temu, ODIN85 napisał(a):

To poboczne?

Główne. 

Robię także poboczne . Mam 21 wykorzystanych artefaktów i 105 wolnych miejsc w ekwipunku. Miecz ulepszony na 6 lvl a elementy pancerza na 3-4lvl.

Opublikowano
15 minut temu, caleb59 napisał(a):

Ale macie wiedziane, że pomijając poboczne tracicie po pierwsze dostęp do rozszerzonego miejsca w ekwipunku a po drugie uciekają Wam artefakty do levelowania postaci przez co później będziecie mieli trudniej, znacznie trudniej z mocniejszymi bossami.

Właśnie dlatego.

Opublikowano (edytowane)
35 minut temu, Sheenek napisał(a):

Ja robie wszystko, z tego co widze tylko lapanoe przestepcow nie daje nic poza kasa.

Ja przed chwilą miałem sytuację, że idąc sobie przez jakąś alejkę w mieście, ktoś na mnie wpadł, zabrzęczały monety i myślę sobie o kurde, zostałem okradziony. Puściłem się w pogoń, dorwałem typa, oklepałem go i okazało się, że to złodziej, na którego mam bounty :D 

52 minuty temu, caleb59 napisał(a):

Podczas eksploracji możesz się natknąć na wspomnienia w domach osób, których nawet jeszcze nie spotkałeś, i dowiedzieć się, co myślą o tobie albo jakie mają plany itp. Widziałem już parę takich związanych z głównym wątkiem, a jeszcze z tą postacią nawet nie rozmawiałem, bo w większości bawię się w eksplorację.

Warto też sprawdzać zamknięte domy, jeśli drzwi nie da się otworzyć i wymagają klucza, to często przez okno da się wejść. Ten kulawy gość, którego spotykamy, mówi, że idzie powiadomić tę dwójkę z którą jest. Przeszedłem za nim szmat drogi i niestety nie zobaczyłem dokąd on idzie i czy uda mi się odkryć ich obóz, bo bandyci mnie napadli, miałem mało hp i dostałem oklep. 

Jak w każdej grze, zawsze coś jest ukryte za wodospadem, nawet jeśli widzisz, że nic tam nie ma, zaatakuj ścianę tym stabem, RB+Y.

Edytowane przez DITMD
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Panowie jestem stracony, co począć mam, co począć?;_; :hmm: Mam przerąbane, fiskus mnie dopadł, nawet w grze nie dadzą świętego spokoju. :E No nic porobię zadanie i trzeba sprawdzić gdzie mam iść. Za mało siedziałem w kiciu?

20260322162558_1.thumb.jpg.00ab6dcef08a16545e04ffb96e7052bd.jpg

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)

To jest poborca podatkowy, mam uiścić podatek należny od wzbogacenia. Domyślam się czemu. Fiskus :magik:

Zbyt szybkie wzbogacenie się w moim przypadku nastąpiło i stąd chcą ode mnie PIT i uregulowanie należności podatkowych. 

edit
Widzę na mapie, pojawił się quest i mam go zrobić, zobaczymy co mnie czeka. 

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano
3 godziny temu, Element Wojny napisał(a):

Według ich relacji, studio przypomina odwróconą piramidę, w której liczba kierowników przewyższa liczbę faktycznych twórców, a na awans mogą liczyć jedynie „potakiwacze”, którzy nigdy nie kwestionują decyzji góry.

To chyba akurat standard w Korei, wręcz element ich kultury? :E