DITMD 1 140 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Masz też wiertarkę, możesz użyć uderzenia mocy i chyba tej linki do przyciągania, chociaż tego jeszcze nie próbowałem. 1
Ryszawy 655 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Wiertło lepsze bo nie trzeba zbierać okruchów 2
caleb59 2 064 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) Teraz, ODIN85 napisał(a): Kilof to mus i łupanie skał. Nie, wystarczy świder zdobyty po bossie, dodatkowo korzystając ze świdra zbierasz 2x więcej minerałów oraz masz szansę na lepszej jakości minerały. Łopata służy do rozkopywania grobów, tak jak w Kingdom Come Deliverance. Edytowane 2 Kwietnia przez caleb59 1
DITMD 1 140 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Teraz, Ryszawy napisał(a): Wiertło lepsze bo nie trzeba zbierać okruchów Mój zwierzak to robi
ODIN85 4 255 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 1 minutę temu, caleb59 napisał(a): Nie, wystarczy świder zdobyty po bossie, dodatkowo korzystając ze świdra zbierasz 2x więcej minerałów oraz masz szansę na lepszej jakości minerały. Łopata służy do rozkopywania grobów, tak jak w Kingdom Come Deliverance. Nie,wystarczy walić duchem
Ryszawy 655 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia No właśnie, ale nie jestem pewien czy dobrze to zinterpretowałem. Jak lazłem odbić kamieniołom, to spróbowałem rozkopać jeden z grobów, które tam są w okolicy i przechodzący strażnicy się na mnie rzucili.
Reddzik 3 351 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) Akurat ta broń, tzw świder ma bonus w postaci większej ilości kamieni. Co do kolejnej opcji to te które "wiszą" na wysokości i nie idzie nigdzie stanąć, to rozwalam dłonią mocy. Edytowane 2 Kwietnia przez Reddzik 1
caleb59 2 064 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Teraz, Ryszawy napisał(a): No właśnie, ale nie jestem pewien czy dobrze to zinterpretowałem. Jak lazłem odbić kamieniołom, to spróbowałem rozkopać jeden z grobów, które tam są w okolicy i przechodzący strażnicy się na mnie rzucili. No chyba logiczne, w realu w dawnych czasach za rozkopywanie grobów czy kradzież koni trafiało się od razu na stryczek i to bez sądu.
Ryszawy 655 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) Muszę to sprawdzić, ale najpierw jakiś gostek z rogami jelenia do spacyfikowania Edytowane 2 Kwietnia przez Ryszawy
j4z 1 433 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 4 godziny temu, Ryszawy napisał(a): Jakby co, to ja z włączona latarenką popylam A jak wyłączyć?
DITMD 1 140 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 5 minut temu, j4z napisał(a): A jak wyłączyć? Grając na padzie, naciskasz lewy krzyżak, najeżdżasz na latarenkę i puszczasz. Jeśli jest włączona to zgaśnie, a jeśli wyłączona to się zapali. 1
Ryszawy 655 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) W menu, F2 na klawie, to od ekwipunku, masz tam: auto, włącz i wyłącz Edytowane 2 Kwietnia przez Ryszawy
userKAMIL 1 059 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia (edytowane) @Reddzik Ty wspominałeś, że masz tylko dwóch towarzyszy do wysyłania na misje? Rób poboczne ja właśnie w jednym zadaniu trafił 4 kolejnych i w tej chwili mam sześciu. Edytowane 2 Kwietnia przez userKAMIL
AlienT 35 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Qrna ta gra mnie przerasta za wielka jest. Jak w to grać. 1
Reddzik 3 351 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 13 minut temu, userKAMIL napisał(a): @Reddzik Ty wspominałeś, że masz tylko dwóch towarzyszy do wysyłania na misje? Rób poboczne ja właśnie w jednym zadaniu trafił 4 kolejnych i w tej chwili mam sześciu. Spokojnie, domyślam się, że trzeba popchnąć fabułę czy poboczne, wczoraj mniej grałem, a więcej sprawdzałem nowe pliki dlss 310.6, dziś też chyba za dużo nie pogram, może zaraz na chwilę odpalę. Dzięki za info.
userKAMIL 1 059 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 2 minuty temu, AlienT napisał(a): Qrna ta gra mnie przerasta za wielka jest. Jak w to grać. Cudowne emocje co nie? 😅
AlienT 35 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 7 minut temu, userKAMIL napisał(a): Cudowne emocje co nie? 😅 Ale zarazem jest niesamowita i ciągnie do niej. Nigdy czegoś takiego nie było 1
DITMD 1 140 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 31 minut temu, userKAMIL napisał(a): @Reddzik Ty wspominałeś, że masz tylko dwóch towarzyszy do wysyłania na misje? Rób poboczne ja właśnie w jednym zadaniu trafił 4 kolejnych i w tej chwili mam sześciu. Ja mam dziewięciu, a jest jeszcze więcej 1
AlienT 35 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Byl moze ktos tutaj wpadlem do jaskini i w srodku jest filar ale nie moge wyjsc
Ryszawy 655 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia Podwójny skok plus dwa odbicia mocą zielonych listków, u mnie to maks na jaki mogę wskoczyć. Ale jak nie można wejść to może coś innego trzeba z tym zrobić?
samsung70 266 Opublikowano 2 Kwietnia Opublikowano 2 Kwietnia 36 minut temu, AlienT napisał(a): Qrna ta gra mnie przerasta za wielka jest. Jak w to grać. stawiasz sobie jakiś cel zanim uruchomisz, 5 minut jest dobrze, i nagle jeb rozpraszacz uawgi ciężko w to grać jak ktoś ma jakieś Auadhd to już koniec
Rekomendowane odpowiedzi