Ryszawy 650 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Widziałem, że można też jakiś hełm zdobyć z laserkami.
seba842005 187 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 13 godzin temu, Ryszawy napisał(a): Jak to jest z tą rekrutacją towarzyszy? Bo jestem w 4 rozdziale i polazłem na tę misję, żeby sprawdzić plotki o Szarogrzywych. No i na miejscu znalazłem chyba z czterech czy pięciu, ale po cutscence mogłem nacisnąć rekrutuj tylko przy dwóch, oni zniknęli a reszta została w tym miejscu gdzie ich znalazłem. Trzeba mieć jakiś poziom wbity, charyzmę czy coś podobnego? Tak jest na początku. Później robiąc misje plotek wpadają automatycznie. Mam ponad 30.
azgan 1 373 Opublikowano 3 Kwietnia Autor Opublikowano 3 Kwietnia 14 godzin temu, userKAMIL napisał(a): Cudowne emocje co nie? 😅 14 godzin temu, AlienT napisał(a): Ale zarazem jest niesamowita i ciągnie do niej. Nigdy czegoś takiego nie było 14 godzin temu, userKAMIL napisał(a): Ostatnio RDR2 i długo nic. 1 1
Ryszawy 650 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) To kiedy się poza ten pierwszy region wychodzi? Bo w tej grze jest chyba wszystko, smoki, słonie, samoloty, lasery, widziałem jakiś screen z torami kolejowymi, widziałem filmik, że wykorzystując mechaniki z gry można zrobić z siebie samolot odrzutowy, czekam tylko aż ktoś natknie się na UFO. Wracając do łopaty, to znalazłem jedno miejsce, oczywiście posiłkując się poradami z internetów, gdzie można wykopać niebiański korzeń, ale na minimapie nie ma żadnego znacznika, po prostu pokazują się pytajniki i napis kop, więc nie wiem, czy to nie jest związane z jakąś misją. Edytowane 3 Kwietnia przez Ryszawy 1
Reddzik 3 349 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Nie wiem, póki co ja jeszcze nie znalazłem dużego miasteczka takie jak to pierwsze.
burn 9 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Godzinę temu, Reddzik napisał(a): No i dobrze, moze inwestorzy zobaczą ze warto robic rozbudowane Single na wiele godzin rozgrywki a nie tylko 10-20h fabuły i elo
aureumchaos 646 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) Godzinę temu, burn napisał(a): No i dobrze, moze inwestorzy zobaczą ze warto robic rozbudowane Single na wiele godzin rozgrywki a nie tylko 10-20h fabuły i elo A to gry typu W3, FAr Cry, AC, Elden Ring, Skyrim, Oblivion, KCD i KCD 2, HzD, itp to sie nie licza jako gry open world na wiele godzin rozrywki? ?? Czy teraz to CD jest pierwszy wielogodzinny? W DS2 mam 60h a jaestem w 8 rozdzialem z 16... hmmm... PS. Ciekawe ilu z Was wykreci 100h w tym tytule zanim odpadnie z wypalenia... Wiec gry na 400h to nie wiem czy sens maja... Edytowane 3 Kwietnia przez aureumchaos 3
Grolshek 951 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 1 godzinę temu, Reddzik napisał(a): Ta skromna giereczka ma jeszcze sporo przed sobą 1
samsung70 266 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia wiem, że jest google, poradniki itd, ale ciekaw jestem co wy robicie z tymi robakami, insektami itd, bo u mnie to tylko zawalają ekwipunek
Jaycob 2 361 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 14 godzin temu, caleb59 napisał(a): Czemu autor twierdzi, że to "niemożliwe”? Przecież to wygląda na proste - postać opada powoli niczym piórko. Nie widzę tu żadnej trudności.
caleb59 2 062 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Ja to robiłem i to jest trudne, opada się szybko i musiałem posiłkować się skrzydełkami.
ODIN85 4 250 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 13 minut temu, samsung70 napisał(a): wiem, że jest google, poradniki itd, ale ciekaw jestem co wy robicie z tymi robakami, insektami itd, bo u mnie to tylko zawalają ekwipunek Nawet tego nie zbierałem
AndrzejTrg 3 240 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 8 minut temu, Jaycob napisał(a): Czemu autor twierdzi, że to "niemożliwe”? Przecież to wygląda na proste - postać opada powoli niczym piórko. Nie widzę tu żadnej trudności. Mission Impossible mówi to Panu coś?
ODIN85 4 250 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 9 minut temu, Jaycob napisał(a): Czemu autor twierdzi, że to "niemożliwe”? Przecież to wygląda na proste - postać opada powoli niczym piórko. Nie widzę tu żadnej trudności. Na filmikach każda gra wygląda łatwo
Jaycob 2 361 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 1 minutę temu, AndrzejTrg napisał(a): Mission Impossible mówi to Panu coś? Niezbyt. Nie oglądałem. 1 minutę temu, ODIN85 napisał(a): Na filmikach każda gra wygląda łatwo Nie sądzę. Obczaj nowego Meat Boya. Spoiler Potrafię wyczuć po samym filmiku, co jest trudne, a co łatwe, a ta wrzutka wyżej wcale nie wydaje mi się wymagająca. Może jak by spadał szybciej...
AndrzejTrg 3 240 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) 6 minut temu, Jaycob napisał(a): Niezbyt. Nie oglądałem. W chyba pierwszej części, była scena co on do takiego szybu z laserami wjeżdża na linie. Więc tak mi się wydaje, że stąd nawiązanie do nazwy filmiku. Nawet nuta z filmu jest, dopiero teraz z głosem puściłem filmik, ponieważ bez głosu oglądałem. Także na 100% nawiązanie do filmu 🙂 Edytowane 3 Kwietnia przez AndrzejTrg 1
Jaycob 2 361 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia No to ma więcej sensu, a nie, że jest to "imposible". Także oglądałem bez dźwięku. 1
AndrzejTrg 3 240 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia Muza mnie tylko utwierdzała w przekonaniu, że to scena właśnie z filmu 🙂
Reddzik 3 349 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia 41 minut temu, samsung70 napisał(a): wiem, że jest google, poradniki itd, ale ciekaw jestem co wy robicie z tymi robakami, insektami itd, bo u mnie to tylko zawalają ekwipunek Można je "zjeść" można je dać na rzecz obozu, a ja je używam gdy coś przerabiam- mikstury itp. Ogólnie przerzucam je do schowka w obozie by mi nie przeszkadzały, mam wtedy z 30+ wolnego miejsca na nowe drobiazgi, loot, który sam zbieram lub moja psinka. Aktualnie mam sporo żarcia, bo wykupiłem, porobiłem nowe, straciłem w walce z jednym bossem, kilka prób swoje kosztowało jak i pozbycie się wrogów ze świątyni. 1
DITMD 1 135 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia (edytowane) 2 godziny temu, aureumchaos napisał(a): A to gry typu W3, FAr Cry, AC, Elden Ring, Skyrim, Oblivion, KCD i KCD 2, HzD, itp to sie nie licza jako gry open world na wiele godzin rozrywki? ?? Czy teraz to CD jest pierwszy wielogodzinny? W DS2 mam 60h a jaestem w 8 rozdzialem z 16... hmmm... PS. Ciekawe ilu z Was wykreci 100h w tym tytule zanim odpadnie z wypalenia... Wiec gry na 400h to nie wiem czy sens maja... 65h i cały czas biegam po pierwszym obszarze, świetnie się bawię, zero znużenia. Myślę, że spokojnie dobiję do 100 godzin, co u mnie jest rzadkością. Edytowane 3 Kwietnia przez DITMD 3 4
Kadajo 8 944 Opublikowano 3 Kwietnia Opublikowano 3 Kwietnia No @DITMD najładniejszy obrazek jaki do tej pory widziałem z tej gry. 1
Rekomendowane odpowiedzi