Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
39 minut temu, Jaycob napisał(a):

Ale molocha stworzyli.  Patrzę na osiągnięcia na Steamie i główny wątek ukończyło zaledwie 2% graczy. A minęły już przecież trzy tygodnie od premiery. :D Niektóre wyzwania nie mają nawet ułamka procenta. :E  

Ładnie idzie w górę. Jak ja kończyłem było 0.3%:E

Opublikowano
38 minut temu, PaVLo napisał(a):

@Jaycob Pewnie zrobili tak jak ja, czyli dopóki nie trzeba, to porzuca się główny wątek i wsiąka w aktywności i zadania poboczne oraz eksplorację.

Słyszałem właśnie, że warto najpierw pchnąć wątek główny przynajmniej do 5-6 rozdziału. Dopiero wtedy odblokowuje się zdolności, bez których nie ruszy się części zagadek czy regionów. 
Może coś w tym jest, bo mam wrażenie, jakbym cały czas był w jakimś przydługim tutorialu.

Opublikowano (edytowane)

Prawdę mówią. Do 4 aktu to jest samouczek i zadania nie są powiązane.

6 minut temu, Jaycob napisał(a):

Słyszałem właśnie, że warto najpierw pchnąć wątek główny przynajmniej do 5-6 rozdziału. Dopiero wtedy odblokowuje się zdolności, bez których nie ruszy się części zagadek czy regionów. 
Może coś w tym jest, bo mam wrażenie, jakbym cały czas był w jakimś przydługim tutorialu.

22 minuty temu, j4z napisał(a):

@ODIN85 ile h miałeś?

Screenshot_2026-04-11-13-52-34-73_a5f05134355d0c28d0e7113add1d3465.jpg

Edytowane przez ODIN85
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Więcej nie będzie. Reszta to skróty od zwierząt i przedmiotów.

2 minuty temu, DITMD napisał(a):

Nawet chyba dalej, bo niektóre zagadki wymagają trzeciej postaci. Jestem na początku szóstego rozdziału i mam dwie odblokowane.

1 minutę temu, j4z napisał(a):

Kurna nie pomyślałem. Znaleźć sprzedawcę, który ma, kupować, kimać i przedmioty u niego powinny się respić nie? 

Wyrób sobie nawyk kopania w skałach jak tylko coś wypatrzysz.

Edytowane przez ODIN85
Opublikowano (edytowane)

Po rozwinięciu obozu masz tam sprzedawców i oni mają towary w przyzwoitych ilościach a nie dwie sztuki na krzyż. Ruda żelaza dropi się też z tych większych przeciwników (znaczy gabarytowo większych i z lepszym wyposażeniem), których potem masowo będziesz tłukł.

I tak, ta gra do końca 4 rozdziału, to jeden wielki tutorial.

Edytowane przez Ryszawy
Opublikowano (edytowane)
48 minut temu, j4z napisał(a):

Kurna nie pomyślałem. Znaleźć sprzedawcę, który ma, kupować, kimać i przedmioty u niego powinny się respić nie? 

Wystarczy kupować u każdego napotkanego sprzedawcy. Możesz też dawać im prezenty i kupować schematy, rozbudowywać w ten sposób inwentarz u sprzedawców w obozie.

Edytowane przez DITMD
Opublikowano
1 godzinę temu, Jaycob napisał(a):

Słyszałem właśnie, że warto najpierw pchnąć wątek główny przynajmniej do 5-6 rozdziału. 

Hmm, jestem już w 3, ale może faktycznie zajmę się dalej głównym, bo wchodzę już na tereny gdzie mnie młucą jak młodzika :hmm:

Opublikowano (edytowane)

Ja na razie nie zapuszczam się zbyt daleko (Hernand forever), więc najgorsze mobki jakich spotkałem to te od Jednookiego Szakala. Jak lazłem szczupaka złowić to trochę mi ryja obtłukli.

Albo jak leciałem za wroną i nagle cała okoliczna ludność zaczęła się na mnie rzucać, to było trochę niespodziewane. Kiedy luda kupa i Herkules dupa.

667318865_1451961926593643_1631013402277

Edytowane przez Ryszawy
  • Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Hed nie wspomniał o smokach, kolei żelaznej, robotach, pterodaktylo-samolotach i pewnie o kilkudziesięciu innych rzeczach...

Ja po ponad 100 godzinach, 6 rozdział, mam 5% osiągnięć, czyli całe dwa....

Tu są nawet sejfy, ja trafiłem na dwa, jeden na bagnach, ale w Hernand jest ich sporo. Pierwszy otworzyłem, ale drugi wymaga muzycznego ucha, którego nie mam, więc chyba podejrzę kombinację na jakimś filmiku.

Edytowane przez Ryszawy
  • Upvote 1