Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda tylko, że jak już wrzucano wszystko do jednej gry, to nikt się nie pokusił o jakąkolwiek logikę. Niby są to szczegóły, ale jak przykładowo można ulepszyć miotłę za pomocą rudy żelaza lub stworzyć potrawę z innych składników niż sugeruje nazwa (o czym wspominał @Jaycob bodajże), to jednak widać, że ktoś tutaj poszedł na łatwiznę. Ta gra jest pełna tego typu "smaczków", quantity over quality. 

• Upvote 1
  • Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
34 minuty temu, Ryszawy napisał(a):

Tu są nawet sejfy, ja trafiłem na dwa, jeden na bagnach, ale w Hernand jest ich sporo. Pierwszy otworzyłem, ale drugi wymaga muzycznego ucha, którego nie mam, więc chyba podejrzę kombinację na jakimś filmiku.

Też go znalazłem i po 10 minutach kombinowania, OLAŁEM tą zagadkę :heu:, najwyżej poszukam jak ktoś to zrobił, bo szkoda mi myszki na to.

Co do nowych postaci, to dopóki gra mnie nie zmusi, to nie mam zamiaru nimi grać, bo zwyczajnie nie chce mi się marnować na nich kamieni. 

Opublikowano
1 godzinę temu, PaVLo napisał(a):

Też go znalazłem i po 10 minutach kombinowania, OLAŁEM tą zagadkę :heu:, najwyżej poszukam jak ktoś to zrobił, bo szkoda mi myszki na to.

Co do nowych postaci, to dopóki gra mnie nie zmusi, to nie mam zamiaru nimi grać, bo zwyczajnie nie chce mi się marnować na nich kamieni. 

Ma m+k słychać takie dzwonienie, wtedy kręci się w drugą stronę. Na padzie podobno wibruje.

Opublikowano

Z tego co pamiętam, to ta maszyna oprócz bocznego mechanizmu nakręcającego, ma chyba z przodu 6 guzików, pod którymi są dźwięki z tej melodyjki i trzeba je raczej odpowiednio naciskać, aby odtworzyć tą melodyjkę. Teraz nawet nie pamiętam gdzie ten sejf był, ale chyba gdzieś niedaleko kościoła w pierwszym miasteczku :hmm:

Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Reddzik napisał(a):

Z jednej strony mamy materiał, który bardzo rzeczowo pokazuje skalę i zawartość tego świata. Z drugiej strony są wpisy powyżej, w których pojawia się stwierdzenie, że świat jest pusty XD.

P.S. Pękło 100h!

Moja czwarta gra w życiu...

image.thumb.png.8719d806579415a481b591e088a0085e.png

Edytowane przez userKAMIL
  • Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Wpadłem do 7 rozdziału, jeżeli się leci zadaniami głównymi to ten 5 i 6 rozdział są króciutkie.

Ten sposób przystępowania do tajnej organizacji na początku rozdziału siódmego, to jakiś abstrakcyjny level upośledzenia :hihot:

Edytowane przez Ryszawy
  • Haha 1
Opublikowano

o boże, ten obóz... kolejna rzecz za którą nie wiem jak się zabrać :D

chciałem kogoś gdzieś tam wyslać, to coś tam nie spełnia warunków :D

ale udało się!!! pokonałem człowieka wronę, jak głupi szukałem tych itemów co wszędzie na screenach się przewijają- te fancy zbroje itd, a wystarczyło ulepszyć na maksa to co miałem od od poczatku w grze, ale najfajniejsze jest to jak musiałem kombinowac, to gdzieś zdobyć minerały, to u wiedzmy zaklnąć broń, to zebrać coś aby móc to zrobić, to sprawia najwieksza frajdę. i setki różnych możliwości. 

pozdrawiam graczy cieszących się tym światem 

Opublikowano
4 godziny temu, samsung70 napisał(a):

dzień dobry, 

jak tam chłopcy po nowym update? wszyscy zadowoleni? @aureumchaosTwojej opinii wręcz doczekać się nie mogę :)

pozdrawiam szarobrodych 

Rozwalili mi moda na kamerę jak w wiesku I teraz mam widok od połowy pleców jak wale mieczem. Jeszcze 3 takie pacze i to będzie zupełnie inna gra niż na premierę. Gdyby ubi takie coś zrobiło ludzie hy do sądu szli i chcieliby im zrobic hiszpańska inkwizycje... Ale, że to mesjasz gej-mingu to same zachwyty. Ciekawe co testerzy robili skoro każdy pacz to 1000 różnych rzeczy do naprawy lub zmiany :hihot:

• Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, aureumchaos napisał(a):

Rozwalili mi moda na kamerę jak w wiesku I teraz mam widok od połowy pleców jak wale mieczem. Jeszcze 3 takie pacze i to będzie zupełnie inna gra niż na premierę. Gdyby ubi takie coś zrobiło ludzie hy do sądu szli i chcieliby im zrobic hiszpańska inkwizycje... Ale, że to mesjasz gej-mingu to same zachwyty. Ciekawe co testerzy robili skoro każdy pacz to 1000 różnych rzeczy do naprawy lub zmiany :hihot:

dokładnie takiej wiadomości się spodziewałem :)
chociaż nie powiem, przez chwilę myślałem, że chwalisz grę piszac:

Cytat

Jeszcze 3 takie pacze i to będzie zupełnie inna gra niż na premierę

pozdro 

swoją drogą, rozumiem, że ogrywasz- jak to się gra w grę do której jest się negatywnie nastawionym? :)

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Przy odpowiednim oświetleniu i porze dnia ta gra jest po prostu śliczna, a to tylko bazowe PS5 w trybie wydajności.

PS. Przy wspinaczce nawet pies jak widać daje rade nadążać :E

To, że można wejść na szczyt każdej widocznej nawet najdalej góry, czapki z głów. Taka Bugthesda ze swoimi pustymi obietnicami może im buty czyścić.

Edytowane przez TmK
  • Upvote 3
Opublikowano
8 godzin temu, samsung70 napisał(a):

dokładnie takiej wiadomości się spodziewałem :)
chociaż nie powiem, przez chwilę myślałem, że chwalisz grę piszac:

pozdro 

swoją drogą, rozumiem, że ogrywasz- jak to się gra w grę do której jest się negatywnie nastawionym? :)

Jeszcze nie ogrywam tylko testuje mody :P

Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, dan254 napisał(a):

Te screeny to z PS5 ?? 

Tak, ze zwykłego grubasa, a nie slimki czy pro. Dodatkowo nie z trybu jakości, a wydajności, bo dla mnie zawsze klatki i stałe 60 FPS jest cholernie ważne.

Edytowane przez TmK
  • Like 1
  • Thanks 1