Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Ja jednak nie byłem w 4 rozdziale a 3 :E dopiero obóz zakładam. Tak jak ostatnie 40h się super bawiłem tak teraz, gdy zrobiłem ze 4 misje głównego wątku z rzędu, omg.. Pchnąć jak najszybciej do np. 5 rozdziału i zrobić znowu przerwę na kilka dni wracając do fajnej eksploracji, bo inaczej idzie się załamać :E w weekend będzie przyjemna odskocznia, bo Pragmata. Capcom póki co ma złoty rok.

Edytowane przez TmK
Opublikowano (edytowane)

Ktoś zrobił tą misję z biznesem życia Yanna? Czyli sprzedaż pieprzu w "zaprzyjaźnionym królestwie", gdzie wszyscy się na ciebie rzucają a do przejechania wozem, fizycznie, jest 2000 metrów. Pomyślałem, że będzie fajnie przejechać się w trybie pierwszoosobowym, no i może było, do pierwszej grupki napastników, kiedy Yann zsiadł z wozu i zobaczyłem napis "misja nieudana".

Edytowane przez Ryszawy
Opublikowano
2 godziny temu, Ryszawy napisał(a):

Ktoś zrobił tą misję z biznesem życia Yanna? Czyli sprzedaż pieprzu w "zaprzyjaźnionym królestwie", gdzie wszyscy się na ciebie rzucają a do przejechania wozem, fizycznie, jest 2000 metrów. Pomyślałem, że będzie fajnie przejechać się w trybie pierwszoosobowym, no i może było, do pierwszej grupki napastników, kiedy Yann zsiadł z wozu i zobaczyłem napis "misja nieudana".

ten cały Yann, to ten pijaczyna, rozrabiaka? dobry to gagatek jest :D

Opublikowano

Ma ktoś sytuacje, że wyczyścił jakiś obóz i pozniej dopiero pojawiło się zadanie w  pobocznym wątku? Wtedy misja jest wykonana ale w szczegółach zadanie jest on nieodhaczone. Tzn gdy się wklikam pokazuje, zielony tik, że wykonane zadanie ale na ogólnej liście nadal otwarte. Wygląda, że tak to mi się zbugowało i zblokowało cały wątek poboczny. 

Opublikowano (edytowane)

Miałem coś podobnego z jednym obozem, trafiłem samemu, i w zadaniach miałem go odhaczonego ale nie skończonego... potem zrobiłem questa i teraz nawet specjalnie sprawdziłem, działa jest zrobiony. Przy okazji podczas przeglądania zadań coś innego podobnego mi się pojawiło i też zapewne muszę wziąć questa od NPCa by to zakończyć. Zadanie jakby się resetowało i musiałem od nowa ich wytłuc. 
Nie ma tu zbugowanego zadania.

Aktualnie siedzę w otchłani. 

20260414100000_1.thumb.jpg.cf845e748108b15440fcb5bb0c637f96.jpg

Edytowane przez Reddzik
  • Upvote 1
Opublikowano
3 godziny temu, samsung70 napisał(a):

ten cały Yann, to ten pijaczyna, rozrabiaka? dobry to gagatek jest :D

Taa, ten sam wk...ący Yann. Ta misją z wozem jest taka jak on, czyli wk..wia, więc na razie zostawiam.

Polazłem po tego z bandytów do złapania, co to łasy na miód jest. Po ostatnim patchu można się teleportować niosąc takiego gagatka albo wioząc go na koniu, wcześniej się nie dało. Tylko, że gagatek wtedy znika i nie wiadomo co się z nim dzieje. To że go złapałeś nie zapisuje się w sejwach, a mi akurat wykrzaczyła się gra przy odpalaniu animacji przejęcia zbira przez strażników. Po wczytaniu, dalej jest do złapania na drugim końcu mapy i znowu trzeba z nim popylać przez pół Hernand.

No i jestem po drugiej misji detektywistycznej, tym razem w Instytucie. Ależ one są drętwe....

• Upvote 1
Opublikowano

tak jeszcze wracam do tej walki z Wroną, i dla mnie wcale nie wypadł żaden miecz z niego, nic też z niego nie wycignąłem ręcznie. 

gdzie będzie ten miecz bo chcę zrobic taki miecz jak image.png.4da951fba3ca18698f23a9341a9f9195.png

dać to albo do Darkbringer lub Vos of the King 

moja ekspeydcja w daleką zimną północ dobiegła końca i zakończyła się zdobyciem Darkbringera, zatem, kolejną misją będzie zdobycie poniższych magicznych elementów. 

Ja do tej pory miażdzę z mieczem Rhetta z 23 ataku, gdzie Darkbringer ma 22 na dzien dobry, wiec jak go dojebie to będzie miazga 

Opublikowano (edytowane)

To jest mieczyk od Wrony, tak się zwie. Jeśli go nie masz, to zostaje zobaczyć filmik z walki i zobaczenie kiedy wpada ten miecz, może go przegapiłeś. Jak widać mam cały set Wrony plus mieczyk, reszta sprzętu jest pochowana. 
20260414121001_1.thumb.jpg.a82c0b699c34c279b70cb17cc32074ca.jpg

Edytowane przez Reddzik
Opublikowano
24 minuty temu, Reddzik napisał(a):

To jest mieczyk od Wrony, tak się zwie. Jeśli go nie masz, to zostaje zobaczyć filmik z walki i zobaczenie kiedy wpada ten miecz, może go przegapiłeś. Jak widać mam cały set Wrony plus mieczyk, reszta sprzętu jest pochowana. 
20260414121001_1.thumb.jpg.a82c0b699c34c279b70cb17cc32074ca.jpg

ma tyle samo ataku co Darkbringer, ale pewnie inne te dodatkowe atrybuty, i na bank nie mam go w eq, chyba ze wpadł i poleciał do tego private storage . po powrocie do jamy obczaje co ja tam mam i się pochwale, to się razem pośmiejemy z mojego skilla/builda :D

there's always room for improvement! 

pozdrawiam graczy