Ryszawy 757 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia To ta jedna ze słynnych mechanik, o której gra nie raczy wspomnieć...
JeanPepin 489 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia No tak, przecież jak spadasz to nie widać jebitnego napisu w rogu ekranu że możesz wrócić Odin pewnie był tam max 2 razy to może nie ogarnął
userKAMIL 1 256 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia (edytowane) Mój nowy wierzchowiec! Nie mam pytań co tu się dzieje. Normalnie mogę na nim walczyć i go przywoływać zamiast konia. XD Edytowane 13 Kwietnia przez userKAMIL
Godlike 1 047 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 29 minut temu, userKAMIL napisał(a): Mój nowy wierzchowiec! Nie mam pytań co tu się dzieje. Normalnie mogę na nim walczyć i go przywoływać zamiast konia. XD A zwalić też?
TmK 277 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia (edytowane) Ja jednak nie byłem w 4 rozdziale a 3 dopiero obóz zakładam. Tak jak ostatnie 40h się super bawiłem tak teraz, gdy zrobiłem ze 4 misje głównego wątku z rzędu, omg.. Pchnąć jak najszybciej do np. 5 rozdziału i zrobić znowu przerwę na kilka dni wracając do fajnej eksploracji, bo inaczej idzie się załamać w weekend będzie przyjemna odskocznia, bo Pragmata. Capcom póki co ma złoty rok. Edytowane 13 Kwietnia przez TmK
ODIN85 4 926 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 3 godziny temu, Ig0r napisał(a): Przecież jak spadasz, to można się złapać tą liną aksjomatu i potem uaktywnia się przycisk powrotu. Nie ma czasu na to
j4z 1 873 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia (edytowane) Tutaj macie torbę na 10 slotów. Przy uszkodzonym wozie. Spoiler Edytowane 13 Kwietnia przez j4z
samsung70 374 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia (edytowane) hej ho. o co tutaj kaman, nie mam już siły szukać po okolicy a spać trzeba Spoiler Edytowane 13 Kwietnia przez samsung70
j4z 1 873 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia 11 minut temu, samsung70 napisał(a): hej ho. o co tutaj kaman, nie mam już siły szukać po okolicy a spać trzeba Spoiler
Sheenek 445 Opublikowano 13 Kwietnia Opublikowano 13 Kwietnia Przesowaj pchajac prawy rog kamienia stojac po prawej od szyny. Latwiej wtedy szybko wycelowac
Ryszawy 757 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia (edytowane) Ktoś zrobił tą misję z biznesem życia Yanna? Czyli sprzedaż pieprzu w "zaprzyjaźnionym królestwie", gdzie wszyscy się na ciebie rzucają a do przejechania wozem, fizycznie, jest 2000 metrów. Pomyślałem, że będzie fajnie przejechać się w trybie pierwszoosobowym, no i może było, do pierwszej grupki napastników, kiedy Yann zsiadł z wozu i zobaczyłem napis "misja nieudana". Edytowane 14 Kwietnia przez Ryszawy
samsung70 374 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia 2 godziny temu, Ryszawy napisał(a): Ktoś zrobił tą misję z biznesem życia Yanna? Czyli sprzedaż pieprzu w "zaprzyjaźnionym królestwie", gdzie wszyscy się na ciebie rzucają a do przejechania wozem, fizycznie, jest 2000 metrów. Pomyślałem, że będzie fajnie przejechać się w trybie pierwszoosobowym, no i może było, do pierwszej grupki napastników, kiedy Yann zsiadł z wozu i zobaczyłem napis "misja nieudana". ten cały Yann, to ten pijaczyna, rozrabiaka? dobry to gagatek jest
Fatality 844 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia Ma ktoś sytuacje, że wyczyścił jakiś obóz i pozniej dopiero pojawiło się zadanie w pobocznym wątku? Wtedy misja jest wykonana ale w szczegółach zadanie jest on nieodhaczone. Tzn gdy się wklikam pokazuje, zielony tik, że wykonane zadanie ale na ogólnej liście nadal otwarte. Wygląda, że tak to mi się zbugowało i zblokowało cały wątek poboczny.
Reddzik 3 899 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia (edytowane) Miałem coś podobnego z jednym obozem, trafiłem samemu, i w zadaniach miałem go odhaczonego ale nie skończonego... potem zrobiłem questa i teraz nawet specjalnie sprawdziłem, działa jest zrobiony. Przy okazji podczas przeglądania zadań coś innego podobnego mi się pojawiło i też zapewne muszę wziąć questa od NPCa by to zakończyć. Zadanie jakby się resetowało i musiałem od nowa ich wytłuc. Nie ma tu zbugowanego zadania. Aktualnie siedzę w otchłani. Edytowane 14 Kwietnia przez Reddzik 1
Ryszawy 757 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia 3 godziny temu, samsung70 napisał(a): ten cały Yann, to ten pijaczyna, rozrabiaka? dobry to gagatek jest Taa, ten sam wk...ący Yann. Ta misją z wozem jest taka jak on, czyli wk..wia, więc na razie zostawiam. Polazłem po tego z bandytów do złapania, co to łasy na miód jest. Po ostatnim patchu można się teleportować niosąc takiego gagatka albo wioząc go na koniu, wcześniej się nie dało. Tylko, że gagatek wtedy znika i nie wiadomo co się z nim dzieje. To że go złapałeś nie zapisuje się w sejwach, a mi akurat wykrzaczyła się gra przy odpalaniu animacji przejęcia zbira przez strażników. Po wczytaniu, dalej jest do złapania na drugim końcu mapy i znowu trzeba z nim popylać przez pół Hernand. No i jestem po drugiej misji detektywistycznej, tym razem w Instytucie. Ależ one są drętwe.... 1
DITMD 1 343 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia Szkoda, że nie można tutaj zrobić tego samego co z pawnami w Dogmie 2, Yann od razu poleciałby do rzeki. @RyszawyDo tej pierwszej misji detektywistycznej w instytucie musiałem odpowiedzi z neta ogarnąć 1
samsung70 374 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia tak jeszcze wracam do tej walki z Wroną, i dla mnie wcale nie wypadł żaden miecz z niego, nic też z niego nie wycignąłem ręcznie. gdzie będzie ten miecz bo chcę zrobic taki miecz jak dać to albo do Darkbringer lub Vos of the King moja ekspeydcja w daleką zimną północ dobiegła końca i zakończyła się zdobyciem Darkbringera, zatem, kolejną misją będzie zdobycie poniższych magicznych elementów. Ja do tej pory miażdzę z mieczem Rhetta z 23 ataku, gdzie Darkbringer ma 22 na dzien dobry, wiec jak go dojebie to będzie miazga
DITMD 1 343 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia Weź też pod uwagę, że im więcej masz mocy na mieczu, tym więcej energii ducha on zużywa.
Reddzik 3 899 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia (edytowane) To jest mieczyk od Wrony, tak się zwie. Jeśli go nie masz, to zostaje zobaczyć filmik z walki i zobaczenie kiedy wpada ten miecz, może go przegapiłeś. Jak widać mam cały set Wrony plus mieczyk, reszta sprzętu jest pochowana. Edytowane 14 Kwietnia przez Reddzik
DITMD 1 343 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia Ja używam na razie tego, a przynajmniej dopóki nie znajdę czegoś fajnego na dual wield.
Reddzik 3 899 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia Taki mam dwuręczny, pasuje mi do mojego uniformu, ten mieczyk "mrocznego pościgu" mi nie pasował ale skill już tak.
samsung70 374 Opublikowano 14 Kwietnia Opublikowano 14 Kwietnia 24 minuty temu, Reddzik napisał(a): To jest mieczyk od Wrony, tak się zwie. Jeśli go nie masz, to zostaje zobaczyć filmik z walki i zobaczenie kiedy wpada ten miecz, może go przegapiłeś. Jak widać mam cały set Wrony plus mieczyk, reszta sprzętu jest pochowana. ma tyle samo ataku co Darkbringer, ale pewnie inne te dodatkowe atrybuty, i na bank nie mam go w eq, chyba ze wpadł i poleciał do tego private storage . po powrocie do jamy obczaje co ja tam mam i się pochwale, to się razem pośmiejemy z mojego skilla/builda there's always room for improvement! pozdrawiam graczy
Rekomendowane odpowiedzi