Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Parodia, doszło do 10% i crash do pulpitu. Uruchomiłem ponownie i czekam w kolejce.  :E

Taa gry always online...szkoda gadać.  

Dobrze, że to tylko gra "przy okazji" do sprawdzenia w GP, bo jak bym dał full price to bym się mocno poirytował.

Opublikowano (edytowane)

Piękne gry usługi online :E Jakby nie mogli dać trybu offline z ograniczonymi funkcjami, aby ulżyć serwerom w pierwszym dniu. Chyba że jest taki tryb?
Jestem tu, ponieważ ktoś poprosił mnie o pomoc w doborze komputera pod to, ale zaraz wyjdzie że nie warto. 

Edytowane przez musichunter1x
Opublikowano
1 minutę temu, Kadajo napisał(a):

Nie no cos jest nie tak przeciez ja tu do wyboru powinienem miec presety :E

Tak dokładnie to.

Wygląda dobrze cenowo :

image.png.977ed1381f302d3ebccc860a6f98782d.png

Nie wiem o co chodzi, screenshot z HDR robi taka sieke jak się gra ładuje w tle :E

Opublikowano

Ano, z dwa tygodnie temu na Amazonie widziałem za 1280 czy jakoś tak.

Zrestartowałem sima i....

image.thumb.png.6cc57a5591297e5c5d9422b3e461a7ee.png

:smiech:

A w ogóle chciałem zrobić free flight i się okazało ze mam tylko do wyboru dwa samoloty :lol2:

Opublikowano
36 minut temu, Kadajo napisał(a):

Ano, z dwa tygodnie temu na Amazonie widziałem za 1280 czy jakoś tak.

Zrestartowałem sima i....

image.thumb.png.6cc57a5591297e5c5d9422b3e461a7ee.png

:smiech:

A w ogóle chciałem zrobić free flight i się okazało ze mam tylko do wyboru dwa samoloty :lol2:

Tez to mam od ponad godziny, chyba to by było na tyle.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Od kiedy się pojawiła uzywam MX-4 a wcześniej MX-2. Na moje potrzeby ideolo, strzykawka chyba 20 czy tam 25g starcza na...no właśnie ile moze taka pasta być w opakowaniu po otworzeniu by nie stracila właściwości?    Pół roku temu nałożyłem na drugim kompie na proca (też AM4) MX-4 co miała ze 2 lata, resztka tubki.  Po paru dniach musiałem kompa rozbebeszać bo coś grzebałem i mimo, ze chlodziwo zdejmowalem z minute po wylaczeniu komputera to procesor wyszedl z socketu przyklejony do stopki radiatora. Zrobilem duze WTF.    Pozniej znowu cos grzebalem, przesmarowalem wczesniej juz ostatnia kropla pasty i strzykawa poszla do smietnika, i znowu na rozgrzanej pascie wyjalem chlodzenie wraz z procesorem.   Podejscie numer 3 - nowa pasta, tez MX-4, rozbebeszenie komputera po miesiącu czy dwóch i wyszło absolutnie bezproblemowo kilka razy.   Wyglada tak jakby X letnia tubka pasty zmienila swoją konsystencję trochę (temperatury ok). Serce w gardle jak się ciut zawezmiesz by zdjąć chłodzenie a tam nagle CYK i wychodzi, a przed oczami pusty socket.   Ps. ktos tu na forum pisał o różnych wersjach MX-4, jakichs lepszych i gorszych, tanszych i droższych niby a ciagle pod szyldem 4 a nigdzie się doszukac info o tym nie moge, ktos cos wie? 
    • @B166ER Popieram Twoje obawy , katastrofa/paliwo/składowanie/itd... , wiem i widzę na własne oczy rządowe inwestycje/projekty/ośrodki/obiekty/infrastrukturę które często mają jakieś nieścisłości/braki/wady/oszczędności (potem się okaże że wybudowana elektrownia za 100mld kosztowała tylko 70 i reszta pieniędzy gdzieś  wyparowała). Dlatego stawiam na niezależność w postaci elektrowni gazowych (LNG+Hydrogen oraz OZE).   @209458 A co to za problem zabicia ochrony ośrodka i dostania się do środka np. podczas zmiany operatorów , pytanie czy byłeś kiedykolwiek na terenie elektrowni i wiesz jak to wygląda (wewnątrz - przypuszczam że nie).   Mówisz co najmniej kilka , KIEDY , od prawie 50 lat w wielkich bólach stawiają pierwszą i nie mogą postawić. Powiedzmy że w 2030 już stoi i działa , kolejna za +/- 50lat, jeżeli patałachy których mamy w rządzie (przeszłym/obecnym/przyszłym) postawią 1 to będzie ogromny sukces (będziemy mieć wtedy konkretny mix energetyczny , atom/węgiel/gaz/oze - wszystkiego po trochu). Powinno być stawiane kilka już teraz , a najlepiej lata temu , teraz jest płacz i niedowierzanie że prund aż tak podrożał - warunki wstąpienie do UE były znane , co zrobiły rządy przez ten czas NIC.   Podepnę się do pytania skierowanego do Przedmówcy @ryba. Szukanie dziury w całym , złoża wodoru są miły dodatkiem a nie koniecznością , kłaniają się tutaj nadwyżki z OZE ---> wodór , elektrownie/zbiorniki szczytowo-pompowe można postawić nawet w najgłębszej dziurze na świecie - minusem będzie bardzo kosztowne wykopanie drugiej głębszej dziury.   Wszystko ma straty (technologicznie jak na razie nie do przeskoczenia - trzeba czekać na postęp) , gdyby sprawność wynosiła 100% wtedy mielibyśmy perpetuum mobile.
    • A jakie, to są gry? Jaka karta graficzna? Codziennie grasz? 
    • mój ram to 2x8 DDR4-3000 nie sądzę by były za szybkie
    • Anglia 16:00   u nas w kraju dopiero o 17:00     
  • Aktywni użytkownicy

1. 1
      Kadajo
      Kadajo
      201
    2. 2
      Camis
      Camis
      162
    3. 3