Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
3 godziny temu, galakty napisał(a):

Ja zadam inne pytanie. Co się zmieniło na świecie/biologii/nauce że nagle tyle osób uważa że jest innej płci niż biologiczna? Pomijam medyczne przypadki gdzie natura zrobiła psikusa, chodzi mi o osoby zdrowe fizycznie (bo psychicznie to już raczej nie). Jakoś 50 lat temu nie było tego problemu. Nagle go odkryliśmy? Nagle razem z Netflixem? :hihot: 

Od strony biologicznej nic się nie zmieniło, po prostu już się z tym nie ukrywają / wiedzą lepiej na czym polega ich problem. 

Opublikowano

Kogo jak kogo, ale galakty'ego nie podejrzewałem o celebrację chłopskiego rozumu i logikę naprutego wuja z wesela. 😱 Ilu to się człowiek ciekawych rzeczy może o innych dowiedzieć z takich wątków :E

Opublikowano

No a który by się takiej ładnej dziewczynie nie oświadczył po 34 dniach? 8:E 

8 minut temu, Crew 900 napisał(a):

o worek na nasienie kolejny

On praczki ani sprzątaczki nie potrzebuje. :E 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Zas napisał(a):

No a który by się takiej ładnej dziewczynie nie oświadczył po 34 dniach? 8:E 

On praczki ani sprzątaczki nie potrzebuje. :E 

No mający mózg na miejscu na pewno by się nie oświadczał po 34 dniach a mądra kobieta by się nie zgodziła ale $$$ 

Ale spoko, za jakiś czas będzie kolejna samotna mamuśka z pasożytem na portalu która szuka poważnego związku i lubi podróżować :E 

Edytowane przez Crew 900
Opublikowano (edytowane)
58 minut temu, Crew 900 napisał(a):

No mający mózg na miejscu na pewno by się nie oświadczał po 34 dniach a mądra kobieta by się nie zgodziła ale $$$ 

Ale spoko, za jakiś czas będzie kolejna samotna mamuśka z pasożytem na portalu która szuka poważnego związku i lubi podróżować :E 

Miśki, dopiszcie sobie kontekst, zamiast strzelać.

Gość nie jest Polakiem, tylko Irańczykiem, więc to raczej z definicji jest jakaś transakcja.

To niejaki Alex Haditaghi :heu:

Edytowane przez Kamiyanx