GordonLameman 10 213 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 30 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): @Henryk Nowak rekreacyjnie to można iść sobie w piłkę pokopać albo pobiegać. Uważam że nie ma czegoś takiego jak rekreacyjne picie, to jest właśnie mit i złudzenie które wielu ludzi właśnie uważa za wymówkę że mają nad tym kontrole... i to nie jest żadna rekreacja... Niektórych to wciągnie, niektórych nie, dlatego ja uważam że na zimne trzeba dmuchać.Do wpadnięcia w nałóg to jest cienka, a nawet bardzo cienka linia. No w tej Holandii to się ta rekreacja trochę wymknęła spod kontroli ale też rekreacyjnie pić pewnie zaczynali W sensie, że nie mogę się czasem napić alkoholu? Mam w barku z 50 rónych butelek mocnego alkoholu. Nie liczę wina nawet. I jak piję alko to bardzo rzadko, a przy młodej to w sumie nigdy. I teraz pytanie - czemu niby nie mogę się czasem napić?
hubio Opublikowano 55 minut temu Opublikowano 55 minut temu 55 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): @Henryk Nowak rekreacyjnie to można iść sobie w piłkę pokopać albo pobiegać. Uważam że nie ma czegoś takiego jak rekreacyjne picie, to jest właśnie mit i złudzenie które wielu ludzi właśnie uważa za wymówkę że mają nad tym kontrole... i to nie jest żadna rekreacja... Niektórych to wciągnie, niektórych nie, dlatego ja uważam że na zimne trzeba dmuchać.Do wpadnięcia w nałóg to jest cienka, a nawet bardzo cienka linia. No w tej Holandii to się ta rekreacja trochę wymknęła spod kontroli ale też rekreacyjnie pić pewnie zaczynali Podpisuję się w 100%... Rekreacyjne połykanie substancji, która może uzależnić i docelowo zabić.... Hahaha - to naładujcie sobie pistolet opróżnijcie do połowy magazynek i pobawcie się w rosyjską ruletkę rekreacyjnie... Część na pewno przeżyje....
GordonLameman Opublikowano 53 minuty temu Opublikowano 53 minuty temu 1 minutę temu, hubio napisał(a): Podpisuję się w 100%... Rekreacyjne połykanie substancji, która może uzależnić i docelowo zabić.... Hahaha - to naładujcie sobie pistolet opróżnijcie do połowy magazynek i pobawcie się w rosyjską ruletkę rekreacyjnie... Część na pewno przeżyje.... Kawa i cukier też uzależniają. I mogą zabić. Są miliony ludzi w Polsce, które nie mają problemu z alkoholem. Przestańcie próbować je naprawiać. Alkohol nie jest dla każdego i nikt Was do niczego nei namawia. Ni umiesz spożywa alkoh bez uzależniania się? To nie pij.
Karister Opublikowano 13 minut temu Opublikowano 13 minut temu Nie wytłumaczysz. Na pewno piwko na tarasie weekend uzależni i zabije. Jak ktoś jest debilem, to niech nie pije, skoro nie umie. Byli i tacy, co zdechli od grania na komputerze, bo nie spali i nie jedli przez trzy doby. Selekcja naturalna - chwasty same się likwidują. Tylko na plus.
Rekomendowane odpowiedzi