Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
W dniu 6.02.2025 o 23:34, Suchy211 napisał(a):

Co to za nowe pojęcie "szon".

Też widzę po raz pierwszy (znam pełną wersję, czyli kur**szon). Może to regionalizm.

Edytowane przez Áltair
  • Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
43 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Nadmierna seksualizacja kobiet wychodzi bokiem? Ojej :rotfl2:

Ale Ty wiesz, że seksualizacja to transakcja dwustronna?

A kto promował, że sexwork to normalny work?

Opublikowano (edytowane)
W dniu 8.02.2025 o 12:44, Áltair napisał(a):

Też widzę po raz pierwszy (znam pełną wersję, czyli kur**szon). Może to regionalizm.

regionalizm? chłopaki chyba się uchowaliście pod kamieniem, bo wleciało to do mainstreamu, nawet u papryka vegi to było :E

Edytowane przez huudyy
  • Like 1
Opublikowano

@huudyy rzeczywiście już dość stare. Ale ja określenie "szon" po raz pierwszy usłyszałem że 3 tygodnie temu. Widocznie YouTube podpowiada mi inne treści.

@Camis Ja tam tego gościa lubię. Czasami powie coś z sensem. Innym razem pierdzieli jak potłuczony, ale wtedy można się pośmiać. Ale do polityki to on się nie nadaje.

Czy te badania na które się powołuje nie są już czasem przestarzałe, ale dla niego wygodne?

• Like 1
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Bo to są onuce %-)

Cytat

Uważa się za faszystę, nacjonalistę oraz stalinistę[27]. Opowiada się za sojuszem z Rosją Władimira Putina oraz popiera rządy Alaksandra Łukaszenki[10][18]. Głosi wbrew aktualnej wiedzy medycznej, że wirus SARS-CoV-2 nie istnieje bądź jest kontrolowany przez armię Stanów Zjednoczonych[10]. Twierdzi, że Stany Zjednoczone są największym wrogiem Polski[28]. Jego poglądy są antyklerykalne[29]. W swoich programach bardzo często atakuje społeczność LGBT[30]. Jego autorytetem jest Aleksander Walerian Jabłonowski[31]. Pod koniec 2020 na jednym z nagrań stwierdził, że posłanka Koalicji Obywatelskiej Klaudia Jachira jest egzemplarzem do gwałcenia[32]. W tym samym materiale Olszański wraz z Osadowskim obrażali Martę Lempart. Po wypowiedzi na temat Jachiry Ośrodek Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych poprosił YouTube o usunięcie kanału Olszańskiego i Osadowskiego oraz zgłosił sprawę do prokuratury[33]. Opowiada się za pełną legalizacją aborcji[34].

https://pl.wikipedia.org/wiki/Wojciech_Olszański

Edytowane przez Camis
  • Upvote 1
Opublikowano
53 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Przecież pisałem o autorce filmiku. :)

Skad pomysł, że to o tobie? :) 

autorka filmu tez może być użytkownikiem forum , przestań wyzywać ludzi na lewo i prawo