Necronom 465 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia (edytowane) Sorry, ale bzdury w tym momencie wypisujesz, albo gry nie przeszedłeś. Edytowane 25 Stycznia przez Necronom
Misticzx 20 Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia Coś mi się pokręciło z innymi grami. Grałem w tą grę ponad rok temu, więc zapewne czasy przejścia innej gry pomyliłem z nią. Podsumowanie przejścia mojej gry na poziomie Standardowym masz poniżej.
tgolik 619 Opublikowano Niedziela o 22:36 Opublikowano Niedziela o 22:36 (edytowane) W dniu 25.01.2026 o 22:23, lukadd napisał(a): Jestem już daleko w zamku. Wcześniej wkurzało mnie, że za mną łazi i się potyka to było gdzieś w okolicy połowy gry, trochę przed. Teraz już jest git bo lece solo już dalej. Gra pobrana, spolszczenie doinstalowane. Okazuje się, skończyłem w zeszłym roku na 6 rozdziale przed bossem Bitoresem Mendezem. Pograłem kontrolnie 3 minuty, jestem pozytywnie nastawiony. Gram na łatwym, żeby się nie stresować, niunia ładna, naboje są a jakby co, handlarz jest przed areną z bossem. 1/3 gry za mną, 10 godzin do tej pory wg statystyk samej gry. Mam uzbierane jakieś kryształy ale zapomniałem, czy mogę je sprzedać i ulepszać wyposażenie. Edytowane wczoraj o 06:59 przez tgolik
lukadd 3 323 Opublikowano Niedziela o 22:42 Opublikowano Niedziela o 22:42 To nie poddawaj się i graj dalej, zarąbiście się rozkręca wszystko dalej. 1
azgan 1 195 Opublikowano Niedziela o 23:15 Autor Opublikowano Niedziela o 23:15 4 to najlepsza część oprócz Remake 2 1
Phoenix. 5 303 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu https://www.ppe.pl/news/398168/resident-evil-4-remake-i-resident-evil-village-po-polsku-capcom-przygotowal-tlumaczenia.html 1
tgolik 619 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Przedwczoraj zainstalowałem ponownie RE4, przeszedłem procedurę modowania żeby wgrać spolszczenie. A tu masz - oficjalna łatka polonizująca. Łatka usunęła moda polonizującego i jest polski w menu gry.
ODIN85 3 781 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Teraz na co to komu. Mogli dać na premierę. 2
tgolik 619 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Dali spolszczenie dopiero teraz, bo znaczna część komentarzy Polaków pod postami jaki to Capcom zły, że nie polonizuje, to treści w stylu: Cytat po co polski, uczcie się języków obcych. Edytowane 3 godziny temu przez tgolik
ODIN85 3 781 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 52 minuty temu, tgolik napisał(a): Dali spolszczenie dopiero teraz, bo znaczna część komentarzy Polaków pod postami jaki to Capcom zły, że nie polonizuje, to treści w stylu: Może zarobili u nas to dali.
tgolik 619 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Pewnie mogli zarobić więcej, bo wiele osób kupiło grę za pół ceny, tak jak ja, dopiero, jak pojawiło się fanowskie spolszczenie.
azgan 1 195 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu 2 godziny temu, tgolik napisał(a): Przedwczoraj zainstalowałem ponownie RE4, przeszedłem procedurę modowania żeby wgrać spolszczenie. A tu masz - oficjalna łatka polonizująca. Łatka usunęła moda polonizującego i jest polski w menu gry. Super sprawa 👍😁 2 godziny temu, tgolik napisał(a): Dali spolszczenie dopiero teraz, bo znaczna część komentarzy Polaków pod postami jaki to Capcom zły, że nie polonizuje, to treści w stylu: 👏
maras2574 1 007 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 3 godziny temu, Phoenix. napisał(a): https://www.ppe.pl/news/398168/resident-evil-4-remake-i-resident-evil-village-po-polsku-capcom-przygotowal-tlumaczenia.html Noooo, mają rozmach s..... !!! Szybko dodali 1 godzinę temu, Phoenix. napisał(a): W koncu sobie ogram Mi się 4 raz już nie chce
Rekomendowane odpowiedzi