Element Wojny 4 776 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca (edytowane) Cztery? Route A,B,C i D. Zakończenie złe, neutralne, dobre i seksowne. Nie no postarali się Panowie. Edytowane 1 Lipca przez Element Wojny
Element Wojny 4 776 Opublikowano 1 Lipca Opublikowano 1 Lipca Dopiero co wydałem kasę na Metaphora i Infinite Wealth. Tutaj interesuje mnie tylko edycja Complete, ale z tą ceną 300zł to mogą spadać na księżyc. Ja mam czas, poczekam aż spadnie na 150zł.
Zdzisiu 373 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca W dniu 1.07.2025 o 18:07, Element Wojny napisał(a): No to w końcu są dwa czy trzy? 3 bo jedyna z opcji do wyboru daje dwa zakończenia. To zależy czy się w grze zrobi jedną rzecz. Szczegółów nie piszę bo nie chcę spoilerów dawać. W dniu 1.07.2025 o 20:25, Element Wojny napisał(a): Ja mam czas, poczekam aż spadnie na 150zł. Możliwe że jeszcze poczekasz bo jak do tej pory nie było żadnej przeceny tej gry. Nie liczę przecen wersji fizycznej Ps5 bo zależne od sklepów.
Element Wojny 4 776 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca (edytowane) 12 godzin temu, Zdzisiu napisał(a): Możliwe że jeszcze poczekasz bo jak do tej pory nie było żadnej przeceny tej gry. Już tanieje Ale na ten moment nie mam na nią nawet czasu więc cena może sobie spadać aż do Świąt. PC to na szczęście nie PS5, u nas spadki cen to dość znana niewiadoma. Metaphor też dość długo trzymał cenę, a w zeszłym tygodniu udało mi się go przygarnąć za 100zł. Edytowane 4 Lipca przez Element Wojny 1
Kris194 4 720 Opublikowano 5 Lipca Opublikowano 5 Lipca W dniu 29.06.2025 o 11:52, ODIN85 napisał(a): System walki jest na tyle satysfakcjonujący że nawet facetem by się w to dobrze grało. W dniu 29.06.2025 o 12:31, Necronom napisał(a): W lateksie? W dniu 16.06.2025 o 20:42, Crew 900 napisał(a): Boobs Seks się sprzedaje, szok. Niektórzy widzę odkrywają świat na nowo 1
JeRRyF3D 1 726 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia https://planetagracza.pl/stellar-blade-aktualizacja-ps5-pc-wyczekiwane-ulepszenie/
Crew 900 1 000 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia 3 godziny temu, ODIN85 napisał(a): Banda partaczy... Tia ale poza tytułem warto przeczytać dalej i problemy powodowal mod. 2
Dresiq 57 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Czy jest ktoś kto na premierę grał w demo a potem w pełną wersje ? Bo ja nie kupiłem oryginału przez wydajność gry, 4060ti to mocarz nie jest. Ale po tym jak ograłem ekspedycję i cyberpunka w ostatnim czasie, to coś mnie naszło z tym stellar blade. Ludzie na YT z moją grafiką mają pewne 60fps w 1440p na wysokich ustawieniach w tej grze. Ja przy bossie z dema miałem dropy do 30fps. Ostatnio też dzięki driver update zaaktualizowałem w kompie co się dało, już sam system działa responsywniej. I teraz pytanie. Coś się poprawiło w optymalizacji ? Testy z 4060ti na YT są przekłamane ? Bo z dlls i FG to oni nawet powyżej 120 klatek mieli, ja gram na "sucho". natywna rozdziałka bez doklejania klatek.
Zas 290 Opublikowano 24 Sierpnia Opublikowano 24 Sierpnia Ja w demie na sowim złomku z DLSS i jakimś +/- medium miałem 60 klatek, to na 4060 nie może to działać gorzej, zakładam, że z DLSS na high na pewno będzie 60 klatek z palcem w nosie.
eciepecie 91 Opublikowano 3 Września Opublikowano 3 Września https://www.ppe.pl/news/381491/stellar-blade-2-powstaje-tworcy-szykuja-wielki-hit-i-zapowiadaja-ogromne-zmiany.html Świetna wiadomość, właśnie ogrywam jedynkę i świetnie się bawię, duża ilość drzewek umiejętności i nawet dobra optymalizacja. Nie brałem pod uwagę tej gry przed premierą, a tu pykło
Elvis79 161 Opublikowano 25 Września Opublikowano 25 Września No i wleciał nowy patch z nowymi misjami dostępnymi na tablicy w Xion, tylko jak tam sie dostać jak jedyny sejv jaki mam to przed finałowym bossem Nie można cofnąć się do miasta, a jak bossa znowu złoję to game over. Przechodzić od początku nawet z ng+ już mi się nie chce
Rekomendowane odpowiedzi