Roman_PCMR 866 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia Ile kosztuje te DLC? Ja mysle ze za darmo to uczciwa cena
Kakarotto 730 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia Wrażenia po ograniu dema: Optymalizacja nie jest mocną stroną tej gry, nie dość, że nie wygląda (jedynie momentami), wszystko na full z RT (bez wspomagaczy) i chwilami bywało 45 fpsów. Gwiezdne jaja. Pograłem niecała godzinę i wyszło mi na to, że mamy tu do czynienia z co najwyżej średniakiem. Na dłuższą metę zapowiadała by się trochę nudna rozgrywka. Niezbyt wciągająca rozgrywka, grałem żeby sprawdzić, a nie się bawić. Jako takie strzelanie, misja z dema niezbyt porywająca, przeciwnicy średnio rozgarnięci. Nie bardzo chce mi się nawet resztę wypisywać. Żadnym fanem uniwersum GW nie jestem i jakby ta gra miało mnie do jego poznawania zachęcić, to nie robi tego zbyt udolnie. Natomiast niektórzy fan uniwersum pewnie mógłby bardziej pozytywnie podchodzić do tej gry, choćby fabularnie i biorąc pod uwagę całą ogólną otoczkę związaną z GW. Obiektywnie to oceniłem i stwierdzam, że negatywne opinie o tej grze to nie przesada, a wysokie noty w niektórych reckach to podkopywanie wiarygodności całych portami na których są publikowane, że się tak wyrażę. Wydaje mi się, że jakby ND-5 i Nyx byli głównymi bohaterami i gra nie byłaby z tymi kluczowymi słowami w tytule, to może byłoby lepiej. A tak jest, co jest i jeszcze za tyle dutków do kupienia? Nigdy. 1
Zas 290 Opublikowano 18 Kwietnia Opublikowano 18 Kwietnia Powinni zrobić grę, w której głównym bohaterem jest BD-1
Godlike 880 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia (edytowane) W dniu 18.04.2025 o 22:04, Roman_PCMR napisał(a): Ile kosztuje te DLC? Ja mysle ze za darmo to uczciwa cena Za darmo powiadasz hmmmm - nadal za drogo Edytowane 20 Kwietnia przez Godlike
Reddzik 2 777 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia (edytowane) Bez komentarza albo i nie: Edytowane 20 Kwietnia przez Reddzik 2
Phoenix. 4 730 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia Ja chcialem sprawdzic demo na konsoli ale nie mam konta ubi, a zakladac nie mam zamiaru Wiec odpuscilem.
DITMD 790 Opublikowano 20 Kwietnia Opublikowano 20 Kwietnia Podobno jest nieźle zabugowane, i ludzie mają problem z uruchomieniem go i crashami, nie ma to jak strzelić sobie w stopę po raz któryś tam
ODIN85 3 503 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia 6 godzin temu, Phoenix. napisał(a): Ja chcialem sprawdzic demo na konsoli ale nie mam konta ubi, a zakladac nie mam zamiaru Wiec odpuscilem. To ciekawe jak grałeś do tej pory w ich inne gry 1
Phoenix. 4 730 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia Normalnie mając konto Myślenie jak widać nadal to trudna rzecz u ciebie.
ODIN85 3 503 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia Ale wiesz że konto Ubi działa tu i tu i save są multiplatformowe?
ODIN85 3 503 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia 11 godzin temu, Phoenix. napisał(a): Ja chcialem sprawdzic demo na konsoli ale nie mam konta ubi, a zakladac nie mam zamiaru Wiec odpuscilem.
Phoenix. 4 730 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia No coz, myslalem, ze sie domyslisz ale tak jak pisalem myslenie nie jest twoja najlepsza strona. Grałem majac konto, nie gram bo juz nie mam konta 2
ODIN85 3 503 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia To trzeba było napisać 11 godzin temu, Phoenix. napisał(a): Ja chcialem sprawdzic demo na konsoli ale nie mam już konta ubi, a zakladac nie mam zamiaru Wiec odpuscilem. 1
jankooo 256 Opublikowano 21 Kwietnia Opublikowano 21 Kwietnia Ładna grafika ale okupiona wysokimi wymaganiami. Gram na ustawieniach predefiniowanych wysokich (są jeszcze ultra), RTX niskie z mfgx3 i trzyma 120-150fps. Input laga nie wyczuwam. Na razie 3 godzinki na liczniku i dam dość niepopularną opinię, że nie jest taka zła jak ją rysują a jak będzie dalej to się okaże 2 1
JohnyWol 81 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) 5 godzin temu, jankooo napisał(a): Na razie 3 godzinki na liczniku i dam dość niepopularną opinię, że nie jest taka zła jak ją rysują a jak będzie dalej to się okaże Bo odnosze wrazenie, że większość z obecnych w tym wątku "jedzie" po tej grze głównie dlatego że to gra od Ubi. Jasne, nie jest to gra wybitna, ale też daleko jej do gniota tak jak wielu maluje. Edytowane 22 Kwietnia przez JohnyWol 2
JohnyWol 81 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia Godzinę temu, ODIN85 napisał(a): Jadą tylko Ci co nie grali Pewnie w wielu przypadkach tak jest, że nie grali lub "grali" na YouTube 1
tgolik 548 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia (edytowane) Przyjdzie Kadajo a za nim reszta malkontentów i skończy się Wasza sielanka. Gra odprzestanie Wam się podobać i też dowiecie się z jutuba, że Oulaws jest zupełnie do bani. Edytowane 22 Kwietnia przez tgolik 2 1
PaVLo 921 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia 8 godzin temu, jankooo napisał(a): Ładna grafika ale okupiona wysokimi wymaganiami. Gram na ustawieniach predefiniowanych wysokich (są jeszcze ultra), RTX niskie z mfgx3 i trzyma 120-150fps. Input laga nie wyczuwam. Na razie 3 godzinki na liczniku i dam dość niepopularną opinię, że nie jest taka zła jak ją rysują a jak będzie dalej to się okaże Przed Tobą jeszcze dziesiątki godzin dobrej zabawy. Zagrałeś i sam widzisz, że to nie jest wybitna gra, ale do gniotu jaki rozpowszechniają nawiedzeni w tym temacie, to jej daleko. 2 2
Stjepan 2 379 Opublikowano 22 Kwietnia Autor Opublikowano 22 Kwietnia 6 godzin temu, ODIN85 napisał(a): Jadą tylko Ci co nie grali Grałem w demo 1h, więcej czasu nie dałem rady, bo nuda i brzydota postaci mnie odepchnęła. 1 1 1
blabla123 844 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia 12 godzin temu, jankooo napisał(a): Na razie 3 godzinki na liczniku i dam dość niepopularną opinię, że nie jest taka zła jak ją rysują a jak będzie dalej to się okaże No bo gra nie jest zła, do dobrej też jej dużo brakuje. Ładny średniak, tyle i aż tyle. Takie czasy.
Reddzik 2 777 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia 25 minut temu, Stjepan napisał(a): Grałem w demo 1h A ja krócej Szkoda było zachodu, sprawdziłem jak działa i jak się mniej więcej gra i tyle. Działanie gry i tak jest nie realne do tego jaki mamy początek gry i późniejszą rozgrywkę, bo ta planeta w demie jest pusta, a jak zobaczyłem początek normalnej gry to rozgrywka jest całkiem inna i tam może "zamulać" i można odczuć problemy optymalizacyjne. Dlatego nie było sensu dalej tego testować. Ta gra to nie jest warta tej kasy co jest teraz ani grania w abo. A ktoś kto wymyślił system otwierania zamków w grze to powinien zostać powieszony za jaja, mam nadzieję, że jest jakiś mod na to.
tgolik 548 Opublikowano 22 Kwietnia Opublikowano 22 Kwietnia 45 minut temu, Reddzik napisał(a): A ktoś kto wymyślił system otwierania zamków w grze to powinien zostać powieszony za jaja, mam nadzieję, że jest jakiś mod na to. W opcjach można ustawić, żeby zamki otwierały się prawie same. 1
Rekomendowane odpowiedzi