Phoenix. 4 713 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia 12 minut temu, Element Wojny napisał(a): Dla mnie Star Wars to zawsze będzie George Lucas, Leia, Han, Luke, Anakin, Chewie, R2D2 i C3PO, a nie jakaś Daisy, Kathleen Kennedy, gość w majtach do klaty i osrany lider Snoke. Dzesiki i brajanki
Strilok 342 Opublikowano 4 Sierpnia Opublikowano 4 Sierpnia (edytowane) Tak mi się właśnie kojarzy ta gra A tak na poważnie Massive miał piękny materiał, którego nie wykorzystał. To samo było w ich autorskiej grze The Division, które odbiegało od tego co zapowiadali. Ale tak to jest jak ma się za wydawce Kupesoft. Edytowane 4 Sierpnia przez Strilok 8
Vulc 2 191 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Wydawca to jedno, Massive nigdy nie było specjalnie utalentowanym studiem. Powinni zostać na gruncie, na którym radzili sobie dobrze, czyli strategiach RTS. W The Division przerosło ich wypełnienie otwartego świata, choć gra miała przebłyski potencjału. W Outlaws polegli na podstawowych mechanikach takich jak skradanie czy melee combat, reszta też nie prezentowała specjalnie wysokiego poziomu. Ta gra miała łowić ludzi na markę Star Wars i zawadiackie klimaty ala Han Solo, nie oferując pod tym płaszczykiem niczego więcej niż zwyczajową dla produkcji Ubi przeciętność i schematyczność. Szczęście w nieszczęściu, ludzie nie dali się na to nabrać. 3
Zas 287 Opublikowano 10 Sierpnia Opublikowano 10 Sierpnia (edytowane) W dniu 5.08.2025 o 05:08, Vulc napisał(a): Ta gra miała łowić ludzi na markę Star Wars i zawadiackie klimaty ala Han Solo, nie oferując pod tym płaszczykiem niczego więcej niż zwyczajową dla produkcji Ubi przeciętność i schematyczność. I to by mogło zadziałać, problem w tym, że gra nie zaoferowała nawet tego - położono core gameplay, który w grach UBI zwykle był jednak dopracowany i prezentował co najmniej przyzwoity poziom (abstrahując od powtarzalności czy rozwinięcia podstawowych mechanik, które ostatnio często już kulało - wszystkie eksperymenty z grindem, GaaS, warstwą "RPG"). Teraz, po poprawkach, jest ponoć lepiej (ale pałki nasza złodziejka nadal się nie dorobiła) - tylko kogo to teraz obchodzi?... No właśnie: nikogo. I bardzo ... dobrze! Edytowane 10 Sierpnia przez Zas
Vulc 2 191 Opublikowano 10 Sierpnia Opublikowano 10 Sierpnia (edytowane) Chciałbym poznać tego geniusza, który się uparł, że okładanie szturmowców po głowie pięścią, będzie doskonałym pomysłem na stealth takedown. Zresztą to nie jedyna taka pokraczna animacja, można też pchnąć przeciwnika w ziemię, tak z niezbyt dużą siłą, i automatycznie traci on przytomność. To są podstawowe i stosunkowo ważne mechaniki, bo bardzo często się powtarzają i towarzyszą nam przez całą grę, a można odnieść wrażenie, że zajmował się tym jakiś stażysta. Edytowane 10 Sierpnia przez Vulc
JeRRyF3D 1 725 Opublikowano 10 Sierpnia Opublikowano 10 Sierpnia (edytowane) Jak to kto? Jakiś fan Buda Spencera! Edytowane 10 Sierpnia przez JeRRyF3D 2
Vulc 2 191 Opublikowano 10 Sierpnia Opublikowano 10 Sierpnia No cóż, przynajmniej on jest zadowolony, a przecież najważniejsze w życiu jest, aby dbać w pierwszej kolejności o siebie. Jeszcze jedna kwestia, w zasadzie poboczna, ale mnie mocno irytuje - moda na wciskanie jakiegoś towarzysza przykurcza (lub normalnego) do gier. Czasem duety się sprawdzają, ale generalnie to takie typowo disneyowskie pierdy. W Jedi Survivor było to samo.
ODIN85 3 501 Opublikowano 10 Sierpnia Opublikowano 10 Sierpnia No szkoda że gamepley słaby bo akurat fabuła była w nieubisofskim stylu.
Stjepan 2 376 Opublikowano 23 Października Autor Opublikowano 23 Października Ubisoft znowu zwalnia. Twórcy Star Wars: Outlaws wezmą udział w „dobrowolnym programie przejścia zawodowego” Taki masywny sukces że zwalniają. 1 1 1
PaVLo 917 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Outlaws nie jest grą idealną, ale kompletnie oderwanym od rzeczywistości trzeba być, aby twierdzić że to Całe szczęście, że sam sprawdziłem ten tytuł, bo by mnie ominęła bardzo fajna gra. 1 4
Kadajo 7 406 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Trzeba było zagrać na premierę, zobaczyłbyś wtedy jako to fajna gra 1
DITMD 787 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Ja grałem, i nie miałem żadnych problemów.
ODIN85 3 501 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października 20 minut temu, Kadajo napisał(a): Trzeba było zagrać na premierę, zobaczyłbyś wtedy jako to fajna gra Grałem i mam takie same zdanie. 1
Dimazz 565 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października teraz była na promce za 70zł ale jakoś odpuściłem. Trochę niepokoi mnie brak mjeczy świetlnych i tylko jedna broń pistolet Może jak znowu wleci promka to kupię. Avatar Pandora wziąłem za 50zł i jeszcze nie ruszony
jankooo 252 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Ona miała problemy z zapychanym vram. Nawet pamięci w 4090 jej nie starczało. Później niby naprawili ale mi w RTX 5070 potrafiła zapchać i wyłączał sie mfg. Poza tym technicznym aspektem to jak grałem wydawała sie spoko. Podobno fajny epizod jest ze statkiem kosmicznym także na pewno będę jeszcze ogrywał ale jest takie zatrzęsienie w tym roku, że musiałbym tylko grać i grać- nie narzekam
Stjepan 2 376 Opublikowano 23 Października Autor Opublikowano 23 Października Jak by była taka super to by już klepali dwójkę, a nie zwalniali ludzi.
Phoenix. 4 713 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października https://www.ppe.pl/news/387650/ubisoft-wciaz-tnie-koszty-czesc-zespolu-star-wars-outlaws-musi-odejsc-dobrowolnie.html 1 1
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października (edytowane) 8 godzin temu, Stjepan napisał(a): Ubisoft znowu zwalnia. Twórcy Star Wars: Outlaws wezmą udział w „dobrowolnym programie przejścia zawodowego” Taki masywny sukces że zwalniają. 8 minut temu, Phoenix. napisał(a): https://www.ppe.pl/news/387650/ubisoft-wciaz-tnie-koszty-czesc-zespolu-star-wars-outlaws-musi-odejsc-dobrowolnie.html 6 postów wyżej... serio aż tak trudno przeczytać co zostało wrzucone na bieżącej stronie, bo już o poprzedniej nie będę wspominał, ponieważ to by było za dużo Edytowane 23 Października przez AndrzejTrg
AndrzejTrg 2 740 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Wnoszę o samoukaranie się 1 1
PaVLo 917 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października 7 godzin temu, Kadajo napisał(a): Trzeba było zagrać na premierę, zobaczyłbyś wtedy jako to fajna gra Grę miałem od dnia premiery i faktycznie była od początku klimatyczna z ciekawie pokazanym światem w klimatach Gwiezdnych Wojen. 2
Phoenix. 4 713 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Ta gra przede wszystkim nie wyglada dobrze, a wymagania ma po porstu z kosmosu Demko jeszcze bardziej odrzucilo niz przed
eciepecie 91 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października 8 minut temu, Kadajo napisał(a): Taaaa, niesamowita gra... Kolega przedstawił film z różnymi bugami Z przed roku, a być może jest to zlepek bugów z kij wie jakich miesięcy, za raz po premierze być może. Ktoś ma jakieś dowody że nadal tak jest? Nie grałem, miałem zamiar kiedyś, ale jak tak to wygląda na dzień dzisiejszy, to podziękuję.
Kadajo 7 406 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października Nie no większość z tego już chyba polatali, ale walenie gołymi pięściami w opancerzonych szturmowców chyba zostało. Ja sam może kiedyś w to zagram, bo lubię SW, ale dla mnie ta gra to warta jest może 20zl. 2 1
Rekomendowane odpowiedzi