Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, galakty napisał(a):

Nie, normalny soft, chyba że zablokowany sterownik to pomyslę nad boxem ale też ze strojeniem, nie chcę wrzucać defaultowego bo to jednak nowoczesny silnik i boję się o spalanie stukowe. 

Ah to o BMW benzyna vs diesel? :E 

:thumbup:

Opublikowano
7 minut temu, galakty napisał(a):

Nie, normalny soft, chyba że zablokowany sterownik to pomyslę nad boxem ale też ze strojeniem, nie chcę wrzucać defaultowego bo to jednak nowoczesny silnik i boję się o spalanie stukowe. 

Prawilnie. Soft to soft. Hamować będziesz stacjonarnie czy dynamicznie podczas jazdy?

Opublikowano
1 minutę temu, trepek napisał(a):

Prawilnie. Soft to soft. Hamować będziesz stacjonarnie czy dynamicznie podczas jazdy?

Stacjonarnie

Umawiałem się z dwoma którzy mają stacjonarną i obydwaj olali, zadzwoniłem w trzecie i od razu mnie umówił, cena ta sama. 

Opublikowano

Wokół komina zdecydowanie wystarcza, ale jak wpadnę na S5/A4 to chcę mieć zapas pod stopą i tyle. Skoro można nieco podnieść (a robią te silniki na 170-180KM) to czemu nie ;) 

Jakbym miał 2.0 200KM to też bym soft robił, zawsze robię :E 

• Like 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Krzysiak napisał(a):

Ja jutro też zmieniam...na zimowe :E 

Akurat na święta jadę do Zakopanego a tam z tego co widzę na kamerach online regularna zima...no i na 1 weekend muszę przełożyć koła  :sciana:

Wczoraj byłem w Limanowej, wymieniaj xD

Myju myju i namaszczenie woskiem w sprayu

PXL_20260402_134505239.jpg

Edytowane przez Katystopej
  • Upvote 1
Opublikowano

Dobrze że mam 2 zestawy kół, to choć nie będzie mnie to kosztować 300pln za 2 przekładki opon i wyważanie :E 

Gdyby nie to, że jedziemy w 4 dorosłe osoby jechałbym corsche, bo na wielosezonie stoi :E 

Choć jeszcze to przemyślę :hmm:

Opublikowano
9 minut temu, Krzysiak napisał(a):

Dobrze że mam 2 zestawy kół, to choć nie będzie mnie to kosztować 300pln za 2 przekładki opon i wyważanie :E 

Gdyby nie to, że jedziemy w 4 dorosłe osoby jechałbym corsche, bo na wielosezonie stoi :E 

Choć jeszcze to przemyślę :hmm:

Panie, ja w 4 osoby Corshe 1.0 Zamość - Wwa machnąłem, nie bój żaby :P 

• Like 1