Gość Petru23 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) Dzięki Ale chłop wziął mnie z zaskoczenia, w ciągu godziny od ogłoszenia już był bez szansy nawet na doładowanie padniętego Aku tak jak stała pod śniegiem tak przyjechał. Razem lód z szyby od środka skrobalismy Edytowane 20 Lutego przez Petru23
Gret 1 023 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) przyjechał czarną 3 po czarną 3? hamulców to tam już chyba nie ma Edytowane 20 Lutego przez Gret
Gość Petru23 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego (edytowane) E tam, przegląd zrobiony był przed wystawieniem. Tylko stała od października gdzieś... Ale tak, hamulce do ogarnięcia, klima po postoju, olej do wymiany i zaprawki do zrobienia. Pod śniegiem powstało rude życie Aż nie wierzyłem jak patrzyłem na zdjęcie tego samego rantu drzwi sprzed 3 miesięcy jak robiłem fotki https://www.olx.pl/d/oferta/mazda-3-bl-2009-1-6-105km-lpg-bose-executive-plus-CID5-ID17yjPM.html I Tak, przyjechał jedną mazdą po drugą taką samą dla córki, drugiej oczywiście. Mają obie takie same mazdy teraz Edytowane 20 Lutego przez Petru23
galakty 5 169 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Ja chyba nie pisalem, ale starą Kię też sprzedałem. Handlarzowi na firmę, spuściłem z ceny bo tylko stała i ciężko by mi było sprzedać (turbo do roboty bo gwiżdże, przytarcia, zderzak do lakierowania, ludzie są mega marudni, generalnie zero zainteresowania było).
Gość Petru23 Opublikowano 20 Lutego Opublikowano 20 Lutego Wystawiłem ją pierwotnie za 18, co miesiąc w dół aż przy 13tys posypały się wiadomości i telefony, każdy - za dyche biere Bez oglądania, bez dzień dobry, bez ch c w d. Pełna kulturka 😎
MJRegul 802 Opublikowano 22 Lutego Opublikowano 22 Lutego Kuń mi dziś dał w nocy tyle frajdy, że szok. Nie ma -10C i tony soli na drogach więc przewietrzyłem go 80km jazdy w nocy wokół Warszawy. Zatankowany pod korek + jakiś STP formuła dla benzyny Spalanie przy 90-100km/h w deszczu pod wiatr 7,9-8,2 litra Parking IKEA na Targówku, noc, cisza, spokój, 2C na plusie, przy ziemi przymrozek, wyłączona kontrola trakcji, skrzynia w S, skręcone koła i lekki gaz. Banan na twarzy. I teraz tak, chcę coś dla niego zrobić na wiosnę. Może ktoś polecić studio detailingu w WWA, by zrobić korektę lakieru na 2 etapy bo prawy bok lakierowany a reszta auta nałożona powłoka bez polerki wcześniej (!), idiota jakiś to robił i szukam kogoś kto się zna, ogarnie ale nie wyceni na 10k pln i nie bedzie nachalnie wciskał folii na lakier itd jak to miałem juz przyjemność w dwóch studiach przejść i zrezygnowałem. Oprócz tego celuje w nowy wał napędowy bo wibracje duże dość między 80 a 120 km/h a tak najczęściej jeżdżę. Wada fabryczna w 3.7 niestety, fora w USA pełne info o tym.
dannykay 1 099 Opublikowano 23 Lutego Opublikowano 23 Lutego W pasztecie 2 termostaty, kilka tulejek w zawiasie (nadal coś skrzypi jak stary tapczan), drążek kierowniczy lewy, geometrię, olej i filtry.
GordonLameman 10 200 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca przez GordonLameman 1
MadDog 438 Opublikowano 26 Lutego Opublikowano 26 Lutego Bezdotykowe badziewie Śpieszyłem się odebrać dzieciaka z przedszkola i już nie zdążyłem przelecieć ścierą 1
GordonLameman 10 200 Opublikowano 28 Lutego Opublikowano 28 Lutego Umyłem na podjeździe. Ale tak na szybko 1
Krzysiak 3 244 Opublikowano 5 Marca Opublikowano 5 Marca Wrzuciłem letnie do 508 😆 Uprzedzając mam jeszcze dwa auta ciągle gotowe na zimę, więc w razie co mnie nie zaskoczy :p 1
Kartofel 69 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Praktykujecie mycie podwozia po zimowej solance?
Gret 1 023 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca Wszystko się zgadza, jak trzymasz auto dla siebie to nie ma co oszczędzać na takich rzeczach. Sam bym wymieniał wszystko. Bo jak zostawisz coś starego to zaraz się zemści i zapłacisz x2. 9 minut temu, Kartofel napisał(a): Praktykujecie mycie podwozia po zimowej solance? Nie. Jedynie nadkola myłem w L3 i mocowanie amorów wypłukiwałem z piachu. 1
Krzysiak 3 244 Opublikowano 6 Marca Opublikowano 6 Marca 36 minut temu, Kartofel napisał(a): Praktykujecie mycie podwozia po zimowej solance? Na bezdotyku ile mi lanca sięgnie zawsze na wiosnę opłuknę :P 1
Klima 109 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca Leon dostał porządne mycie po zimie + QD z Fresso. Fusso 99 dało radę przez całą zimę. W Passacie szczota druciana na wkrętarce i darcie rdzy. Zamalowane neutralizatorem i jutro zrobię zaprawki lakierem.
galakty 5 169 Opublikowano 8 Marca Opublikowano 8 Marca Szybka myjnia bezdotykowa + ręczne domycie dołów drzwi + alufelg. Większe pucowanie i wosk jak przeziębienie odpuści.
kapcer 124 Opublikowano 10 Marca Opublikowano 10 Marca (edytowane) Wymiana szyby czołowej. Szczęśliwie z kieszeni ubezpieczyciela. Przy okazji wpadły nowe wycieraczki. Edytowane 10 Marca przez kapcer
Rekomendowane odpowiedzi