Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No i jest +50NM, bo seria powinna mieć 250NM :P 

Był jeszcze zapas na zapłonie, ale to daily a nie na wyścigi, chciałem w granicach rozsądku. Tankując paliwo 100 mówi że barierę 190KM by przebiła. 

Edytowane przez galakty
  • Haha 1
Opublikowano
44 minuty temu, bleidd napisał(a):

W takiej budzie to będzie robiło robotę 

Oj robią takie wartości robotę w lekkiej budzie, widzę to u siebie, często z tej przyjemności korzystam.

@Galakty będzie się przyjemnie jeździło, głównie na trasie będzie odczuwalne, elastyczność przy przyspieszaniu będzie w pytę  :red:

• Like 1
Opublikowano
13 godzin temu, Katystopej napisał(a):

@Galakty będzie się przyjemnie jeździło, głównie na trasie będzie odczuwalne, elastyczność przy przyspieszaniu będzie w pytę  :red:

Już przed było fajnie, ale czuć że trochę traciła werwy powyżej tych 120 km/h, teraz się lepiej odpycha i bezpieczniej będzie TIRy wyprzedzać :hihot: 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak co dzień wstałem o 6 rano, więc po porannej kawie, umyłem Leona. Standardowo apc na felgi, piana aktywna na budę, spłukiwanie, znów piana, rękawica, spłukiwanie, ręczniki i QD na koniec. 

Opublikowano (edytowane)
39 minut temu, Gret napisał(a):

A co to jest przegląd wiosenny? Co wchodzi w skład?

Wszystkie oleje, filtry, płyn hamulcowy, sprawdzenie klimy i wymiana kół na letnie

Taka kontrola po zimie czy wszystko działa XD 

Edytowane przez huudyy
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Myjnia automatyczna (lakier i tak jest w kiepskim stanie) po spontanicznych 4 dniach na Czechach;
Trafiło m.in na objazd do zamku ścieżką w lesie + pobyt blisko sporego zbiornika wodnego więc przód cały w owadach.

Plus pełny bak paliwa, po stronie czeskiej tankowałem na tyle, żeby dotrzeć do Polski.
(najniższa cena w rejonie w którym byłem to ~7.14zł /l vs 5.89zł /l dzisiaj w PL)

Edytowane przez serwal4
  • Upvote 1
Opublikowano

W sumie wrzuciłem nowy odświeżacz, dorzuciłem luftu w opony...
A, jeszcze cykliczna dolewka oleju była - to miałem pakiet premjum? :E 

W sumie kolejna dolewka była po powrocie z czech, dolane ~100ml idealnie przepaliło się przez te ~800 kilometrów :lol2: