miro 1 070 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego @Send1N , coś na wieczór Spoiler Shelter.2026.PLSUB.AI.2160p.WEB-DL.DDP5.1.HDR.H.265-KPFR General : 11.1 GiB - 1 h 47 min 30 s 235 ms Video : Matroska HEVC at 14.1 Mb/s - 3840x1604 - 23.976 fps - HDR10+ Audio #0 : E-AC-3 - Dolby Digital Plus at 640 kb/s - 6 channels, 48.0 kHz - English Subtitles #0 : UTF-8 - Language: Polish - Title: Polish Subtitles #1 : UTF-8 - Language: English - Title: English Napisy wygenerowane przez AI tydzień temu u nas premiera kinowa, 3tyg temu światowa i już wjeżdźa na streamy... 1
Send1N 5 673 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego Od razu w temacie "czego nie warto oglądać" mimo że jeszcze nie obejrzany Jeszcze Buntownikiem nie zdążył być a już jest Samotnikiem 1
miro 1 070 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego buntownik był tak dobry że go na razie przesunęli ze styczni ana sierpień 1
bourne2008 1 521 Opublikowano Sobota o 19:32 Opublikowano Sobota o 19:32 (edytowane) W dniu 24.02.2026 o 15:05, Send1N napisał(a): Od razu w temacie "czego nie warto oglądać" mimo że jeszcze nie obejrzany Jeszcze Buntownikiem nie zdążył być a już jest Samotnikiem Już obejrzany. Strata czasu. To jest po prostu kolejny film ze Stathamem z tym samym schematem. Były żołnierz, który kogoś tam musi chronić przed najemnikami. Walki, pościgi, banalna fabuła i ogólnie nuda. 3/10 za surowe widoczki Szkocji. Edytowane Sobota o 19:33 przez bourne2008 1
Send1N 5 673 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu Czyli stabilnie, wszystko w normie jak od kilku lat wiem czego się spodziewać ale i tak dzisiaj obejrzę tylko dlatego że lubię gościa
Akuki 76 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu @Send1N i w tym miejscu miałem napisać żebyś coś na poziomie obejrzał, coś z fabułą i pomysłem ale zaraz walnąłem się w głowę - co ja piszę!? A gdzie ja dla Send1N znajdę Felliniego!? Gdzie Konwickiego!? W serwisach streamingowych?? I tym sposobem i ja dziś także obejrzę kolejny fspaniały film z moim ulubionym aktorem. A czego nie warto oglądać? Ano Parku jurajskiego: Odrodzenie - głupi, słabe animki, standard. 1
Send1N 5 673 Opublikowano 21 godzin temu Opublikowano 21 godzin temu @Akuki Ja korzystam tylko z serwisów torrentowych zamiast streamingowych jak coś Od Parku odrodzenie to już nawet Primitive War z dinozaurami był lepszy Obejrzałem tylko dla Scarlett'tki.
miro 1 070 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu 21 minut temu, Send1N napisał(a): Primitive War z dinozaurami był lepszy kurna olek przeciez to jest padaka nad padaki 2
Akuki 76 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @Send1N o torrentach słyszałem wiele dobrego Czego nie warto oglądać to ,,Jej dom w mocy snu". Ten eksperyment formy, długich najazdów, mętnych kadrów, pozbawiony aktorów, lektora, kompletnie do mnie nie trafił, a lubię dziwctwa czy ślimacze tempo, że wspomnę ,,Odgłosy robaków. Zapiski mumii" - masakrycznie grobowy klimat z polskim akcentem; oparty o prawdziwe wydarzenia.
Lypton 1 050 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 18 godzin temu, miro napisał(a): Film ze Stathemem i dinozaurami powinien nazywać się The Paleontologist. Twist wiadomy. 1 1
Lypton 1 050 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Tak, to AI. Znaczy sequel Primitive War oficjalnie powstaje, ale udział Stathama to tylko wymysł. Edytowane 1 godzinę temu przez Lypton 1
miro 1 070 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 13 minut temu, Lypton napisał(a): to tylko wymysł. dokładnie, wczoraj zrobione, jako mokry sen @Send1N albo to :
ODIN85 3 953 Opublikowano 29 minut temu Opublikowano 29 minut temu Akurat ma być film gdzie gra samego siebie
Rekomendowane odpowiedzi