Gret 718 Opublikowano Poniedziałek o 18:24 Opublikowano Poniedziałek o 18:24 11 minut temu, Klima napisał(a): No jasne, że każdy oceni to indywidualnie, ale Formentor przez użytkowników postrzegany jest jako dość słabo wyciszone auto. 1.5 jest jakaś konkurencja dobrze wyciszona?
Klima 53 Opublikowano Poniedziałek o 18:48 Opublikowano Poniedziałek o 18:48 22 minuty temu, Gret napisał(a): jest jakaś konkurencja dobrze wyciszona? Nie wiem, nie interesuje mnie to.
trepek 1 629 Opublikowano Poniedziałek o 18:53 Opublikowano Poniedziałek o 18:53 28 minut temu, Gret napisał(a): jest jakaś konkurencja dobrze wyciszona? W podobnej cenie jest pewien samochód na K producenta na F, którego nazwy nie można tutaj podawać ;-) I jest on zaskakująco cichy jak na swoją cenę. Piszę z autopsji, jeździłem 1 4
Katystopej 1 385 Opublikowano Wtorek o 04:59 Opublikowano Wtorek o 04:59 10 godzin temu, trepek napisał(a): W podobnej cenie jest pewien samochód na K producenta na F, którego nazwy nie można tutaj podawać ;-) I jest on zaskakująco cichy jak na swoją cenę. Piszę z autopsji, jeździłem Fisker Karma? Nie gadaj, że tym jeździłeś 3
trepek 1 629 Opublikowano Wtorek o 07:22 Opublikowano Wtorek o 07:22 Jeszcze wiele rzeczy o mnie nie wiesz
trepek 1 629 Opublikowano Wtorek o 08:22 Opublikowano Wtorek o 08:22 Croma 2.5 TD, pierwszy samochód osobowy z dieslem z bezpośrednim wtryskiem Jak widać na obrazu - na mechanicznej pompie rozdzielaczowej VE. 2
bergercs 1 921 Opublikowano Wtorek o 09:40 Opublikowano Wtorek o 09:40 ITHardwareGPT wyczail, że to przez "kolegę" z Microsoftu zrobione :-) 3 1
MJRegul 523 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu W zależności od dnia, pogody, humoru Ceed 2022, modelowo 2023 1.5T-GDI 160KM DCT w wersji Business Line kupiony jako nowy i 2016 rok, modelowo 2017, Mustang S550 3.7 V6 305KM w automacie w wersji bida edyszyn bo tylko taka była produkowana kupiony dla zabawy i grzebania w nim a ku*wa jest co grzebać jak to w aucie z USA po naprawach przez Janusza z Heniem i poprawkach Mirka. Ale widziały gały co brały. Czerwony S197 też 3.7 V6 305KM tylko w manualu i wersja premium, był no ale się już zmył bo to był najczęstszy widok (laweta) 3
Katystopej 1 385 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ależ te kolory w nich siedzą jak obok siebie stoją, piękne fury pomimo że to zwykly ceed i opatrzony kuń 2
Rekomendowane odpowiedzi