musichunter1x 117 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada (edytowane) Co tu się odwaliło ??? Wyskoczył mi klip z tym i oto jest trailer. Nekcomgames może zrobi jakiś głupi, dobry tytuł na odmóżdżenie. Nie mam pojęcia czy wyprodukowali coś dobrego, a w pierwszej chwili myślałem że to twórcy Yakuzy za dużo wypili. Ponoć niedawna wypowiedź kogoś ze studia: “All the scenes here are drawn entirely from the creators’ minds and memories, without a trace of factual accuracy. As some casual viewers might put it, this is a full-blown display of ‘pure stereotypes.’” “If we can’t satisfy all the perfectionists, then let’s make sure none of them are satisfied.” Zakładam temat, bo jestem ciekaw jak to się potoczy. Wygląda na jakiś projekt od czapy bez korporacyjnych ograniczeń, ale może to jest jakieś tanie barachło, które ma rzucić się w oczy. @Element WojnyCoś słyszałeś o tym? Edytowane 3 Listopada przez musichunter1x 1 1
Element Wojny 584 Opublikowano 3 Listopada Opublikowano 3 Listopada Tyle co Ty https://pl.ign.com/showa-american-story/63858/news/ten-rpg-powstaje-od-niemal-10-lat-nareszcie-zadebiutuje-w-2025-roku
Jaycob 423 Opublikowano Środa o 10:20 Opublikowano Środa o 10:20 Mega fajnie to wygląda! W końcu powiew świeżego powietrza. Trzymam kciuki, aby wyszło. Co jest zabawne, że akcja rozgrywa się w zdominowanym kulturowo USA przez Japonię, a za całość odpowiada chińskie studio. Prezydent ogląda anime codziennie o 6:30. 1
Rekomendowane odpowiedzi