Handheldy PC (SteamDeck/RogAlly/LegionGO i inne) - wątek zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lokiju · Opublikowano
Nigdy nie narzekałem na to, że zmieniając sprzedającego mógł mi się zmienić przewoźnik. Z allegro korzystam od lat i wiem, że opcje dostawy mogą się różnić w zależności od kogo kupuję. Myślę, że wprowadzenie opcji preferowany przewoźnik i sposób dostawy załatwiło by problem. Ewentualnie opcja sortowania według odległości od punktu odbioru. -
Przez lokiju · Opublikowano
Krytykę systemu za, którego zasady i jak to działa odpowiada PiS a Czarnek, który teraz płaczę z tego powodu głosował za. Może trolling ale dla upośledzonych mas. Taki wprost na kolejny tytuł dzbana roku. Myślę, że odwrócenie tego nie będzie jakoś trudne dla kogoś kto zna się na tym jak działają social media. Taki trolling trollingu. -
Przez ODIN85 · Opublikowano
https://ithardware.pl/aktualnosci/ps5_pro_wysoka_sprzedaz-49282.html -
Przez Tafari · Opublikowano
No tak.. z tym celownikiem to literówka:)) ale beka niezła, że ten błąd żółcił ci się w oczy:D Jeżeli chodzi o kwestię pracy z grafiką to wspomniałem o niej, żeby mieć czyste sumienie i być może taki szczegół pomoże podjąć decyzję miedzy modelem A a modelem B... Zwracam uwagę na czerń, jak wpada w ciemnoszary tam gdzie nie powinna to już jest problem, ten TV sony świetnie to ogarnia, umie ładnie balansować w tym temacie, tam gdzie trzeba dać mrok, a gdzie słońce przyjemną jasność. Na HDR mi nie zalezy, ale dolby vision (TV) i 10 bitów robią swoje, nie za bardzo mam porównanie pure 10bit oraz 10bit (8bit+FRC) wiec nie znam na to odpowiedzi, ale wiadomo, im lepsze przejścia tonalne tym lepsza jakość obrazu. Wielkość monitora to conajmniej 27" i rozdzielczość 1440p, przez chwilę myślałem nad AOC Q27G3XMN/BK, ale z tego co przeczytałem to kąty słabe, ostatecznie musiałbym pewnie sam zweryfikować.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi