Oleje silnikowe i nie tylko silnikowe.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
Ładnie idzie. Miały się skończyć zapasy, i się skończyły. Ataki dronów są mniejszym problemem niż rakiet. Ale i tak ataki są obecnie z produkcji. Różnica jest znacząca, ale trzeba tłumaczyć po 4 latach… -
Przez NotQuite · Opublikowano
To też nie takie proste. Do różnych aut różnie się wsiada ze względu choćby na kształt wnęki i fotela. Tak jak to opisałeś, to ja wsiadam zawsze jak jest snieg, żeby otrzepać buty. Poza tym jeszcze jak rozwaliłem lewą nogę to przez pół roku tak wsiadałem, bo inaczej przeszywający ból (już tak nie wsiadam). Jeszcze sporo osób ma dzinsy z jakimiś ćwiekami, paskami, cekinami itd. Ja podczas wchozenia zawsze zadem dzinsów/garnituru obcieram trzymanie boczne, a ważę 83,6kg aktualnie. Tylną kanapę naturalnie mam w stanie 99% fabrycznym. -
Przez VRman · Opublikowano
Nie trafia do mnie ta argumentacja @Klakier1984 (w drugą stronę najwyraźniej też, więc mamy remis ) Trochę to nagnę dla przerysowania - nie szkodzi, bo wszyscy to teraz wprowadzają nogi to społeczność internetowa ma już owinięte wokół własnego karku i tu Ci przyznam rację, ale to właśnie tym się powinny zająć szmaty zwane politykami, a nie pogarszać jeszcze sytuację. A "no może to jest trochę złe, ale to dla dobra waszych dzieci" to już chyba hitelrowska propaganda wiedziała, że to wytrych, którym otworzysz każde drzwi do choćby nie wiem jak posranych pomysłów. -
Przez Kadajo · Opublikowano
No tak ale przy VRR odświeżanie masz zmienne wiec nie da się tego zniwelować nawet sprzętową kalibracja.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi