Sterowniki GeForce & NVIDIA App - temat zbiorczy
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez miro · Opublikowano
nawet nitro+ zrezygnowali z dual biosu, mimo że mozna go było przełączać nawet " w locie " w trixx po prostu nikt tego nie używał ale faktem ejst że pure jest za drogi na to co sobą prezentuje, obecnie ok 2.900 gdzie hellhound 3,000 wybór jest oczywisty w outlecie xkom jest jeszcze S. nitro+ za 2,699 tylko nie mylić go z asrock nitro, bo to nie jest udana karta... -
Przez larry.bigl · Opublikowano
No właśnie Jazza kompletnie bym się nie obawiał. Ale tam o automat relatywnie ciężko. Nie musi być ale miło by było żeby był. Jedyny minus Jazza to rocznik, relatywnie chyba starszy niż właśnie Clio itp. Szczerze? Mi zależy żeby to było auto jak najmniej problematyczne bo zmartwień mam dość na ten moment. Właśnie z mamą na onkologii wylądowałem. Rehabilitacja idzie w miarę ok ale nie dopuścili jej do chemioterapii ze względu na za słaby organizm. A każdy dzień to strata czasu w tej nierównej walce. I tu zastanawiałem się nad czymś wyższym żeby w razie co mamie łatwiej było wsiadać jak już będzie "na chodzie". Ale to pewnie tata prędzej wymieni auto.. -
Przez TheMr. · Opublikowano
Hyundai i30, Civic, Toyota Auris/Yaris. VW Polo V (1.2/1.4). -
Przez FadedIntoNight · Opublikowano
@Funky Koval oj przydałby się, chciałem zrobić każdą broń z kategorii Assault rifle / SMG / LMG / Carbine na level dający thermal (bo z nim najczęściej gram), a na razie udało mi się dociągnąć do tego poziomu tylko LMG. -
Przez trepek · Opublikowano
Hybrydowy Yaris III Gen z końcówki produkcji. Wolnossące 4 cyl 1.5 z pośrednim wtryskiem paliwa, bez GPFa i innych cudów. Średnio spala ok 4-4.5l.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi